JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 28.060
Ποιό είναι αυτό?
50-60 watt + μείον 12db περίπου που σου ρίχνει το dirac για το καλιμπρέισον....ας πάμε για ακουστικά καλύτερα50-60 βατ μπορεί να του φτάνουν του άλλου που ακούει σε χαμηλές στάθμες.
Πα να γελάσω σε άλλη παραλία τώρα. Γεια.
Νομίζω πως εννοείται η χρήση εξωτερικού τελικού.50-60 watt + μείον 12db περίπου που σου ρίχνει το dirac για το καλιμπρέισον....ας πάμε για ακουστικά καλύτερα
εκεί θέλω να καταλήξω....ότιΝομίζω πως εννοείται η χρήση εξωτερικού τελικού.
Αν είναι στα 3000€ με το πλήρες Dirac+DLBC, χωρίς bugs και μετράει καλά είναι αξιοπρεπέστατη πρόταση, έστω με RCA. Τους ενισχυτές του τους αξιοποιούμε για τα Height channels.σε τετοια την κατηγορία τιμής....είναι για pro...όχι άχρηστο ολοκληρωμένο με rca
τραγική απόφαση κατά την γνώμη μου να βγει τέτοιο μηχάνημα με αυτή την τμή
σε ολοκληρωμένο όχι....σε proΑν είναι στα 3000€ με το πλήρες Dirac+DLBC, χωρίς bugs και μετράει καλά είναι αξιοπρεπέστατη πρόταση, έστω με RCA. Τους ενισχυτές του τους αξιοποιούμε για τα Height channels.
Έχεις κάτι άλλο σε αυτήν την τιμή;
Με αρκετά παραπάνω αν βάλεις και το DLBC.σε ολοκληρωμένο όχι....σε pro
με λίγα παραπάνω ναι.....αλλά δεν το λέω
ένα 25% μαζί με το DLBCΜε αρκετά παραπάνω αν βάλεις και το DLBC.
Και αυτο επίσης σε αναμονή για Ελλάδα.
την ΕυρώπηΚαι αυτο επίσης σε αναμονή για Ελλάδα.
Ετσι πάει η δλειά ρε μάστορα , στα κρυφά , άμα θες φανερά είναι 30% πάνω. Τιδεγκαταλαβενς?Μαρεσει που δε λέτε ονόματα.
Έτσι, με υπονοούμενα, στα κρυφά.
Με 1000€ καλώδια στήνω συναυλία στο ΟΑΚΑ, όχι Home Cinema. Άντε πες τα αλλού αυτά...Για καλώδιο;
Σε πειράζω ρε..Με 1000€ καλώδια στήνω συναυλία στο ΟΑΚΑ, όχι Home Cinema. Άντε πες τα αλλού αυτά...
Δεν αμφιβάλλω. Απλά εγώ δεν τα δίνω. Πόσο μάλλον να πληρώσω σχεδόν 3000€ ένα μηχάνημα των 1500€ και αν. Άντε κανένα χιλιάρικο να είχε ρε νορμάλ εποχή.Σε πειράζω ρε..
Όμως το κόστος ανάπτυξης τόσο εξειδικευμένου σοφτγουερ, φαντάζομαι πως είναι εξαιρετικά υψηλό.