Mitsubishi HD1000 vs Sharp XV-Z3000 vs...

Μηνύματα
125
Reaction score
0
Στο ποστ #15 γιατι βλεπω οτι ο πανασονικ ειναι καλυτερος χρωματικα και απο αποψη κοντραστ απο τον μιτσου???

(οχι δεν ευλογω τα γενια μου αληθεια αυτο βλεπω! :prof:)

Παντως.. καλο ειναι σε καθε συγκριτικο με dlp να γραφετε και σε μια γωνιτσα κατω κατω ΠΟΣΟ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ RAINBOW ειχε!:happy_9::happy_9::happy_9:
 

Μηνύματα
2.611
Reaction score
14
μα το ανέφερα....δεν είναι καλές οι φωτογραφίες του mitsubishi...
έχουν καεί τα λευκά και έχει αποχρωματιστεί η εικόνα !!!
Δεν είδαμε κάτι τέτοιο..
Όσο αφορά τώρα το rainbow ,εμένα που έχω απίστευτο πρόβλημα, δεν με κούρασε όπως ΟΛΟΙ οι άλλοι dlp προβολείς...
Ένας ακόμη λόγος του ενθουσιασμού μου είναι αυτός...
 

Μηνύματα
2.791
Reaction score
1
Το σημερινό συγκριτικό ήταν ιδιαίτερο, τόσο από πλευράς εντυπώσεων όσο και ευχάριστης ατμόσφαιρας. Τα πειράγματα και τα αστεία είχαν την τιμητική τους. Ας είναι καλά το δίδυμο Βογιατζάκη - Κεφάλα που δώσαν τη δική τους ιδιαίτερη πινελιά στη διαδικασία.

Ξεκινήσαμε με Mitsubishi HD1000 vs Sharp XV-Z3000. Τα μηχανάκια είχαν ρυθμιστεί και η χρωματική τους σύγκλιση ήταν σχεδόν απόλυτη. Αυτό διευκόλυνε κατά πολύ τη σύγκριση, μιας και εστιάσαμε σε οφθαλμοφανείς διαφορές, μία εκ των οποίων ήταν η ευκρίνεια.

Σε υλικό SD και σήμα 1080i, η διαφορά τους ήταν σαν την μέρα με τη νύχτα. Η ζυγαριά έκλινε αβίαστα υπέρ του Mitsubishi, σε τέτοιο βαθμό που μας ανάγκασε σε διπλή επιβεβαίωση του σωστού focus στον Sharp. Κυριολεκτικά δεν πιστεύαμε αυτό που βλέπαμε.

Κάποια στιγμή, παρατηρήθηκε ένα έντονο flickering στον Mitsubishi, που μας ανάγκασε στην επιστράτευση του σχετικού pattern για του λόγου το αληθές. Πράγματι, ο Mitsubishi είχε χονδρό πρόβλημα. Με το που αλλάξαμε την έξοδο του Toshiba σε 720p το πρόβλημα εξαφανίστηκε.

Συνεχίζοντας, λοιπόν, τη θέαση SD δεν μπορούσαμε παρά να δεχτούμε την κατά κράτος υπεροχή του Mitsubishi στα θέματα της ευκρίνειας, του βάθους πεδίου και της αντίθεσης. Το μαύρο του ήταν αρκετά υποδεέστερο, αλλά αυτό μόνον όσον αφορούσε στις μπάρες του letterbox και τις κενές οθόνες. Παρακολουθώντας τα δρώμενα, το μηχανάκι έδινε την εντύπωση προβολέα νέας γενιάς να αποδίδει υλικό HD. Όλοι συμφωνήσαμε ότι δεδομένου πως και οι δύο ήταν τεχνολογίας DLP, ο λόγος γι αυτήν την διαφορά δεν μπορεί να είναι άλλος από τον εξαίρετο φακό του Mitsubishi. Ο Sharp, δεν δικαιολόγησε ούτε στο ελάχιστο το όνομά του, δίνοντας μια διαρκή αίσθηση πέπλου.

Αφού διαπιστώσαμε ότι η σύγκριση σε υλικό SD δεν είχε πλέον νόημα, επιστρατεύσαμε υλικό HD. Αυτό που ακολούθησε ήταν η απόλυτη ανατροπή. Από τη μια ο Mitsubishi συνέχισε να διατηρεί τις άριστες επιδόσεις του, με μια βελτίωση της τάξης του 10%, από την άλλη όμως ο Sharp εκτινάχθηκε στα ύψη. Χρειάστηκε να περάσει λίγος χρόνος ώστε να συνηθίσει το μάτι μας στα νέα δεδομένα.

Τελικά, ο HD1000 παρέμεινε νικητής, έστω και με μικρότερη διαφορά.

Ήρθε η ώρα που ο ένας από τους δύο θα έπρεπε να δώσει τη θέση του στον επόμενο διεκδικητή. Και αυτός ήταν ο XV-Z3000. Ο HD1000 χάνει στο μαύρο και στον απαράδεκτο αποπλέκτη του. Κερδίζει, όμως τις εντυπώσεις και μάλιστα χωρίς την παραμικρή προσπάθεια από μέρους του κοινού.

Ο επόμενος διεκδικητής ήταν ο γνωστός και μη εξαιρετέος Panasonic AX100. Τι να πει κανείς γι αυτό το μηχάνημα που δεν έχει ήδη ειπωθεί. Κι όμως, συνεχίζει να μας καταπλήσσει. Ήταν σαφώς πιο κοντά στον Mitsubishi από ότι ο Sharp. Είχε το καλύτερο μαύρο και από τους δύο. Τελικά, η Panasonic έβγαλε χρυσό μηχάνημα, και την καλύτερη επιλογή σε αυτήν την κατηγορία τιμής για όσους έχουν πρόβλημα με την τεχνολογία DLP.

Και εδώ είναι το θέμα. Βλέπαμε μάχη σώμα με σώμα, δύο εξαίρετων και τίμιων μηχανών αλλά άνισης τεχνολογίας. Ο Mitsubishi ήταν πιο ευκρινής, όπως και ήταν φυσικό. Έγραφε καλύτερα στα χαμηλά IRE. Είχε πιο μαλακή εικόνα και φυσικότερα χρώματα. Μεγαλύτερο βάθος και τρισδιάστατη απεικόνιση.

Sorry Panny, ήρθε η ώρα να δώσεις τη θέση σου στον επόμενο. O Mitsubishi έχει ήδη δύο πόντους.

Το επόμενο συγκριτικό έγινε για να δικαιολογήσει εν μέρει το πρόσφατο θέμα "φονείς γιγάντων". Θα μπορούσε ένας 720άρης να συναγωνιστεί ένα 1080άρη, έστω και στο χαμηλότερο επίπεδο τιμών που κινείται ο Epson TW1000; Έναν Epson με τόσα θετικά και κολακευτικά σχόλια στο ενεργητικό του;

Σε αυτό ακριβώς το σημείο επήλθε το σοκ. Δεν μπορούσα να πιστέψω τα μάτια μου. Μα είναι αυτός ο Epson, o γνωστός; Μπας και μας διαφεύγει κάτι;

Ελέγξαμε τις ρυθμίσεις του, είδαμε τα πατερνάκια, ξαναελέγξαμε... χωρίς αποτέλεσμα. Είχαμε μπροστά μας άλλη μια απόδειξη αυτού για το οποίο έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας να λέμε. Όλα τα μηχανήματα είναι καλά μέχρι να τα βάλεις να παίξουν δίπλα σε καλύτερα.

Κι όμως... αυτό που λέγαμε προ ημερών, μεταξύ σοβαρού και αστείου, έπαιρνε σάρκα και οστά. Το μικρό τετράγωνο 720αράκι νίκησε αναίμακτα τον επιβλητικό 1080άρη.

Μπράβο Mitsubishi... Τρία στα τρία!

Έφτασε και η στιγμή που το δίδυμο Βογιατζάκη - Κεφάλα περίμενε με ανυπομονησία. Η στιγμή για το βαρύ πυροβολικό που ακούει στο όνομα Sharp XV-Z21000. To μηχάνημα αναφοράς. ΤΟ μηχάνημα.

Η κεκτημένη ταχύτητα του μικρού Mitsubishi δεν ήταν αρκετή. Πως θα μπορούσε άλλωστε; Μιλάμε για μηχανήματα διαφορετικής γενιάς, και σχέσης τιμής 1 προς 5. Η διαφορά τους, βεβαίως, δεν ήταν 1 προς 5. Διαφορά, όμως, υπήρχε.

Σε αυτό το σημείο αποχαιρετήσαμε τον ηρωικά πεσόντα HD1000 και παραδώσαμε το "εργαλείο" στα χέρια του γνωστού δίδυμου το οποίο μας παρουσίασε μια άλλη πλευρά του 21000, αυτή που θα μπορούσε να ικανοποιήσει τη μερίδα των σινεφίλ που εκστασιάζονται παρακολουθώντας σκηνές από το Van Helsing. Συγκεκριμένα, τα παιδιά ρύθμισαν στα γρήγορα τον Sharp στη χαμηλότερη θέση της ίριδας, αυτή με το βαθύτερο μαύρο. Το αποτέλεσμα ήταν μια διαφορετική εικόνα από αυτήν που είχαμε δει στο πρόσφατο συγκριτικό. Ο XV-Z21000 είναι, πράγματι, ένα μοναδικό μηχάνημα. Ένα μηχάνημα για όλα τα γούστα και όλες τις σκηνές. Θέλετε βαθύ μαύρο; το έχετε. Θέλετε γυαλάδες; τις έχετε κι αυτές.

Το τι έγινε αυτές τις στιγμές, δύσκολα περιγράφεται. Είχαμε χωριστεί σε δύο ομάδες, τους μεν και τους δε. Μιλούσαμε περί της "σωστής" εικόνας, αν υπάρχει τέτοιος όρος. Πότε στα σοβαρά και πότε στ' αστεία. Χαμός!

Σημασία, όμως, έχει πως ουδείς και ουδέποτε αμφισβήτησε το "εργαλείο". Ένα μηχάνημα φτιαγμένο για μεγάλες συγκινήσεις!


Εν κατακλείδι:

Ο Mitsubishi HD1000 ήταν η έκπληξη της βραδιάς. Καταπληκτικό μηχάνημα που δικαίωσε τη φήμη του. Έχει τη μοναδική ικανότητα να αποδίδει SD σε επίπεδο που ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχω δει. Προσοχή, όμως! Χρειάζεται οπωσδήποτε μια αξιοπρεπή πηγή στα 720p. Ξεχνάτε οτιδήποτε έχει να κάνει με πεπλεγμένο σήμα. Επίσης, θα πρέπει να ανήκετε σε αυτούς που παρακολουθούν τα δρώμενα και όχι τις μπάρες του letterbox ή την καρτέλα των 0 IRE. Διαφορετικά θα σας απογοητεύσει.
 

Μηνύματα
3.344
Reaction score
1
Να πω ότι εγώ και ο Κεφάλας είχαμε πάει για να δούμε τον Sharp 21000 και κατά τύχη πέσαμε πάνω στο συγκριτικό των υπόλοιπων προβολέων.
<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p> </o:p>
Λοιπόν στα γρήγορα και οι δικές μου εντυπώσεις. Ο Mitsubishi είναι πολύ καλό μηχανάκι. Αναλυτικότατος, πολύ καλό contrast, πολύ sharp, με πολύ καλή ομοιομορφία φωτεινότητας και χρωματικότητας. Γράφει πολύ καλά με οποιοδήποτε υλικό, υστερώντας ελαφρά μόνο στα πολύ σκοτεινά πλάνα. Αλλά είπαμε: δεν γίνεται σε αυτή τη ζωή να τα έχεις όλα. Και εξαιρετική φωτεινότητα στα φωτεινά πλάνα και να γράφεις ταυτόχρονα τρισδιάστατα και κοντραστάτα σκοτεινά πλάνα.
<o:p> </o:p>
Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Mitsubishi είναι στην κίνησή του, που ότι σήμα και να του δίναμε (720p, 1080i) φαινόταν σαν να πυροβολεί τα καρέ με κάποιο ελαφρύ κενό μεταξύ τους, δεν υπήρχε δηλαδή καλή ομαλότητα στην κίνηση. Υποψιάζομαι (χωρίς βεβαίως να είμαι σίγουρος γι’ αυτό) ότι δεν απενεργοποιεί ποτέ τον εσωτερικό του scaler ακόμα κι αν δέχεται σήμα 720p, με αυτό το κακό αποτέλεσμα στην κίνηση. Αν κάποιος μπορεί να ζήσει με αυτό, τότε κατά τα άλλα ο Mitsubishi είναι μια εξαιρετική επιλογή. Τώρα βέβαια, πα….ριές που γράφτηκαν ότι παίζει σαν τον HD1 της JVC, είναι για να γελάνε και τα παρδαλά κατσίκια!
<o:p> </o:p>
Με τον Panasonic και τον Epson δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα, στα μάτια τα δικά μου τουλάχιστον, ο Mitsubishi (ειδικά έτσι ρυθμισμένος που ήταν από το Βάγγο) υπερτερούσε καθαρά εκτός του μαύρου (0 IRE). Βλέπετε, ανυπομονούσα να δω το θεριό (Sharp 21000).<o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
Και ήρθε η ώρα λοιπόν που βάλαμε στη μπρίζα το βαρύ πυροβολικό! Ποποπό, αφού τον ρυθμίσαμε στα γρήγορα με τον Κεφάλα (μαύρο, λευκό, κορεσμοί) και επιλέξαμε το High Contrast mode (με λάμπα στη ψηλή θέση κιόλας) βάλαμε την αποθήκη του Van Helsing σε HD-DVD. Μια και δεν μασάω ποτέ τα λόγια μου: με γονάτισε το μηχανάκι!!! Η αποθήκη τρισδιάστατη, με απίστευτο βάθος και contrast, η εικόνα ξεπεταγόταν ολόκληρα μέτρα έξω από τη οθόνη!!! Κατά την ταπεινή μου γνώμη, ο Sharp 21000 είναι ο μοναδικός προβολέας που ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τον HD1 της JVC στα σκοτεινά πλάνα! Με αυτές τις ρυθμίσεις βέβαια, πρέπει να το ομολογήσω, ο προβολέας κάνει πολλές και μεγάλες παραχωρήσεις στα πολύ φωτεινά πλάνα, θα έχανε δηλαδή κατά κράτος από τον JVC σε άμεση σύγκριση! Προσωπικά, θα ρύθμιζα τον Sharp στο High contrast mode για τα σκοτεινά πλάνα, αλλά και στη μεσαία θέση της ίριδας για τις ταινίες με μεσαία φωτεινά και πολύ φωτεινά πλάνα, και θα έπαιζα ανάμεσα σε αυτά τα δύο settings ανάλογα με το υλικό που θα παρακολουθούσα.
<o:p> </o:p>
Με εντυπωσίασε επίσης το πόσο razor sharp είναι αυτός ο Sharp βρε παιδιά! Το κοφτερός σαν ξυράφι δεν λέει απολύτως τίποτα, το μηχανάκι είναι χειρουργικό εργαλείο που όλα τα σφάζει και όλα τα μαχαιρώνει αδιακρίτως! Θέλω οπωσδήποτε να τον δω σε παράλληλη θέαση με τον HD1 για να βγάλω τα οριστικά μου συμπεράσματα, πάντως αν κόστιζε σήμερα 5000 έως 6000 ευρώ, θα τον αγόραζα επιτόπου!!!
 

Μηνύματα
1.541
Reaction score
5
Παω στοιχημα ομως πως οσοι δεν εισασταν παροντες θα εχετε μεγαλη περιεργεια, ετσι δεν ειναι?:cool_8:
ειχε ανακοινωθει οτι θα γινει ενα τετοιο συγκριτικο ή πλεον ειναι κεκλεισμενων των θυρων ολα?
 

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Μηνύματα
30.058
Reaction score
731
O zoglair μας κινησε την περιεργεια οταν ξεκινησε αυτο το θεμα:
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=35014&highlight=Mitsubishi+HD1000U
Hταν ποτε δυνατον?:shock:
Ενας βιντεοπροβολεας μικροτερης αναλυσης, με το 1/5 του κοστους του αλλου, να παιζει ιδια η και καλυτερα?
Τι το καναμε εδω, hi end?:happy_5:

Eτσι ξεκινησε ενα παραξενο συγκριτικο, ενα συγκριτικο που θα ελεγα οτι θυμιζε περισσοτερο παρουσιαση σε καποιον αναποφασιστο πελατη.
Βλεπετε ειχα ηδη στα χερια μου τον μικρο Sharp(για τον οποιο επισης ειχα ακουσει καλα λογια), αντε να βγαλουμε τον νεο πρωταθλητη στα 720ρ, πως θα παιζει αυτος με τον φθηνοτερο 1080ρ και...νομιζω πως μπηκατε επιτελους στο πνευμα αυτης της συγκρισης.:bravo:

Για αρχη θα ηθελα να μιλησω για τον Sharp XV-Z3000
Τον ειχα ηδη στα χερια μου μια εβδομαδα περιπου οποτε μπορεσα να του ριξω μερικες "κλεφτες" ματιες.
Η αληθεια ειναι πως δεν εντυπωσιαστηκα οσο θα περιμενα.
Φονεας γιγαντων?Ουτε κατα διανοια!
Τον εβαλα να παιξει ομως διπλα στον Panasonic PT AX100
Μετα απο καποιες "ψιλορυθμισεις" και θεασεις σε SD και HD αποφασισα πως ο μικρος Sharp μου αρεσε περισσοτερο απο τον Panny.Οριακα ομως.Πιο φυσικος, μεγαλυτερο βαθος, οχι μεγαλες διαφορες στα υπολοιπα.Καλυτερη ευκρινεια(ena poly mikro klik) υπερ του Panasonic.Καποιος θα μπορουσε να διαλεξει ανετα τον ενα απο τους δυο και να ζησει ευτυχισμενα.
Καποιος επισης, θα μπορουσε να δωσει ανετα τα +300€ που ζηταει ο Sharp και να ειναι επισης ικανοποιημενος πως πηρε την καλυτερη δυνατη εικονα σε αυτα τα χρηματα.
Διπλα στον Epson TW1000 ομως ολα αυτα αντιστρεφοντουσαν υπερ του προβολεα της Epson.

Χθες, στις 3 περιπου, παρελαβα τον Mitsubishi.
Δεν ειχα καιρο, καθως το συγκριτικο θα ξεκινουσε στις 5
Ομως δεν αντεξα να μην του ριξω μια ματια, ετσι ΟΤΒ οπως αναφερει ο τυπος στο link του zoglair.
Παραξενα πραγματα!
Στις φωτεινες σκηνες ο προβολεας ΠΟΔΟΠΑΤΟΥΣΕ τον Sharp XV-Z3000 που ετυχε να βρισκεται διπλα του.
Στις σκοτεινες σκηνες ομως εχανε τα παντα.Ολη την πληροφορια!
Μια ματια στο μενου του εδειξε πως ολα ηταν υπερ του δεοντως πουσαρισμενα και πως ο επερχομενος Λαμπρου ειχε αρκετη δουλεια να κανει....

(συνεχιζεται μολις βρω λιγο χρονο:oops: )
 

Μηνύματα
10.188
Reaction score
62
Δηλαδή έγιναν πράγματα και θάματα χθές!!!!! Τελικά οι προβολείς είναι..παρόβλεπτοι!! Χτυπάει αυτός, που δεν τον περιμένεις!!! Συγχαρητήρια παιδιά για τη νέα αυτή δουλειά, που κάνατε!!:bravo:
 

Μηνύματα
768
Reaction score
1
Όπως είπαν και οι πιο πάνω φίλοι, το χθεσινό, ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον εγχείρημα. Ο στόχος ήταν να δούμε εαν ένα μηχάνημα των 1450 ε μπορεί να τα βάλει με μηχανήματα που κοστίζουν πολλαπλάσια.

Στα δικά μου μάτια η απάντηση είναι η εξής.
Εαν κάποιος έχει περιορισμένο προυπολογισμό και δεν ανήκει στους πολύ λίγους άτυχους στους οποίους η παρακαλούθηση DLP προκαλεί πονοκέφαλο τότε με τα σημερινά δεδομένα δεν αξίζει να δώσει 4-5000 ευρώ παραπάνω για 10-15% καλύτερη εικόνα που προσφέρουν οι νέοι 1920x1080 προβολείς.

Ειδικά σε οθόνες μέχρι 100ιντσες οι διαφορές είναι μικρές και ορατές σε παράλληλη σύγκριση. Κάποιος που δεν έχει τις τρελλές απαιτήσεις θα είναι απόλυτα ικανοποιημένος.

Υποτίθεται όμως ότι οι νέοι 1080(των 4-8000ε) με την αυξημένη ανάλυση θα έχουν το προβάδισμα σε μεγάλες οθόνες των 120 και βάλε ιντσων. Με τέτοια χαμηλή φωτεινότητα όμως ας το ξεχάσουμε.

Επι μέρους...

O Mitsubishi είναι ένα εξαιρετικό μηχάνημα από όλες τις απόψεις. Στην Αμερική που η τιμή του είναι γύρω $999 (~830 ε) δικαίως θεωρήται σαν εξαιρετική επιλογή. Τώρα αν εδώ κάποιος πρέπει να δώσει 1450ε για να το αποκτήσει είναι άλλο θέμα.

Στη σύγκριση με τον μικρό Sharp 3000, οι διαφορές ήταν σε πολλά σημεία μικρές. Είχα την αίσθηση ότι ο Sharp είχε αρκετά καλύτερο contrast και σίγουρα είχε καλύτερη κίνηση. Συνολικά όμως ο Mistsubishi άφησε μια καλύτερη εντύπωση.

Ο Mitsu με τον panny σε πολλές σκηνές έδειχναν σχεδόν πανομοιότυπα με τον panny να έχει καλύτερο μαύρο. Σε κάποιες σκηνές η εγγενής ψηλή οξύτητα ενος μονοτσιπικου έδωσε το προβάδισμα στον Mitsu. Ο panny όμως δεν είχε προβλήματα κίνησης και με λίγο fine tuning θα γινόταν ακόμα καλύτερος.

Υπάρχει όμως το μεγάλο ερωτηματικό της προβληματικής κίνησης του Mitsu.
Για μένα ήταν απαράδεκτο. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ένα τέτοιο μηχάνημα δεν μπορεί να έχει καλύτερη κίνηση. Ίσως με σήμα από HTPC και τις σωστές ρυθμίσεις για ματσαρισμα του video με το refresh rate(στα 48 η 72Hz) και καλύτερο 3:2 pulldown το πρόβλημα να φεύγει. Αν ήταν να τον πάρω θα το έψαχνα αυτό. Αν υπάρχει λύση τότε ο Mitsubishi είναι κελεπούρι.

Η μεγάλη απογοήτευση ήταν ο συγκεκριμένος Epson TW1000. Ο Mitsubishi αν 720p ηταν σαφώς πιο ευκρινής.

Για τον μεγάλο Sharp δεν χρειάχεται να πει κάποιος πολλά πράγματα. Ο μόνος προβληματισμός είναι ότι στις ρυθμίσεις με κλειστή ιρίδα δεν είχε αρκετό φως.

Στις ρυθμίσεις high brightness ομως, έδερνε....


Προσωπικά και μετά το χθεσινό φαίνεται ότι είμαι καρα-άτυχος γιατι αν και δεν βλέπω μπόλικο rainbow σε αυτούς τους DLP, έφυγα με ένα ελαφρύ πονοκέφαλο που μπορεί όμως να προέρχεται και από άλλη αιτία. Στην επόμενη μου επιλογή προβολέα σε λίγους μήνες oι Mitsubishi και Panasonic είναι στην λίστα μου.

Θα περιμένω για 1-2 χρόνια για 1080 αφού σίγουρα θα υπάρξουν βελτιώσεις και μείωση των τιμών.
 

Μηνύματα
4.606
Reaction score
4.845
Oι επιλογές best-buy αλλάζουν σε χρόνο μηδέν .
Μέχρι να πάρουμε απόφαση να διαλέξουμε κάτι βγαίνει κάτι άλλο....
 

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Μηνύματα
30.058
Reaction score
731
Παιδια, περα απο ολα τα αλλα θα προτεινα να παρακολουθειτε το θεμα "στενα" διοτι εχουμε μια εκπληξη για σας...:cool_4:
 

Μηνύματα
7.140
Reaction score
4
Για τον sharp τον μεγαλο το περιμενα. Τον ειδα απο κοντα και ηταν οτι καλυτερο εχουν δει τα ματια μου. Εχει καταφερει να πετυχει γυαλαδα στην εικονα στις 100'' που αλλοι μονο στις 40'' με κλειστο ζουμ μπορουνε να ακουμπησουν.

Για τον sharp τον μικρο δεν το περιμενα καθολου γιατι αυτος νομιζα οτι θα ηταν η ευχαριστη εκπληξη. Νομιζα οτι το θαυμα του μεγαλου θα επαναλαμβανοταν και στον μικρο.

Για τον mitsu ειχα ακουσει καλα λογια αλλα δεν το περιμενα τοσο καλο οσο εσεις ειπατε και με αυτην την τιμη (αμερικης) απλα ανικητος.

Για τον παννυ 100 ειμαι απλα χαρουμενος (σαν κατοχος) που ακομη μπορει να ειναι κοντα σε νεα μηχανακια. Ειναι τελικα τιμιος προβολεας overall.

Για τον tw1000 απλα δεν μπορω να το πιστεψω Ειμαι σιγουρος οτι μαλλον σε προβληματικο μηχανακι πεσατε. Δεν βγαινει αλλιως. Απο screenshots, μου αρεσε παρα μα παρα πολυ.
Απλα θελω την αποψη σας για τον λογο που εσεις πιστευετε οτι δεν επαιζε τοσο καλα. Τον εχω προτεινει σε εναν φιλο και με ενδιαφερει.

Μπραβο σε ολους για το συγκριτικο.:cool_4:
 

Μηνύματα
2.734
Reaction score
0
Απάντηση: Re: Mitsubishi HD1000 vs Sharp XV-Z3000 vs...

Παιδια, περα απο ολα τα αλλα θα προτεινα να παρακολουθειτε το θεμα "στενα" διοτι εχουμε μια εκπληξη για σας...:cool_4:
Ελπίζω να λες για την τιμή............
 

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Μηνύματα
30.058
Reaction score
731
Re: Απάντηση: Re: Mitsubishi HD1000 vs Sharp XV-Z3000 vs...

Ελπίζω να λες για την τιμή............
Σιγα μην σου πω!:happy_5:
Λιγη υπομονη και θα δειτε.


Υ.Γ.Ρε σεις, τι μαγαζι αφησατε πισω σας?
Μια ωρα μαζευα...:crazy_1:
Την αλλη φορα θα φωναξουμε και τον unforgiven για να κανει την λαντζα μαζι με τον ντρημογιαννο:happy_5:
Συνηθισμενοι βλεπεις...
 

Μηνύματα
2.734
Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Mitsubishi HD1000 vs Sharp XV-Z3000 vs...

Σιγα μην σου πω!:happy_5:
Λιγη υπομονη και θα δειτε.


Υ.Γ.Ρε σεις, τι μαγαζι αφησατε πισω σας?
Μια ωρα μαζευα...:crazy_1:
Την αλλη φορα θα φωναξουμε και τον unforgiven για να κανει την λαντζα μαζι με τον ντρημογιαννο:happy_5:
Συνηθισμενοι βλεπεις...
:crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: .......................χεχεχεχεχε....... :happy_8:
 


Μηνύματα
16.004
Reaction score
14


αστους λίγο να βράσουν στο ζουμί τους...

μία εκπληξη εχθές ήταν οι 2 πιτσες που μας κέρασε ο Ανδρέας!!
 

Μηνύματα
16.004
Reaction score
14
Re: Απάντηση: Re: Mitsubishi HD1000 vs Sharp XV-Z3000 vs...

Σιγα μην σου πω!:happy_5:
Λιγη υπομονη και θα δειτε.


Υ.Γ.Ρε σεις, τι μαγαζι αφησατε πισω σας?
Μια ωρα μαζευα...:crazy_1:
Την αλλη φορα θα φωναξουμε και τον unforgiven για να κανει την λαντζα μαζι με τον ντρημογιαννο:happy_5:
Συνηθισμενοι βλεπεις...
αει στο κόρακα μωρή ασπρομάλλα... :happy_4: :happy_4:
 

Μηνύματα
2.139
Reaction score
19
Re: Απάντηση: Re: Mitsubishi HD1000 vs Sharp XV-Z3000 vs...

Σιγα μην σου πω!:happy_5:
Λιγη υπομονη και θα δειτε.
Ανοιχτή πρόσκληση για θέαση βλέπω... και Κυριακή να το κάνετε κερνάω το αρνί και το γυρνάω κι όλας :happy_5: :happy_9:

Σαν συμπέρασμα δηλαδή, σχετικά με τον Mitsu, όλα ήταν εξωπραγματικά υπέρ του εκτός από το μαύρο και την κάπως προβληματική κίνηση. Πόσο πρόβλημα είναι όμως τελικά; Χαλάνε πολύ τη ζαχαρένια;
Και κάτι άλλο... το μαύρο του σε σχέση με tw700 και HD70 που είναι και κοντινοί ανταγωνιστές που βρίσκεται;

Γιατί είναι σπάσιμο μέσα στη ζούγκλα κατράμι βράδυ τώρα να βλέπεις ένα γκρι πράγμα. Και να έχει και σπάσιμο; Σπάσιμο! :crazy_1:
 

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Μηνύματα
30.058
Reaction score
731
(συνεχεια απο πριν)
Δεν εχω να διαφωνησω σε τιποτα απο ολα οσα ειπαν τα αλλα παιδια.
Ο Mitsubishi HD1000 ειναι ενας "μεγαλος μικρος" προβολεας.
Ακομα και με τα οποια μειον του παραμενει αριστος για την κατηγορια τιμης στην οποια κινειται.
Επιτρεψατε μου ομως να σας πω κατι.
Προσωπικα δεν πιστευω σε φονεις γιγαντων.Δεν ξερω τιγινεται στον ηχο αλλα στην εικονα οχι.Ολα αυτα ειναι πολυ ρομαντικα για να ειναι αληθινα.Και προφανως οι εξαιρεσεις ειναι εδω για να επιβεβαιωνουν τον κανονα.
Ο HD1000 ομως σταθηκε παληκαρισια διπλα στους αντιπαλους του και με ειχε να αναρωτιεμαι ποιον τελικα θα επελεγα αναμεσα σε αυτον η τον Sharp η τον Panasonic.Πιθανοτατα αυτον.Σιγουρα αυτον!
Μου εδωσε/δινει ολα αυτα τα οποια ζητω σε μια εικονα.
Και ειναι και φτηνος!
Με τον Epson ομως τι γινεται?
Δεν ξερω, το συζητησαμε και χθες, αγοραζεις και πληρωνεις εναν προβολεα οχι μονο για αυτο που δειχνει αλλα και για αυτο που ειναι.
Κατω απο αυτη την προυποθεση λοιπον θα προσπαθουσα πρωτα να "στιψω" τον TW1000 και να παρω το μαξιμουμ των δυνατοτητων του.
Μετα θα βλεπαμε...

(συνεχιζω μολις ξαναβρω ελευθερο χρονο)
 

Μηνύματα
2.791
Reaction score
1
Τι θα γίνει ρε Ντριμόγιαννε, θα ανεβάσεις τίποτα;

Όχι τίποτε άλλο, έχω να πάω και στον Θανόπουλο...
 


ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.700
Μηνύματα
3.061.210
Members
38.600
Νεότερο μέλος
Dorak
Top