- Reaction score
- 14
να πάς μην σε σταματάω...!!!Τι θα γίνει ρε Ντριμόγιαννε, θα ανεβάσεις τίποτα;
Όχι τίποτε άλλο, έχω να πάω και στον Θανόπουλο...
Εγώ δουλέυω για εσάς/εμάς!!:bravo:
να πάς μην σε σταματάω...!!!Τι θα γίνει ρε Ντριμόγιαννε, θα ανεβάσεις τίποτα;
Όχι τίποτε άλλο, έχω να πάω και στον Θανόπουλο...
τσου-απο φωτο δεν μπορεις να καταλαβεις πολλα-εχουν διαφορα μικρη στα σκοτεινα πλανα τεραστια στα φωτειναΜπραβο παιδια νασται καλα για ολα αυτα που μας προσφερεται.Σιγουρα ο mitsou θα ειναι καλο μηχανακι αλλα απο οτι βλεπω στις φοτο ο πανυ σκιζει σε εικονα.:bravo: :cool_4:
Βαριεμαι να τον "ευλογαω" τον π@π@ρ@, αλλα μαλλον εγραψε χτες...:happy_5:Έγραψες...
:bravo::bravo:(τριτη και τελευταια συνεχεια)
Και ερχομαστε στα της αντιπαραθεσης.
Ακου εκει αντιπαραθεση...
Πως μπορει να υπαρξει αντιπαραθεση οταν αναφερομαστε στον ιδιο προβολεα?
Σου αρεσει να βγαζει περισσοτερο μαυρο?
Το κανει!
Μου αρεσει περισσοτερο φωτεινος?
Κανενα προβλημα!
Καπου στην μεση?
Ετοιμος!
Εδω και τεσσερα χρονια ειχα ορκιστει να μην "δεθω" με προβολεα ξανα.Εφημερες αγαπες που περισσοτερο σου παιρνουν παρα προσφερουν.
Ο Sharp XV-Z21000 ομως με σερνει ηδη απο την μυτη.
Πως να του αντισταθω?
Εαν παρομοιαζω τους βιντεοπροβολεις με κατι αυτο ειναι τα αυτοκινητα.
Φανταστειτε λοιπον πως εχουμε 3-4 αυτοκινητα(τον Sharp και τους κυριους αντιπαλους του) που εως τα 100 χλμ/ω τα πανε ολοι καλα. Σε καποια τεστ καποιος βγαινει πρωτος σε καποια αλλα καποιος αλλος.
Ομως η μηχανη του Sharp εχει και αλλες δυνατοτητες.
Και εκει που ξεκινα να "γκαζωνει" απο τα 100 και πανω, οι αλλοι ηδη εγκαταλειπουν.
150, 180,200, 240, 260 χλμ/ω και συνεχιζει ακαθεκτος.
Βαλτε καλα στο μυαλο σας αυτο:
Στον κοσμο της βιντεοπροβολης δεν υπαρχει οριο ταχυτητας!:cool_4:
Αφηστε με να απογειωθω...:happy_4:
Γιατί εδώ είναι αρχικλέφτες............ακριβώς το ίδιο συμβαίνει με το blu-ray της Samsung BD-P1000........στην Γερμανία έχει 600Ε-630Ε(amazon.de) και εδώ η καλύτερη τιμή είναι 899Ε(Πλαίσιο)........:crazy_1: :crazy_1: :crazy_1::crazy_1: :crazy_1:Μηπως μπορει να το λαβει υποψην της αυτο η Ελληνικη αντιπροσωπια της Mitsubishi γιατι τον εχει τiμολογισει 50% επανω;
Έλα ρε άστο το παιδί. Πάσχα είναι ξέρεις πόσα δρομολόγια στο super έχει κάνει?... :happy_9:Δεν θα τον πιασω αυτον τον ντρημογιαννο στα χερια μου?
Θα τον σταυρωσω!:happy_5: