Magnepan MGIIIa revival

Reaction score
1.772
Απάντηση: Magnepan MGIIIa revival

καιρος να διαφωνησω λιγο με τον κωσταυτια.

το dcx οπως ειναι δε λαλαη.

η σφαξτο η παρε το cx3400.

Reaction score
4.250
Απάντηση: Re: Magnepan MGIIIa revival

Μπορείς φυσικά να στείλεις το dcx για μια μικρή βόλτα. Θα σου 'ρθει αγνώριστο. Μπορείς (ίσως) να το πάρεις και έτοιμο. :126:

...
Στειλτο σε μενα, αγνωριστο θα στο κανω κι εγω! Θα σου κανω και φιλικη τιμη :135:

Reaction score
1.831
Απάντηση: Re: Απάντηση: Magnepan MGIIIa revival

Τι δεν ρυθμίζει ο Σαμσών?
κλίσεις, οι αποκοπές είναι στο περίπου (μισό χιλιοστό διαδρομή από το 500 στο 1000 κλπ)...

θα το δοκιμάσω πάντως.

Σε διενίσχυση δεν είχα πρόβλημα, αλλά σε τριενίσχυση δε ξέρω.

Ούτε ξέρω που πρέπει να κόψω το ρίμπον...

Κάνει και ζέστη.... για να ξεμοντάρω χθες το ένα τριάρι ίδρωσα, είναι και βαριά τα ρημάδια, καμία σχέση με τα 1.6...

ΥΓ: αυτό έχω: (φυσικά ο ακριβοτζών το ξέρει, από εκείνον το πήρα!) http://www.samsontech.com/products/productpage.cfm?prodid=100

Reaction score
1.831

βαλτο εκει περα και οτι παιξη μεχρι να επιτρεψη το budget για dcx

ετοιμο οπως προτεινη ο νικ.
μήπως αμα πάρω 3 ντάκς ξεχωριστά θα είναι καλύτερα (και φτηνότερα) από το να σάξω το dcx (όταν το πάρω)????

ή μήπως θέλω 6?

Reaction score
181
Θέλει κόπο...
Τον τρόπο τον ξέρεις!

Άστο για το χειμώνα που νυχτώνει νωρίς.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.871

τριενίσχυση ε? το ήξερα!

συνέχιση ερωτήξεων:
α)πρέπει να είναι ίδιοι οι ενισχυταί ε? (την ξέρω την απάντηση, αλλά ελπίζω!)
ίδιοι Α-ΚΡΙ-ΒΩΣ.:145:

β)Τι προτείνεις για ενισχυτές?(και αυτή η ερώτηξης ρητορική είναι)
SET, με μια 300Β, να βγάζει 3-5 βαττ. 6 τέτχιους μονομπλόκ, αν πουλήσεις κανα οικόπεδο. Και δε θα παίζουν και τίποτα.

καλά, τι ερωτήξεις είναι αυτές?:136:

κλας ντε πουλάκι μου, κλας ντε. Τουλάχιστον 200 βαττ στο κανάλι, κι είσαι οκ.

γ)για να μη κόψουμε το τουητέρι τι πρέπει να κάνουμε? πυκνώτιον? ζομπέλιο? ασφάλεια? όλα αυτά μαζί?
Την ασφάλεια ξέχνα τη. Άμα σκεφτείς έστω κι 60 δευτερόλεπτα, θα καταλάβεις γιατί.

Το ζόμπελ δεν σε "ασφαλίζει" από τίποτα. Φυσικά, θα βάλεις ζόμπελ.

Άμα είναι να βάζεις πάλι πυκνωτές, βράστα χαράμπαλε.

Τίποτα δε θα βάλεις. Θα προσέχεις λιγάκι πχιο μηχάνημα ανοίγεις πρώτο, και καλού κακού ρίξτα όλα πάνω σε UPS, για να μη στα πάρει παραμάσχαλα η ΔΕΗ κανα απόγεμα με καύσωνα... Πιο φτηνό είναι, πιο σωστό είναι, και πιο σωστά ακούγεται.

μήπως αμα πάρω 3 ντάκς ξεχωριστά θα είναι καλύτερα (και φτηνότερα) από το να σάξω το dcx (όταν το πάρω)????

ή μήπως θέλω 6?
6 κανάλια θες, κι αν υπολογίσεις και σαμπ (που θα υπολογίσεις, δε το συζητάμε καν αυτό) τελικά χρειάζεσαι 7 ή 8 κανάλια (εξαρτάται αν θα έχεις 1 ή 2 σαμπ).

Δηλαδή 4 στέρεο ντακ (τυπικά) είναι οκ.

Αν πάρεις κανα ντακάκι των 300 ευρώ, ε, επί 4, φτάνεις τα 1200 αισίως.

και βάλε και το κόστος ενός ψηφιακού κρος με ψηφιακές εξόδους (καλά, άσε καλύτερα, για να μη πάθεις και κανα έμφραγμα, να μη σε δείξω την επιλογή σε weiss...)

Για να μη λες πως δε στά'πα, η καλύτερη δυνατή λύση είναι η εξής:

Κρος από το πισί. Όχι το κρος του φούμπαρ, είναι πολύ ...παιδικό.
Όταν φτάσει η στιγμή, το συζητάμε κι αυτό.

Κάρτα ήχου Linx AES 16 SRC, βγάζει στο χαλαρό 8 AES/EBU εξόδους, κροσαρισμένες. Κανα 500-ευρο.

Ντακ Linx Aurora 8-κάναλο, με λιγότερο από 2 χιλιάρικα, και δώρο οι A/D μετατροπείς.

κι ένα ρολογάκι.

Κι άστους να λένε,
άστους να λέ-εεεε-νεεεεε.....:136::137:

Reaction score
10
John ήθελα να κάνω την ερώτηση αλλά με πρόλαβες...
Ear, αφήνεις αναπάντητα ερωτήματα, και μεις που ψάχνουμε τη γνώση, μένουμε με τον @@@ στο χέρι...!!! Για πε, για πε???

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Magnepan MGIIIa revival

Κάρτα ήχου Linx AES 16 SRC, βγάζει στο χαλαρό 8 AES/EBU εξόδους, κροσαρισμένες. Κανα 500-ευρο.

Ντακ Linx Aurora 8-κάναλο, με λιγότερο από 2 χιλιάρικα, και δώρο οι A/D μετατροπείς.

κι ένα ρολογάκι.

Κι άστους να λένε,
ε είσαι χαιεντάς ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ:137::144:

Reaction score
1.772

ίδιοι Α-ΚΡΙ-ΒΩΣ.:145:

SET, με μια 300Β, να βγάζει 3-5 βαττ. 6 τέτχιους μονομπλόκ, αν πουλήσεις κανα οικόπεδο. Και δε θα παίζουν και τίποτα.

καλά, τι ερωτήξεις είναι αυτές?:136:

κλας ντε πουλάκι μου, κλας ντε. Τουλάχιστον 200 βαττ στο κανάλι, κι είσαι οκ.

Την ασφάλεια ξέχνα τη. Άμα σκεφτείς έστω κι 60 δευτερόλεπτα, θα καταλάβεις γιατί.

Το ζόμπελ δεν σε "ασφαλίζει" από τίποτα. Φυσικά, θα βάλεις ζόμπελ.

Άμα είναι να βάζεις πάλι πυκνωτές, βράστα χαράμπαλε.

Τίποτα δε θα βάλεις. Θα προσέχεις λιγάκι πχιο μηχάνημα ανοίγεις πρώτο, και καλού κακού ρίξτα όλα πάνω σε UPS, για να μη στα πάρει παραμάσχαλα η ΔΕΗ κανα απόγεμα με καύσωνα... Πιο φτηνό είναι, πιο σωστό είναι, και πιο σωστά ακούγεται.

6 κανάλια θες, κι αν υπολογίσεις και σαμπ (που θα υπολογίσεις, δε το συζητάμε καν αυτό) τελικά χρειάζεσαι 7 ή 8 κανάλια (εξαρτάται αν θα έχεις 1 ή 2 σαμπ).

Δηλαδή 4 στέρεο ντακ (τυπικά) είναι οκ.

Αν πάρεις κανα ντακάκι των 300 ευρώ, ε, επί 4, φτάνεις τα 1200 αισίως.

και βάλε και το κόστος ενός ψηφιακού κρος με ψηφιακές εξόδους (καλά, άσε καλύτερα, για να μη πάθεις και κανα έμφραγμα, να μη σε δείξω την επιλογή σε weiss...)

Για να μη λες πως δε στά'πα, η καλύτερη δυνατή λύση είναι η εξής:

Κρος από το πισί. Όχι το κρος του φούμπαρ, είναι πολύ ...παιδικό.
Όταν φτάσει η στιγμή, το συζητάμε κι αυτό.

κι ένα ρολογάκι.

Κι άστους να λένε,
τωρα πως να διαφωνησω ε;

Reaction score
855

Στέργιο αυτοί θα σε ξεπαραδιάσουν .... πόσο τα πήρες τα 3α ; κανένα πεντακοσάρικο ; συμφέρει να τα κάψεις στο τζάκι και να 'χεις το κεφάλι σου ήσυχο ...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.871

Εγω να ρωτήσω κάτι? Γιατί να μην βάλει σαφάλεια?
ξέρεις καμιά ασφάλεια που να κόβει χαμηλές συχνότητες βρε? :142::136::138::137:

στο άναμα πχ ενός τελικού, αμα κάνει "τσακ", "μπατ" "τσουκ" "κλικ" "ποπ" κλπ κλπ κλπ, τα ρεύματα είναι πολύ χαμηλά για να κάψουν οποιαδήποτε ασφάλεια, αλλά το συχνοτικό περιεχόμενο της βαρύγδουπης δήλωσης της εκκίνησης της συσκευής έχει και μπόλικο μεστό βαθύ χαϊεντάδικο χαμηλό, οπότε το ριμπονάκι το κακόμοιρο θα πάει να κάνει 2-3 πόντους βόλτα για να παίξει 20 κύκλους και θα το πάρεις ανα χείρας.

Απλά θέλει ενισχυτή που να μη κάνει σμπατ σμουτ όποτε αναβοσβύνει.

Reaction score
1.831

Στέργιο αυτοί θα σε ξεπαραδιάσουν .... πόσο τα πήρες τα 3α ; κανένα πεντακοσάρικο ; συμφέρει να τα κάψεις στο τζάκι και να 'χεις το κεφάλι σου ήσυχο ...
δεν έχω τζάκι! :137:

Αλλά έτσι όπως τα κοτσάρισα με τα σύρματα στον αέρα μες το μαύρο τους το χάλι....παίζουν ωραία τα άτιμα....

Εδώ και ένα χρόνο ακούω (όσο ακούω) με τα chario millenium II, τα οποία παίζουν εξαιρετικά και λίγο παραπάνω (και είναι και κουκλιά).

Αλλά αν ερωτευτείς τα mag πάντα κάτι σου λείπει σε όλα τα άλλα...

ντεμ....

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.857
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef