martin logan odyssey

Reaction score
782
Καλησπερες everybody .Ας μπω στο ψητό κατευθειαν.Ειμαι πλεον κάτοχος των παραπανω ηχειων σημερα ειπα να τα ακουσω-δοκιμάσω λιγο καλυτερα.Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι σε σχετικα χαμηλες εντασεις τα ηχεια ειναι απλα μαγικα...το θεμα αρχιζει οταν τα δοκιμασα σε σχετικα υψηλές εντασεις οπου εκει ακουσα αυτο που με στεναχώρησε, τα ηχεια σε υψηλές εντασεις παραμορφωνουν στα ψιλα και μεσαια τους.κοινος βραχνιαζουν-τριζουν.Το μυαλο μου πηγε αμεσως σε μεμβρανες αλλαγη πραγμα που ποναει το περιεργο ειναι οτι οι μεμβρανες ειναι σε αριστη κατασταση δεν παιζουν σε εντασεις υψηλές δεν καπνιζω στον χωρο που τα εχω δεν τα βλεπει ηλιος και υγρασια κτλπ.Τις καθαρισα προσεχτικα και με ηλεκτρικη σκουπα.Το αλλο που σκεφτομαι ειναι να εχουν πλεον θεμα τα κρος (πυκνωτες) των ηχειων λογο το οτι ηταν σε ακινησία κοντα 8 χρονια συσκευασμενα.Τα ενισχυτικα μου που τα παιζω ειναι cary cad 500.Οποια σας βοηθεια και συμβουλη ειναι σεβαστη και αναγκαια γιατι τα συγκεκριμενα ηχεια εχω σκοπο να τα κρατησω ακομα και μεμβρανες να χρειαστει να αλλαξω γιατι πραγματικα το ακουσμα τους στα αυτια μου ειναι "ΕΡΩΣ"!!!Ευχαριστω

Reaction score
6.582
τα συγκεκριμενα ηχεια εχω σκοπο να τα κρατησω ακομα και μεμβρανες να χρειαστει να αλλαξω γιατι πραγματικα το ακουσμα τους στα αυτια μου ειναι "ΕΡΩΣ"!!!Ευχαριστω
Δεν εχω την λυση για το προβλημα που λες, απλως θα ηθελα να πω οτι οντως θα ειναι ΕΡΩΣ αυτο το ηχειο οπως λες.
Ενα καλο πανελ αμα παιξει μεσα στις προδιαγραφες του δε συγκρινεται με κανενα "κουτι". Κατα την αποψη μου βεβαια.

Reaction score
782
Να εισαι καλα φιλτατε.Να σου πω ναι ειναι μαγικο το αποτελεσμα προς το παρων μεχρι χαμηλες προς μετριες εντάσεις δλδ εκει που ακουω κιολας,δεν ειμαι φαν του ακουω μουσικη εγω και ολη η γειτονια.Βεβαια ειμαι φαν και της κορνας ισως να ειναο το επομενο βημα μου.Προς το παρών θελω να τελειωσω με το υπαρχον θεμα γιατι ο Αντωνης απο audio evolution χθες στην εκθεση με το καλημερα μου ειπε 1.500 εαν ειναι οι μεμβράνες

Reaction score
782
Το θεμα λύθηκε.Αλλα για καθαρά ψυχολογικούς λογους θα γινει και αλλαγη μεμβρανων για να ειναι πιο καινούρια και απο καινούρια

Reaction score
782
Με αλλαγη στα καλωδια-ιντερκονεκτ απο το προ στους τελικους συν οτι δοκιμάστηκε αλλος προ στο συστημα ο οποίος ειχε περισσότερο gain και οδηγησε πιο καλα τους τελικους μου.Αλλα οπως προειπα επειδη ειμαι ψειρας μετα της γιορτες θα αλλαχτούν μεμβρανες και πυκνοτες στα κρος και υψηλής τασης γιατι εχω σκοπο να τα κρατησω

Reaction score
8
καλα θα κανεις να τα κρατησεις , ο ηχος των ML ειναι απλα μαγικος ωσ πρωην καταχοs SL3 & Request μονο καλα λογια εχω να πω! οι μεσαιες και υψηλες ειναι απλα μαγικες !! καλες ακροασεις

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.891
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης