MoCA: Καλύτερη λύση από Powerline για ενσύρματο γρήγορο internet;

Reaction score
2.520
τα χ50 είναι θάνατος...έπαθα πλάκα....ως αξες πόιντς...όχι ριπιτερ το ένα το άλλο...

για άλλες σειρές δεν έχω εικόνα....αλλά με αυτό που είδα θεωρώ ότι και άλλα μικρότερα ντεκο θα είναι κάποια κλικ πιο κάτω απλά...

αν μιλάς για καταστήματα εστίασης...εννοείται μακριά... uni pro μόνο....δεν ρισκάρεις σε αυτά
αλλά για οικιακή χρήση...θα τα εμπιστευόμουν υπεράνετα
θα κανω καποιο μαγαζι πειραματοζωο me ta 50ρια στο μελλον.Τωρα έχω καμια 10ρια ubiquity που καθονται από τα κεντρικα, τα αλλαξα με forti. Ωραια ζώα και αυτα, ένα ui για ολα los poulos paramasxalos.

Reaction score
2.520
δεν έχω δει ούτε χρησιμοποιήσει ποτέ....πρέπει να είναι άλλη λίγκα
κάνεις παπαδες η αληθεια είναι, το καλο ειναι οτι πλεον ειναι ολα στο οικοσυστημα της fortinet και παιζει ωραια μπαλίτσα το software τους, μαζι με τα soc services δεν ασχολείσαι μόλις το σετάρεις (αλλά ακριβο το αθλημα)

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.437
κάνεις παπαδες η αληθεια είναι, το καλο ειναι οτι πλεον ειναι ολα στο οικοσυστημα της fortinet και παιζει ωραια μπαλίτσα το software τους, μαζι με τα soc services δεν ασχολείσαι μόλις το σετάρεις (αλλά ακριβο το αθλημα)
με αυτά που διάβασα αυτές τις μερες δεν το λες ακριβό...2 καλώδια έθερνετ το ρίχνουν στ αφτιά :biggrin:

Reaction score
2.520
με αυτά που διάβασα αυτές τις μερες δεν το λες ακριβό...2 καλώδια έθερνετ το ρίχνουν στ αφτιά :biggrin:
ναι ρε θα ξηλωσω τα firewall Να βαλω καλωδια τετοια να μην μπορουν να μου κλεψουν ντατα. Κοβει χακερ ιους τύρι ότι θες κοβει

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.437
ναι ρε θα ξηλωσω τα firewall Να βαλω καλωδια τετοια να μην μπορουν να μου κλεψουν ντατα. Κοβει χακερ ιους τύρι ότι θες κοβει
και τα rf μην ξεχνάς :roflmao:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.930
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv