Mitsubishi HD1000 vs Sharp XV-Z3000 vs...

Reaction score
3.085
Sharp XV-Z21000 & XV-Z20000

Απ' ότι ξέρω τα μηχανήματα είναι ίδια.

Ο 21000 είναι για την ευρωπαϊκή αγορά και ο 20000 για την αμερικάνικη.

Εν τούτοις, αν διαβάσεις τις προδιαγραφές, και οι δύο έχουν είσοδο ισχύος από 100 έως 240V AC.

Άλλη διαφορά δεν βρίσκω.

Μήπως ξέρει κανείς κάτι άλλο;

Και κάτι άλλο: Πώς γίνεται ο 20000 να πουλιέται στην αμερική στα 6500-6800 δολλάρια (5000-5200 Ευρώ) και ο 21000 στην καλύτερη τιμή στην ευρώπη πάνω από 7500 Ευρώ;

Μακάρι κάποιος να μου έλυνε αυτή την απορία.

ΚΑτά τα άλλα, είναι κορυφαίο μηχάνημα.

Reaction score
1
Μόλις επέστρεψα από την έξοδο του 4ήμερου και η πρώτη μου δουλειά, τι άλλο, το avsite που είχα να επισκεφτώ από την Παρασκευή το πρωί. Φανταστείτε την έκπληξή μου, διαβάζοντας αυτό το θέμα.

Θα ήθελα να δώσω τα πιο θερμά συγχαρητήρια στον dream_gr. Όσοι έχουν ασχοληθεί με το video-editing γνωρίζουν πολύ καλά το πόσο χρονοβόρο είναι ακόμη κι αν γίνεται σε hardware τελευταίας γενιάς. Ο Γιάννης δεν αρκέστηκε στην απλή μετάδοση, αλλά αντιθέτως επιμελήθηκε και επεξεργάστηκε το υλικό του - παρά τις χρονιάρες μέρες - με αποτέλεσμα την ενημέρωση των μελών μας (και όχι μόνον) με τον πιο ουσιαστικό και διάφανο τρόπο.

Θα ήθελα, επίσης, να ευχαριστήσω και τον γκουρού των HD downloads, τον δικό μας Σωτήρη Οικονόμου, για την πρωτοβουλία του και το χρόνο που διέθεσε για να διευκολύνει και να αξιοποιήσει την προσπάθειά μας στο έπακρο.

Πάντα τέτοια και εις ανώτερα!

Reaction score
4
Πολλα μπραβο και σε εσενα Νικο για την ιδεα σου.:bravo:
Αντε περιμενουμε το τριτο μερος.......εεεε....:prof:

Reaction score
0
Απάντηση: Mitsubishi HD1000 vs Sharp XV-Z3000 vs...

Μπράβο σε όλους! :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: ..........ντρημόγιαννε γρήγορα το 3ο video..........:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Reaction score
3
Αν και δεν τα έχω δει τα βίντεο (γιατί απλά δεν μπορώ να τα κατεβάσω στη δουλειά), πιστεύω ότι ο Γιάννης θα έχει κάνει πολύ καλή δουλειά.
Πάντως θα πρέπει να βρεθεί κάποιος τρόπος για να μπορούμε να τα κατεβάζουμε γρήγορα και χωρίς περιορισμούς.

Reaction score
0
Μπράβο και πάλι μπράβο παιδιά σε όλους και ιδιαίτερα στον Νίκο για την ιδεά και στον Γιάννη για την "μεταφορά"!!!

Reaction score
3
Εγώ πάντως κάτι έμαθα για πιξελιζέ και σκοτεινά πλάνα.
Ισχύει αυτό;

Reaction score
1
Δύο captures από το video, νομίζω αποδεικνύουν του λόγου το ...ψευδές!

(Δεν έχουν υποστεί την παραμικρή επεξεργασία πέραν του crop και του resampling)

Attachments

• 170,2 KB Προβολές: 57
  • 103,7 KB Προβολές: 52

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Ο Νικόλας και ο ΝτρημόΓιαννος ήταν όλα τα λεφτά στο τελευταίο συγκριτικό, μπράβο σας ρε παικταράδες!!! :cool_1:

Reaction score
1
Κατα τη διάρκεια του συγκριτικού είχαμε όλοι διερωτηθεί για το γεγονός ότι ο Epson TW1000 φαινόταν λιγότερο ευκρινής απ' ότι θα περιμέναμε.

Στο AVSforum περιγράφουν κάτι παρόμοιο και αναφέρουν ότι με τις εργοστασιακές ρυθμίσεις, το overscan/scaling είναι στα 94%. Ανεβάζοντας το στα 100%, η εικόνα βελτιώνεται σημαντικά, κατα τα λεγόμενα τους.

Δεν θυμάμαι αν είχαμε αλλάξει αυτή τη ρύθμιση. Μάλλον ήταν στην εργοστασιακή. Θυμάται κανείς από τους παρευρισκόμενους;

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Κατα τη διάρκεια του συγκριτικού είχαμε όλοι διερωτηθεί για το γεγονός ότι ο Epson TW1000 φαινόταν λιγότερο ευκρινής απ' ότι θα περιμέναμε.

Στο AVSforum περιγράφουν κάτι παρόμοιο και αναφέρουν ότι με τις εργοστασιακές ρυθμίσεις, το overscan/scaling είναι στα 94%. Ανεβάζοντας το στα 100%, η εικόνα βελτιώνεται σημαντικά, κατα τα λεγόμενα τους.

Δεν θυμάμαι αν είχαμε αλλάξει αυτή τη ρύθμιση. Μάλλον ήταν στην εργοστασιακή. Θυμάται κανείς από τους παρευρισκόμενους;
Φυσικα Ανδρεα.
Ηταν το πρωτο που εκανα:cool_4:

Reaction score
1
:respect:

Ανδρέα μας παραπλάνησες! Είπες ότι ήταν εργοστασιακές οι ρυθμίσεις....:cool_4:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.700
Members
38.600
Νεότερο μέλος