Movies News

Reaction score
2
Movies News: "Sarah Connor Chronicles" Gets the Green Light

"Sarah Connor Chronicles" Gets the Green Light

Τηλεοπτική σειρά που θα περιγράφει την ζωή της Sarah Conor μετά το τέλος του Terminator 2 ετοιμάζεται να γυριστεί στην Αμερική. Το casting ξεκινάει αμέσως και τα γυρίσματα αναμένονται να αρχίσουν στις αρχές του νέου χρόνου στο New Mexico.

Η είδηση απο το comingsoon.net

Reaction score
7
Χρυσόστομος Μ. said:
Μάριος Λαζάρου said:
Έχω πρόβλημα με το quicktime μου και δεν μπορώ να το δώ...Για δώσε μαι περιγραφή...
The Pursuit of Happyness

Chris Gardner (Will Smith) is a bright and talented, but marginally employed salesman. Struggling to make ends meet, Gardner finds himself and his five-year-old son evicted from their San Francisco apartment with nowhere to go. When Gardner lands an internship at a prestigious stock brokerage firm, he and his son endure many hardships, including living in shelters, in pursuit of his dream of a better life for the two of them.

Ορίστε το trailer και στο youtube. ;)

υγ. Πρέπει οπωσδήπωτε να φτιάξεις το quicktime σου! Τι πρόβλημα έχει;
Δεν ξέρω ρε γμτ...Ενώ όταν ανοίγω .mov αρχεία στο PC τα ανοίγει μαι χαρά, όταν προσπαθώ να δώ quicktime υλικό απευθείας από ιστοσελίδα μου βγάζει το σήμα του quicktime με ενα ερωτηματικό...

Reaction score
59
To Outlander, η ταινία των Howard McCain και Drik Blackman ευελπιστεί να αποτελέσει ένα καινούριο sci-fi έπος και ξεκινά να γυρίζεται στο Halifax και την British Columbia από τις 9/10. Πρωταγωνιστής σε αυτό είναι ο εξωγήινος Moorwen, ο οποίος προπαθεί να νικήσει ένα επικίνδυνο τέρας μαζί με την βοήθεια των Βίκινγκ του 509 ΜX. Ο πιο διάσημος έλληνας μετά τον Zorba the greek ο Patrick Tatopoulos έχει αναλάβει τα special effects

www.cine.gr

Reaction score
59
Το Inkheart φιλοδοξεί να γίνει ο νέος Harry Potter ή έστω το νέο Chronicles of Narnia για την New Line. Η ταινία που βρίσκεται στα αρχικά στάδια παραγωγής βασίζεται στο ομώνυμο best seller για παιδιά στο οποίο ένας πατέρας διαβάζει ιστορίες στην κόρη του που γίνονται πραγματικότητα. Όταν όμως ένας από τους δαίμονες που ζωντάνεψε τον απαγάγει η μικρή κοπέλα αποφασίζει να τον σώσει μαζί με όλα τα υπόλοιπα μυθικά πλάσματα των βιβλίων. Στο ρόλο του απρόσεκτου πατέρα θα πρωταγωνιστεί ο Brendan Fraser ενώ ο πολύ γλυκός μας Paul Bettany θα `ναι ένας ταχυδακτυλουργός ο Dustfinger.

spylab

Shalom
Moderator
Reaction score
34.967
jimdamian οχι 6 φωτο στο ιδιο post (που δεν κατεβαινουν κιολας)

οσοι ειναι με modem δεν μπορουν να παρακολουθησουν το thread.........

VG

Reaction score
0
Kahraman Μπακλαβατζιόγλου;
Βλέπω οι αμερικανοι ξεθάρρεψαν και φτιαχνουν ταινιες με αεροπλανα....

Reaction score
59
Το πολυαναμενόμενο The Fountain του Darren Aronofsky με την Rachel Weisz προκάλεσε την οργή των κριτικών στην Βενετία που το γιουχάρισαν χωρίς πολλές αναστολές. Η Weisz τι να κάνει; Είπε: «Νομίζω ότι είναι σημαντικό που το The Fountain είναι τόσο διαφορετικό». :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

http://www.cine.gr/article.asp?id=5861

Reaction score
6
jimdamian said:
Το πολυαναμενόμενο The Fountain του Darren Aronofsky με την Rachel Weisz προκάλεσε την οργή των κριτικών στην Βενετία που το γιουχάρισαν χωρίς πολλές αναστολές. Η Weisz τι να κάνει; Είπε: «Νομίζω ότι είναι σημαντικό που το The Fountain είναι τόσο διαφορετικό». :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

http://www.cine.gr/article.asp?id=5861
Θα αρχίσει να ρίχνει μπινελίκια ο Χρυσόστομος για την οικογενειακή κατάσταση των κριτικών.
Το βλέπω έρχεται
:lol:

Reaction score
2
Δεν ανησυχώ καθόλου Ανδρέα. Αν βασιζόμουν στους κριτικούς δεν θα είχα δει ποτέ, πολλές απο τις αγαπημένες μου ταινίες.

Και προς αποκατάσταση της αλήθειας:

Στο τέλος του press screening υπήρξαν κάποιοι που χιουχάραν και κάποιοι που χειροκρότησαν.
Στο τέλος του public screening υπήρξε standing ovation 10 λεπτών απο το κοινό.

Αλλα φυσικά πουλάει περισσότερο σαν είδηση οτι γιουχαρίστηκε μια ταινία απο το οτι χειροκροτήθηκε. ;)

Reaction score
59
Re: Young Hannibal

Cinemusic - Ανδρεας said:
Το φθινόπωρο του 2006 θα είναι έτοιμη η τρίτη συνεχεία με ήρωα τον Hannibal Λέκτερ.

Το βιβλίο στο οποιο θα βασίζετε η νεα αυτή ταινία θα κυκλοφορήσει τον Νοεβριο με τίτλο Behind the Mask.
Αυτην την φορα τον Λεκτερ δεν θα τον υποδύεται ενας ηθοποιός αλλά τέσσερις καθώς η ταινία θα αναφέρετε στα παιδικα χρονια του Hanibal (ένας για την ηλικία των 12, ένας για τα 16, άλλος για τα 20 , και ένας ακόμα για τα 25).
Ο τιτλος αυτης Young Hannibal.

nomizo einai to 1o poster tis tainias

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.519
Members
38.335
Νεότερο μέλος
egpetridis