metric και σηκωμαροτριχόμετρο: οδηγίες χρήσης για αρχάριους

D

deleted user 10898

Guest
οτι ναναι...
το αμαρα παρακαμπτει το core audio σε σημειο που στην τελευταια εκδοση εβαλαν κουμπακι (follow core audio) ωστε οταν αλλαζουμε dac στο midi setup να ακολουθει και το amarra, ενω μεχρι τωρα δεν γινοταν χωρις επανεκινηση.
τα περι equalizing δεν ισχυουν φυσικα γιατι το σημα δεν θα ηταν bit perfect.
η οποια "ανωτεροτητα" του oφειλεται στην στενη σχεση του κωδικα με το dac. η παρακαμψη του core audio και η αμεση "συνομιλια" με το dac το κανει να υπερτερει σε θεματα χρονισμου απο τα λοιπα πλαυερ.
ειναι χαρακτηριστικο σε καποιες εκδοσεις να αδυνατει να αλλαξει sample rate στο ενα απο τα δυο dac μου και σε επομενη να διορθωνεται.
οι ανθρωποι γραφουν κωδικα για αυτη την χρηση πριν καν μαθουμε τι ειναι το itunes στο μακ.
ο χατζησταμος που λεει ο εαρ ειναι ο χατζησταμου? :128:

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: metric και σηκωμαροτριχόμετρο: οδηγίες χρήσης για αρχάριους

αγορι μου.......μα με αυτο παιζω μεταξυ cd player και Metric......απλα το παραγγειλα με ενα μονο ζευγαρι και 60 ποντους ...δηλαδη απο XLR σε DB 25 και θες και τιμη ε?????ωραια λοιπον ...απο την Audio Evolution μου κοστισε 114 ευρω στην πορτα μου....πολλα ειναι?
και εγω αυτα για φθηνα και καλα τα ειχα, δεν ειναι ετσι?
και τα παιδια εκει εξυπηρετικα μου φανηκαν...

Reaction score
777
Το mac με το itunes και το volume του itunes στο φούλ είναι bit perfect. Εδώ και χρόνια.......

Έχω μία εντύπωση οτι το mac χρειάζεται για να τρέξει σχετικό software που συνεργάζεται με τη μέτρικ και όχι για το αμάρα.

-------

Α ρε τομάρια. Όταν σας λέγαμε για τα μάκ μου λέγατε "φύκια για μεταξωτές κορδέλες". Όταν σας έλεγα οτι είναι αθόρυβα, αξιόπιστα, εργονομικά κτλ μου λέγατε "έλα ρε είναι για το Κολωνάκι" και "έλα ρε όλα ιντελ έχουν".
Αμα πχια.
Να σας δώ να παίζετε με τα δαχτυλάκια σας με iphone και μετά θα πάω να αυτομπαναριστώ!!!!!

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.944
Απάντηση: metric και σηκωμαροτριχόμετρο: οδηγίες χρήσης για αρχάριους

Ωχ, ο Λεωνίδας έσπασε το κωδικό του teachertza!

:116:

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.447
Κατεβάστε και ακούστε με ότι ακουστικά έχετε από την απλή κάρτα ήχου του υπολογιστή σας τα αρχεία που έχει ηχογραφήσει ο Δ. Σταματάκος στο τέστ της μέτρικ. Έχει με μακ/αμαρα/firewire και με PC/foobar/AES-EBU. H διαφορά υπέρ της 1ης επιλογής είναι ξεκάθαρη κατά την ταπεινή μου γνώμη. Κάποιος θα πει φταίει η διαφορετική ψηφιακή σύνδεση και όχι το σύστημα+player. Μπορεί, εγώ πάντως ακούω δύο χρόνια τώρα τις ίδιες διαφορές ανάμεσα σε amarra και foobar παίζοντας και στις δύο περιπτώσεις με firewire. Σημειωτέον, σε 16/44 όλα παίζουν bitperfect στο μακ, ακόμη και το VLC. Στο PC, itunes, VLC και διάφορα άλλα δεν παίζουν bit perfect.

Reaction score
3.912
Απάντηση: Re: metric και σηκωμαροτριχόμετρο: οδηγίες χρήσης για αρχάριους

Το mac με το itunes και το volume του itunes στο φούλ είναι bit perfect. Εδώ και χρόνια.......

Έχω μία εντύπωση οτι το mac χρειάζεται για να τρέξει σχετικό software που συνεργάζεται με τη μέτρικ και όχι για το αμάρα.

-------

Α ρε τομάρια. Όταν σας λέγαμε για τα μάκ μου λέγατε "φύκια για μεταξωτές κορδέλες". Όταν σας έλεγα οτι είναι αθόρυβα, αξιόπιστα, εργονομικά κτλ μου λέγατε "έλα ρε είναι για το Κολωνάκι" και "έλα ρε όλα ιντελ έχουν".
Αμα πχια.
Να σας δώ να παίζετε με τα δαχτυλάκια σας με iphone και μετά θα πάω να αυτομπαναριστώ!!!!!
πέστα, πέστα...παληοτόμαρα όχι τομάρια:116:

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.447
ΟΚ, υπερβολή το "όλα". Ήθελα να τονίσω ότι players όπως το VLC στο μακ παίζουν bitperfect, στο PC όχι (διαπιστωμένο από εμένα).

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.086

πέστα, πέστα...παληοτόμαρα όχι τομάρια:116:
Εκτός του Ζαπ! Αυτός είναι βρωμερό αναλογικό γουρούνι! :105:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.390

Ρε αη σαπέρα.:137:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.756

έφτασε η ώρα για αυτό:

Να σου πω! Πες και τί καλώδιο ρεύματος να βάλουμε στη μέτρικ. Όχι μ'σές δ'λειές!

να λοιπόν, αυτή είναι η απάντηση:

και είναι και χοντρό σα φίδι!!!!!!

(παντού τέτοιο χρησιμοποιώ, εκτός από τους τελικούς, όπου έχω ένα πολύ πιο ...χοντρό! :))

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.756

δεν έχει να δείξω κάτι τρελό, από τη μια μεριά σούκο βαρέος τύπου (σιλικόνης) με 2,7 € το τεμάχιο, από την άλλη δε βάζω βύσματα...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.756

2,7€; :402:

Αρχίζεις και χαλάς κι εσύ! :116: http://www.vasilikos.com.gr/index.p...000002310_N0000002317_N0000002318_P0000001845

σε αυτό δε χωράει από την τρύπα το καλώδιο!

οπότε πάω στην αρσενική έκδοση αυτού:

http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=23971

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Re: metric και σηκωμαροτριχόμετρο: οδηγίες χρήσης για αρχάριους

έφτασε η ώρα για αυτό:

να λοιπόν, αυτή είναι η απάντηση:

και είναι και χοντρό σα φίδι!!!!!!

(παντού τέτοιο χρησιμοποιώ, εκτός από τους τελικούς, όπου έχω ένα πολύ πιο ...χοντρό! :))
Τσ τσ τσ...καλώδιο ρεύματος με θωράκιση...ήδη έχεις χάσει...

Ποιό καλώδιο είναι αυτό?κωδικός...

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424

Σπαγγος ειν'αυτο στη μεση?:103:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.351
ναρκωτικα ρε ριχνετε στα καλωδια να παιζουν καλα???

και μετα μας πειραζουν οι αλλοι με τα ματζουνια....

τςτςτςτ....

:116:

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ