M.I. III (2006)

Reaction score
0
Re: M.I. III

ψψψψτ Λευτερη νομιζω οτι πρεπει να καθιερωσεις καθημερινη στηλη
με τιτλο ΕΡΩΤΙΚΟ ΚΑΥΓΑΔΑΚΙ.
Τους ηρωες τους εχεις. :wink:

Reaction score
0

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ο Ακεφαλος Καβαλαρης και η Δολοφονα με τον Νυχοκοπτη

Reaction score
0

Τώρα κατάλαβα γιατί ο Ανδρεάδης δεν έχει κοτσίδα στα σκιτσάκια...

Του την έχει κόψει η Γιώτα ΜΕ ΤΟ ΝΥΧΟΚΟΠΤΗ !! :lol: :lol: :lol:

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195

Εδέχθην την απαραιτητη ρουφιανιά μου και απο δω και στο εξης, ο Γιωργος θα ειναι πιο "ρεαλιστικος"!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

minas

Πισιά
Reaction score
3.959

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ said:
Εδέχθην την απαραιτητη ρουφιανιά μου και απο δω και στο εξης, ο Γιωργος θα ειναι πιο "ρεαλιστικος"!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Παρατήρησα πάντως στο σχέδιο μια ομοιότητα με τη μύτη του Λευτέρη... Ρε μπας και έχει στοιχεία αυτοβιογραφικά και μας το κρύβει? :twisted:

Και για να σας φέρω σε τάξη, το είδα κι εγώ σήμερα.
Αφού συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες στο ότι ήταν καθαρή δράση και πολύ λίγο (ως καθόλου) κατασκοπική, πρέπει να πω ότι με εξέπληξε ευχάριστα. Έχει μεν παραπάνω από 1-2 "αφέλειες", αλλά είναι πολύ εύπεπτη και δε χάνει καθόλου το ρυθμό της. Έχει καταφέρει να παρεισφρύσει και εδώ (λίγο) το America-uber-alles, κακοί Κινέζοι, φοβόμαστε τους τρομοκράτες, αλλά μάλλον τα δεχόμαστε σαν στοιχεία των καιρών...
Σκεφτείτε ότι μάλλον σε 20-30 χρόνια θα τα βλέπουμε όπως τώρα τις ταινίες για τον Ψυχρό Πόλεμο :wink:

Αν βάζουμε λοιπόν ημιακέραιους, πολύ άνετα ένα 7.5/10 και αν είμαι στις καλές μου γίνεται και 8...

Σταματάω εδώ μιας και το επισκιάζει στη μνήμη μου η ταινία που είδα αμέσως μετά -Χmen 3. Αλλά όπως θα έλεγε και ο Conan, "that is a story for another time" :)

Reaction score
5

Α, ειχε και μια σκηνη προς το τελος που αποκαλυπτοταν η διαπλοκη απο το "φιλο" του Τομ, του στυλ σκηνοθετησαμε "αυτο" επειδη θελαμε να πετυχουμε το "αλλο", και με το "αυτο" θα παγιδευαμε και θα το ριχναμε στους "αλλους" οποτε θα ειχαμε το ελευθερο και το δικαιολογημενο να κανουμε τελικα το "αλλο" που θελαμε.
Μου εκανε πολυ σε ΙΡΑΚ κατασταση. Ριξαμε μονοι μας τα αεροπλανα στους πυργους, κατηγορησαμε τους τρομοκρατες οτι το εκαναν εκεινοι, και μετα πολεμησαμε το ΙΡΑΚ -δικαιολογημενα- γιατι βοηθουσε τους -ανυπαρκτους- τρομοκρατες....

minas

Πισιά
Reaction score
3.959

Δε βάζεις και μια μικρή προειδοποίηση για όσους δεν έχουν δει την ταινία? :wink:

Reaction score
0

Εδώ εγώ την έχω δει και έπρεπε να το διαβάσω τρεις φορές το κείμενο για να καταλάβω (?) τι λέει!

Ούτε ο πρόεδρος του Εδεσσαϊκού δεν ήταν τόσο "σαφής"!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    Shalom

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.898
Members
38.256
Νεότερο μέλος
dimtsibos