- Reaction score
- 85.085
Αν είναι το ένα πάνω στο άλλο, είσαι OK- δυο ζεύγη stacked.Όταν πάρω κι άλλα δύο, θα τα "κολλήσω" στα πρώτα. Πού είναι το κακό;
Αν είναι απομακρυσμένα τα 4 μεταξύ τους, θέλει πάλι ξεχωριστό eq
Αν είναι το ένα πάνω στο άλλο, είσαι OK- δυο ζεύγη stacked.Όταν πάρω κι άλλα δύο, θα τα "κολλήσω" στα πρώτα. Πού είναι το κακό;
Σύντομα κοντά σαςΤο Dirac πάνω από όλα δεν "βλέπει" ξεχωριστά τα subs
Έχουν ανακοινώσει κάτι;Σύντομα κοντά σας
Multi way versions: The FusionAmp can also be daisy chained in the digital domain. The signal on the AES and S/PDIF output is the signal of the current selected digital input.σε καθε περιπτωση ξεχνας ομως την ψηφιακη εισοδο στa fusion
αν στειλεις διακριτες 4 εξοδους δεν εχεις αλυσιδα ωστε να παει η πληροφορια volume απο το ενα στο αλλο.
με το ματι , χονδρικα ενα πραμμα , πιστευω οτι δε θα ηταν τραγικα δυσκολο να περασει αυτη η πληροφορια με καποιον αλλο τροπο μεσω της εισοδου remote των fusion με χρηση ενος ir δεκτη φυσικα για να μην εξαρταται το volume απο το που κοιταει το remote.
αλλιως η πληρης εκδοση με τα dac και πας παραδοσιακα με xlr , αλλα βρισκω οτι δυο επιπλεον μετατροπες μπορουν αν παραλειφθουν
Ναι. Καινούργιο multi sub management. Το έχουμε ήδη γράψει.Έχουν ανακοινώσει κάτι;
Δεν νομίζω πως σήμερα αυτό θεωρείται βέλτιστο.Geddes multi sub optimization
ναι ΑΛΛΑMulti way versions: The FusionAmp can also be daisy chained in the digital domain. The signal on the AES and S/PDIF output is the signal of the current selected digital input.
Θέλω (λέμε τώρα ) από τις 4 AES εξόδους του shd studio να στείλω σήμα σε δυο ενεργά με είσοδο AES.στο shd ΔΕΝ θα στειλει ΜΙΑ ψηφιακη με 4 καναλια ωστε το καθε fusion να διαλεξει το καναλι που οριζουμε και να δουλεψει το μαραφετι.
θα στειλει ΜΙΑ με 2 καναλια αρα τα sub θα διαχωριστουν στα fusion
συνεπως ΑΝ μπει στην ιστορια το multi sub management κλπ δεν ξερω πως θα δουλεψει οταν η πληροφορια του sub εχει παει ηδη στα κυριως καναλια.
Περιγράφονται και οι δυο σχολές στο βίντεο, θα συμφωνήσω ότι του Dr Geddes σε κάποια σημεία είναι λίγο ακραία.Δεν νομίζω πως σήμερα αυτό θεωρείται βέλτιστο.
Τρέχει πολύ η γνώση στο συγκεκριμένο ζήτημα.
Volume απο το studio δλδ ψηφιακό.φυσικα και παιζει εκτος απο το volume.
Δεν νομίζω να έχει φοβερές απώλειες γιατί είναι 32bitεκτος αν ρυθμιζεις σταθμη σε ψηφιακο επιπεδο οποτε σε ολες τις σταθμες εκτος της 0 θα εχεις απωλεια δυναμικης περιοχης και αναλυσης.
εεεεεεεε κάτσε να δούμε το VARναι 32 μπιτ σε μηδενικη σταθμη και μπιτ για μπιτ σε φυσιολογικοτερες
απο μενα εχεις μια κιτρινη καρτα και αυτο λογω προτερου εντιμου βιου , κοκκινη και πειθαρχικο θα ηταν κανονικα