Marantz - Denon meets Dirac (?)

Reaction score
1.427
Από αερισμό τι έχεις κάνει;
Έχεις κάνει αλλαγές εισόδων με αναμμένα μηχανήματα;
Out of the box... Όχι δεν είχα κάνει αλλαγές εισόδων.. Χαχαχα.... Όχι.. Δεν είχα κάνει τίποτα. Και ο ενισχυτής έχει χώρο να αναπνέει. Όπως είπε και ο billpepas ήταν κάτι κοινό τότε λόγω ανυπαρξίας ψύξης και τοποθέτησης της πλακέτας πάνω από το τροφοδοτικό το οποίο χειροτέρευε την κατάσταση και τα έβραζε όλα.. Και κακής επιλογής υλικών θα έλεγα εγώ

Reaction score
6.503
Άρα ένα ήταν το μηχάνημα,όχι δύο ,ούτε ενισχύσες την απαγωγή με ανεμιστήρες ,αυτό δεν έχει να κάνει με τον χώρο ,γνωστό ήδη θέμα σε όλους τους ολοκληρωμένους αφού σε ένα κουτι συνηπαρχουν πολλά ...ειδικά σε μοντέλα με ήδη γνωστό πρόβλημα...
Κατεμε χωρίς να έχω εικόνα το σύνολο των ολοκληρωμένων av και τη δυνατότητα απαγωγής στην εργοστασιακή μορφή τους ,ενίσχυση με ανεμιστήρες ανεξάρτητου εταιρίας είναι must.

Reaction score
1.427
Άρα ένα ήταν το μηχάνημα,όχι δύο ,ούτε ενισχύσες την απαγωγή με ανεμιστήρες ,αυτό δεν έχει να κάνει με τον χώρο ,γνωστό ήδη θέμα σε όλους τους ολοκληρωμένους αφού σε ένα κουτι συνηπαρχουν πολλά ...ειδικά σε μοντέλα με ήδη γνωστό πρόβλημα...
Κατεμε χωρίς να έχω εικόνα το σύνολο των ολοκληρωμένων av και τη δυνατότητα απαγωγής στην εργοστασιακή μορφή τους ,ενίσχυση με ανεμιστήρες ανεξάρτητου εταιρίας είναι must.
Δύο.. ένα που ήρθε χαλασμένο.. αντικαταστάθηκε με άλλο μηχάνημα και ξανάπαθε τα ίδια κάιβ το δεύτερο.
Εμ.. δεν ήξερα ότι αγοράζοντας ένα μηχάνημα θα πρέπει να ψάξω να βρω τι μακακιες έχουν κάνει οι κατασκευαστές και να πληρώσω για να τις διορθώσω...

Reaction score
6.503
Δύο.. ένα που ήρθε χαλασμένο.. αντικαταστάθηκε με άλλο μηχάνημα και ξανάπαθε τα ίδια κάιβ το δεύτερο.
Εμ.. δεν ήξερα ότι αγοράζοντας ένα μηχάνημα θα πρέπει να ψάξω να βρω τι μακακιες έχουν κάνει οι κατασκευαστές και να πληρώσω για να τις διορθώσω...
Μα αυτό δεν πρέπει να κάνεις,κάνουμε όλοι πριν προβούμε σε αγορά;...
Έρευνα...

Reaction score
1.427
Μα αυτό δεν πρέπει να κάνεις,κάνουμε όλοι πριν προβούμε σε αγορά;...
Έρευνα...
Όχι. Διαφωνώ. Την έρευνα την κάνουμε να δούμε πιο μηχάνημα παίζει καλά και αξίζει τα λεφτά του. Οποίο μηχάνημα έχει προβλήματα τρώει Χ. Όχι ότι κάνω τα στραβά μάτια και ρισκάρω την αγορά του. Προσωπικά είτε δε βρήκα στην έρευνα μου τα προβλήματα που είχε είτε , ειχσ μεγάλη εμπιστοσύνη στην Denon λόγω του πρότερου έντιμου βίου του Α1 που είχα, που παίζει ακόμα αψεγάδιαστα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.035
Members
38.280
Νεότερο μέλος
Akrapovic