- Reaction score
- 782
Καλησπερες everybody .Ας μπω στο ψητό κατευθειαν.Ειμαι πλεον κάτοχος των παραπανω ηχειων σημερα ειπα να τα ακουσω-δοκιμάσω λιγο καλυτερα.Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι σε σχετικα χαμηλες εντασεις τα ηχεια ειναι απλα μαγικα...το θεμα αρχιζει οταν τα δοκιμασα σε σχετικα υψηλές εντασεις οπου εκει ακουσα αυτο που με στεναχώρησε, τα ηχεια σε υψηλές εντασεις παραμορφωνουν στα ψιλα και μεσαια τους.κοινος βραχνιαζουν-τριζουν.Το μυαλο μου πηγε αμεσως σε μεμβρανες αλλαγη πραγμα που ποναει το περιεργο ειναι οτι οι μεμβρανες ειναι σε αριστη κατασταση δεν παιζουν σε εντασεις υψηλές δεν καπνιζω στον χωρο που τα εχω δεν τα βλεπει ηλιος και υγρασια κτλπ.Τις καθαρισα προσεχτικα και με ηλεκτρικη σκουπα.Το αλλο που σκεφτομαι ειναι να εχουν πλεον θεμα τα κρος (πυκνωτες) των ηχειων λογο το οτι ηταν σε ακινησία κοντα 8 χρονια συσκευασμενα.Τα ενισχυτικα μου που τα παιζω ειναι cary cad 500.Οποια σας βοηθεια και συμβουλη ειναι σεβαστη και αναγκαια γιατι τα συγκεκριμενα ηχεια εχω σκοπο να τα κρατησω ακομα και μεμβρανες να χρειαστει να αλλαξω γιατι πραγματικα το ακουσμα τους στα αυτια μου ειναι "ΕΡΩΣ"!!!Ευχαριστω