Movies News

VG

Reaction score
0
stellios said:
Μαρία Παρασκευοπούλου said:
"Τραγούδια από το δεύτερο όροφο", τα ξαναείδαν, τα ξαναείδαν, και ακόμα δεν μπορούν να τα ξεχάσουν...
Τι μου θυμισες..! νομισα οτι ημουν ο μονος που την ειχε δει...καταπληκτικη.
Ειναι μια Σουηδικη για κοψιμο βλεβας;

Reaction score
6

Στο studio οπου γυρίζετε η πετυχημένη αστυνομική σειρα CSI:NY βρέθηκε πτώμα ανθρώπου που μαλιστα ειχε πεθάνει εδώ και καιρό και το οποίο βρίσκονταν στο στάδιο αποσύνθεσης.
Η πραγματική αστυνομία του L.A. ανέλαβε να εξιχνιάσει αυτό το μυστήριο

Reaction score
6

Το επομενο χτύπημα στην μεγαλη οθονη από τον Peter Jackson θα είναι βασισμενο στο Temeraire.
Πρόκειται για μια σειρα βιβλιων που αναφέρονται στους πολεμους που εγιναν την εποχη του Ναπολέοντα.
Το πρόσθετο στην ιστορία είναι ενας στρατός από δράκους .
Σχετικά ο Jackson αναφέρει πως το Temeraire ως εργο που συνδυάζει την ιστορία με το φανταστικό είναι κατι που τον γοήτευε από ανέκαθεν .
"Πραγματικά ανυπομονώ να δω μια στρατιά από δράκους" .

VG

Reaction score
0
jimdamian said:
Και από διασκευή σε διασκευή με τον πάρα πολύ αδυνατισμένο Peter Jackson να φαντασιώνεται να γυρίσει σε ταινία το επικό μυθιστόρημα επιστημονικης φαντασίας της Naomi Novik Temeraire. Το εργο διαδραματίζεται στην περίοδο του Ναπολέοντα με ήρωα έναν ομορφούλη και ατρόμητο πλοίαρχο του πολεμικού ναυτικού ο οποίος βρίσκει ένα αυγό που περιέχει τον μυθικό δράκο Temeraire.

http://www.cine.gr/article.asp?id=5916

Και μετα ερχεται ο καλος ιπποτης και σωζει την Κιρα Ναιτλι/Εστελα Γουορεν/Ουμα Θερμαν
Μονο με τρομερα εφε θα βλεπεται αυτη η ταινια,προβλεπω να ειναι για τα μπαζα

Reaction score
6
Οι παραγωγοί κλαίνε τα λεφτά τους και αυτοί το βιολί τους

Οι Farrell και Foxx εξομολογήθηκαν πρόσφατα πως θα έπαιζαν με χαρά ξανά τους ντετέκτιβ Crockett και Tubbs σε ένα νέο Miami Vice μιας και πέρασαν καταπληκτικά στα γυρίσματα της ταινίας του Michael Mann. Οι γνωστοί ηθοποιοί οι οποίοι απογοητεύτηκαν λίγο με την υποδοχή της ταινίας επιμένουν πως θα θελαν πολύ να το ξανακάνουν. Το μόνο που τους απομένει λοιπόν είναι να πείσουν τον Mann ο οποίος μάλλον θα τους κλεισει την πόρτα στα μούτρα όπως το βλέπουμε. Εντούτοις ο Mann άφησε και αυτός ένα παραθυράκι. «Θα το σκεφτώ για sequel μόνο εαν βρω ένα εξαιρετικό σενάριο» είπε ο γνωστός σκηνοθέτης.

cine.gr

Reaction score
6
Την άδεια να γυρισθούν κάποιες σκηνές για την νεα ταινια της Νία Βαρντάλος έδωσε το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο.
Η ταινια εχει και αυτην την φορα (όπως και τις προηγούμενες για την Βαρντάλος) παραγωγό τον Τομ Χάνκς.
Στην ταινία θα δουμε και αλλους αρχαιολογικούς χωρους καθως η πρωταγωνίστρια υποδύεται μία ξεναγό.

Αυτό που μου εκανε εντυπώσει ειναι πως κανεις - ως τωρα τουλάχιστον- δεν εχει δηλώσει τους πιθανούς ενδοιασμούς του για αυτήν την άδεια ( είναι κατι γνώριμο και συμβαίνει συχνα στην χωρα μας) .
Αντιθέτως η εφημερίδα Guardian εχει τετοιους και αναφέρει
«Η Ακρόπολη θα γίνει σύντομα το σκηνικό για μια κινηματογραφική κωμωδία, αφού η Αθήνα έδωσε το πράσινο φως, προκειμένου η δόξα, που ήταν κάποτε η Ελλάδα, να χρησιμοποιηθεί για πρώτη φορά από το Χόλιγουντ»

Αν και πολύ νομίζουν πως είναι η πρώτη φορα που γυρίζονται σκηνες σε αυτούς τους χώρους η αλήθεια δεν είναι αυτή.

Πάντως ο προσωρινός τίτλος της ταινίας είναι My Life In Ruins.

Reaction score
6
spylab said:
Παντως ο Thomas Harris δεν εχει μεχρι στιγμη γραψει τετοιο βιβλιο.....

Και ποιος ειναι ο Leslie Vernon?

Πρεπει να ειναι λαθος poster ..
Το 356 σελίδων μυθιστόρημά του, με θέμα τα πρώτα χρόνια του ήρωα που ερμήνευσε στη μεγάλη οθόνη ο Αντονι Χόπκινς, θα κυκλοφορήσει από τον εκδοτικό οίκο Delacorte στις 5 Δεκεμβρίου.

Το βιβλίο, με τίτλο «Hannibal Rising», αναμένεται, για... ευνόητους λόγους, να κυκλοφορήσει την περίοδο των Χριστουγέννων. Το Φεβρουάριο του 2007 θα βγει στις αίθουσες και η νέα ταινία, η πέμπτη κατά σειρά, το σενάριο της οποίας υπογράφει ο Χάρις.

spylab

Shalom
Moderator
Reaction score
34.963
Nαι και αυτο ειναι βασισμενο στο βιβλιο Red Dragon..

To Red Dragon και το Silence of the Lambs ειναι φοβερα βιβλια (και το Black Sunday)

To Hannibal πολυ μετριο......

Για να δουμε και το καινουργιο........

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
VG said:
stellios said:
"Τραγούδια από το δεύτερο όροφο", τα ξαναείδαν, τα ξαναείδαν, και ακόμα δεν μπορούν να τα ξεχάσουν...
Άργησα να δω το θέμα, sorry...
Σουηδική είναι, με το κόψιμο φλέβας δεν ξέρω τι θέλεις να πεις... Αν εννοείς ότι είναι καταθλιπτική, ναι, αλλά κατά τη γνώμη μου μ' ένα μαγευτικό τρόπο.
Αν εννοείς οτιδήποτε άλλο, μ' ενδιαφέρει κάθε άποψη, επειδή η ταινία είναι μία από τις δύο αγαπημένες μου όλων των εποχών, και δεν έχω δει και λίγες, οπότε τουλάχιστον εγώ θα ήθελα πολύ τη γνώμη σου!
Εκτός κι αν είμαστε off-topic επειδή η ταινία είναι παλιά...

Reaction score
380
VG said:
stellios said:
Άργησα να δω το θέμα, sorry...
Σουηδική είναι, με το κόψιμο φλέβας δεν ξέρω τι θέλεις να πεις... Αν εννοείς ότι είναι καταθλιπτική, ναι, αλλά κατά τη γνώμη μου μ' ένα μαγευτικό τρόπο.
Pοη Αντερσον ο ποιο ασυμβιβαστος σκηνοθετης επιστρεφει μετα 25 χρονια και κανει μια ταινια για παρτυ του ..κερδιζει βραβειο στις Καννες
τους τα ψελνει στην απονομη...δεν θα αρεσει στους περισσοτερους. Μου αρεσε υπεβολικα...τι κοψιμο φλεβας και σαχλαμαρες......ταινιαρα !!

Reaction score
6
Ο Lars Von Trier ανακοίνωσε πως μεχρι το τελος του καλοκαιριού του 2007 θα εχει έτοιμη μια νέα ταινία τρόμου .
Τιτλος αυτής Antichrist και το στόρι θα βασίζετε σε μια θεωρια που λέει πως ο κοσμος δεν δημιουργήθηκε απο τον Θεό, αλλα απο τον σατανά.

Αμαν ανατρίχιασα. :shock:

Reaction score
59
:shock:Robert Downey Jr. :shock: Becomes Iron Man !!!!!

After years of talk, much of it involving Tom Cruise, Iron Man finally has an actor’s face. The announcement was made that Robert Downey Jr. will play Tony Stark and his metal-suited alter ego Iron Man. The decision seems to have come about suddenly, but it might just seem so because of connotations to the name. Awarding a role that has long been awaiting a star to one of Hollywood’s notorious bad boys seems a bold and risky move given Downey Jr.’s history of relapses due to chronic drug abuse.
Marvel’s President of Production Kevin Feige was quoted from The Hollywood Reporter as saying this about the comic book movie’s new star: "In every casting announcement we've done, people in their mind's eye have their own view of it and let us know about it. We're used to it. The point is, we looked at everybody, and we found the best person for the role. It's as confident a casting move as we've ever done. The proof will be in the pudding, but he is Tony Stark."

And, that’s good enough for me. Downey Jr. earned the role for himself, and now he’s earned the chance to win over any fans who are on the fence about this official casting. Now that the film finally has its star, production can move forward. Actor Jon Favreau ("Daredevil" and "Very Bad Things") will be directing, and filming will begin in Los Angeles in February with Robert Downey Jr. ready to show his mettle.

Reaction score
7
What??Χμμμ...Είμαι πολύ περίεργος να δω αν θα τα καταφέρει. Στην αρχή που το είδα μου ήρθε λυποθυμία αλλά όσο το σκέφτομαι τόσο μου αρέσει η ιδέα...Ξέρουμε πότε προβλέπουν να βγεί στην πιάτσα?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.518
Members
38.334
Νεότερο μέλος
giannis_gr