- Reaction score
- 76.581
Γιατί έβαλες το αριστερό δεξιά και το δεξί αριστερά;
Kefalas style
Παρά πολυ το +12db. Ξεχνα το. Δεν γίνεται.Στα 148 hz -> 12 db
Στα 81Hz -.> 4db
Τα υπόλοιπα είναι κοψίματα ή συν 2 - 3 db
Ναι τον ενισχυτή τον ζορίζει
Αναφέρομαι σε digital clipping, μεσα στο dsp, όχι στον ενισχυτή.Μπορεί ναι , θέλει προσοχή.
Επίσης δεν αποκλείω τα +4 στα 80 να του πέφτουν πιο βαριά από τα 12 στα 150.
¨Οπως και να έχει, το dsp έχει 4 μνήμες. Όταν ακούω χαλαρά το αφήνω στα +12, αν δυναμώσω αλλάζω στην άλλη μνήμη που δεν έχει τόσα + και ας κάνει τρύπα.
Εσύ καλά τα λες , αλλά έλα που μπορεί να το απαιτεί ο χώρος του?Δε κλιπαρει γιατί είναι έξυπνο, κάνει αυτόματα μείωση στάθμης σε όλο το φάσμα, όσο ακριβώς δίνεις θετικό γκεϊν εσυ, διότι στο ψηφιακό σήμα το 0dB είναι αυτό που είναι και δεν έχει παραπάνω.
Το οποίο σημαίνει δυναμική συμπίεση βεβαιως βεβαιως, δηλαδή τζιζ.
Βρε πάλι καλά να λές, εγώ έπαιζα με Μπέρι που ήθελε -0,1dB στο άναμμα χωρίς κανένα φίλτρο γιατί κλιπαρε, μηδέν αυτόματη εξυπνάδα, όλα μανιουαλ!
Το δικό μου λιθαράκι είναι να μη κάνετε καμία διόρθωση μεγαλύτερη των +- 3dB. Γιατί έτσι.
Πάρε άλλο ενισχυτή. Όχι καμιά αηδία class d . Πάρε κάναν σοβαρό CLASS AB, να ζμπρώχνει γερά.Αν κατάλαβα καλά με τον Κώστα λέμε το ίδιο πράμα.
Το πρόβλημα είναι ότι ξεπατώνεις τον ενισχυτή ( πόσες φορές το έχω γράψει ).
Όταν βάζεις db ξεμένεις από Watt. Σου τρώει όλο το headroom. Αν δυναμώσεις ακούγεται σαν mp3.
Σε χαμηλές εντάσεις ,( μιας και όλη μέρα μουσική παίζει, η τηλεόραση ανοίγει αργά το βράδυ) μια χαρά είναι.
Είπαμε έχει και άλλες μνήμες το μαραφέτι.
Το κλιπάρισμα να το ξανατσεκάρω - ψάξω περισσότερο το απόγευμα
Εσύ που τα έχεις κάνει ενεργά , πόσα w τραβάνε τα woofer;Πάρε άλλο ενισχυτή. Όχι καμιά αηδία class d . Πάρε κάναν σοβαρό CLASS AB, να ζμπρώχνει γερά.
Ας πούμε SANSUI B2301 να δείς τι θα πεί ζμπρώξιμο.