Munich HIGH END 2009

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: Munich HIGH END 2009

:139:

Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Η Μ @ Λ @ Κ Ί @

:140:
Νάσαι καλά φίλε Ηλία και εγώ θα πολεμήσω για να λες ελεύθερα την άποψη σου...

Reaction score
15
Απάντηση: Munich HIGH END 2009

:120:
Καλά....

Παιδιά διαγράψτε το, θα γράψω ένα άλλο με το ίδιο νόημα

:137:

:143:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.218
Απάντηση: Re: Munich HIGH END 2009

Ανδρέα καλορίζικο!
Το Grimm CC1 που φαίνεται στη φωτογραφία πρέπει να είναι επίσης άριστο μηχανάκι.. H ομάδα πίσω από τη Grimm είναι ΠΟΛΥ δυνατή.

Για δείτε εδώ:
http://www.grimmaudio.com/whoiswho.htm

Κορυφαίοι μηχανικοί όλοι - ο καθένας στο αντικείμενό του.
+1

Εύγε Άντριους!

Reaction score
0
και βέβαια Κώστα πέρασα και σε desktop κατάσταση με σύνδεση usb to usd direct από το pc στο dac. Εχει πιάσει αράχνες το CDSA !:114:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
και βέβαια Κώστα πέρασα και σε desktop κατάσταση με σύνδεση usb to usd direct από το pc στο dac. Εχει πιάσει αράχνες το CDSA !:114:
Εγώ θα πρότεινα να το πουλήσεις κιόλας, όσο πιάνει κανα φράγκο... :126:

...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817

Αντε βρε ανωμαλοι που παιζετε μουσικη απο κομπιουτερ---ακουσον ακουσον....παει μερικοι απο σας εχετε ξεφυγει---ακου usb----ακου Usb Dac Mode--δεν σας ξαναπαιζω ρε παλιοχαρακτηρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.218

ναι ρε βλασάρα μου, όλοι εμείς οι ανώμαλοι "χαλάσαμε" μου φαίνεται... και μετά απορούμε γιατί "δε μας παίζουν" ... εδώ κι εσύ βρε δε μας "παίζεις", οι άλλοι θα μας "παίζουν"?

χαχαχαχαα:135::143::135: να σου καεί το USB ρε!

Αντρέα το CDSA αν δεν έχει πιάσει αράχνες, θα πιάσει ΣΙΓΟΥΡΑ. Δυστυχώς ή ευτυχώς το PC θα αντικαταστήσει κάθε πηγή (και το πικάπ για τους "παλιομοδίτες" φίλους μας στο PC θα συνδεθεί, με μια ψηφιακή RIAA όλα γίνονται ΠΙΟ ΣΩΣΤΑ....)

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817

χαχαχαχαα:135::143::135: να σου καεί το USB ρε!

Μπα κακοχρονο ναχεις (που λεει και η γιαγια μου) κιαρατα!!!!!!!!!!!!!!!1

Reaction score
4.247

Ολα καλα αλλα...υπαρχουν και τα αρνητικα ... και μαλιστα πολυ παραξενα. Αλλοι κολυμπανε στο χρημα και αλλοι στην...μουσικη! Ξαφνικα βρεθηκαμε με παρα πολυ μουσικη και δεστε πιο ειναι το προβλημα. Παντα θυμομουν τα αλμπουμ που μου αρεσαν και τα ακουγα πολλες φορες. Τωρα δεν μπορω να τ ακουσω ουτε μια φορα. Και το να κανω λιστα με αγαπημενα, μου φαινεται αδιανοητο, οπως επισης και ν ακουσω καποιο αλμπουμ δευτερη φορα. Οταν ερχεται καποιος φιλος και θελει ν ακουσει κατι, καθομαι και χαζευω και δεν ξερω τι να επιλεξω. Και να φανταστειτε οτι ειμαι στους τυχερους που εχουν αρκετο χρονο στο σπιτι και ακουω πολλες ωρες μουσικη.

Reaction score
10
Εγώ θα πρότεινα να το πουλήσεις κιόλας, όσο πιάνει κανα φράγκο... :126:

...
Αυτό του είπα και εγώ και άμα καίγεται πια να ακούει και κανά δισκάκι παίρνει ένα transport sony και καθάρισε.

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Munich HIGH END 2009

Ολα καλα αλλα...υπαρχουν και τα αρνητικα ... και μαλιστα πολυ παραξενα. Αλλοι κολυμπανε στο χρημα και αλλοι στην...μουσικη! Ξαφνικα βρεθηκαμε με παρα πολυ μουσικη και δεστε πιο ειναι το προβλημα. Παντα θυμομουν τα αλμπουμ που μου αρεσαν και τα ακουγα πολλες φορες. Τωρα δεν μπορω να τ ακουσω ουτε μια φορα. Και το να κανω λιστα με αγαπημενα, μου φαινεται αδιανοητο, οπως επισης και ν ακουσω καποιο αλμπουμ δευτερη φορα. Οταν ερχεται καποιος φιλος και θελει ν ακουσει κατι, καθομαι και χαζευω και δεν ξερω τι να επιλεξω. Και να φανταστειτε οτι ειμαι στους τυχερους που εχουν αρκετο χρονο στο σπιτι και ακουω πολλες ωρες μουσικη.
Και εγώ το ίδιο, με τον καιρό πιστεύω θα το ξεπεράσουμε...

Reaction score
4

ειναι το κλασσικο συναισθημα kid in a candy store

και εγω οταν ανοιγω το Γαργαντουα με τη μουσικη, εχω το ιδιο θεμα... τι να πρωτοβαλω και δυστυχως ουτε χρονο πολυ δεν εχω να το χαρω...

οποτε μεχρι να οργανωθω καλυτερα ή να αλλαξει κατι στην κατασταση, παιζω πιο πολυ με σιντακια ή μερικα επιλεγμενα αλμπουμ στο στικακι που βαζω στο WDTV...

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: Munich HIGH END 2009

Ολοι ταξιδέψανε με Lufthansa .

Lufthansa the Aviation Group, ...δεν χρεώνει για τα παριττά κιλά σας !
Εμείς τα έχουμε και τα δείχνουμε αγόρι μου, δεν κρυβόμαστε...:143:

Reaction score
3.265

Του χρόνου η μεταφορική " Ο Αρμάος" θα τρέχει το πρόγραμμα Αθήνα-Μόναχο στη μισή τιμή του εισιτηρίου της Lufhansa.

Reaction score
3.265
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Munich HIGH END 2009

Εμείς τα έχουμε και τα δείχνουμε αγόρι μου, δεν κρυβόμαστε...:143:
Αν είχατε 20 περιττά κιλά σε τεχνικά φυλλάδια και διαφημιστικά προσπέκτους, με την Ολυμπιακή δεν θα τα δείχνατε :126:

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
H κάλυψη του Show από τον Lampizator...
Αν μη τι άλλο λιγότερο βαρετή και ξενέρωτη από τα περισσότερα διεθνή διαδικτυακά journals... Ο άνθρωπος λέει την άποψή του ανοιχτά.

Μπόλικες φωτογραφίες και καυστικά σχόλια: CLICK!

Συμφωνεί με τους δικούς μας ανταποκριτές για τον καλύτερο ήχο της έκθεσης (YG), κράζει τη Goldmund (τους έχει κάνει ρόμπα στο παρελθόν) και αναφέρει την TLA -> ΤLQ και λέει πως είναι ιταλική.. One beer too many!

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Έπεσε σύρμα και το διόρθωσαν το λάθος με την TLA.

Another company worth mentioning was TLA - representing Grece.
In their literature there is a whole lot of nice amps, all triode, the big toys like 845, 300B etc. But at the show they presented the largest mono SET DHT triode amps I ever saw, using the biggest and strangest gigantic triode. I should have known it's name, but I don't. Who cares anyway. That triode naturally belongs in Acropolis, it is the Zeus of tubes. Just look at this!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.195
Members
38.429
Νεότερο μέλος
manolomike