Munich HIGH END 2009

Reaction score
0
Το απόγευμα Θανάση, γιατι μου παίρνει λιγη ώρα να τσεκάρω μηπως τις έχουν βάλει ήδη τα παιδιά

Reaction score
8
Απάντηση: Munich HIGH END 2009

Μεχρι να διαλεξει ο Ανδρεας τις φωτογραφιες του, μερικα απο τα κιτς της εκθεσης.

κιτς καλωδια σε κιτς κορνιζα

Reaction score
8

η ταμιακη μηχανη και το οτι παρεις ενα ταλληρο απο την CHORD

Reaction score
8

και βεβαια τα α λα κουκουρουκου ηχεια - αντε μετα να κυνηγησεις τον πιτσιρικα σου αν τα πειραξει

Reaction score
8

το χρυσο παντως παει σε ηχειο - οπωσδηποτε κρυφος ποθος του ξυπολυτου ηρωα του συγχωρεμενου δασκαλου Σπαθαρη

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Munich HIGH END 2009

αμ πηγες και τα κρυφακουσες αλλα φωτο δεν εβγαλες:138:

και τι διαολο τα δυο σαμπ τι ταθελαν για την κιθαρα.

Παντως τα 40 βατ των KR δυσκολα θα τα οδηγησουν σε μετριες σταθμες, τωρα σε διπλοενισχυση, αντε κατι τι παραπανω.
Το σετάκι των KR είναι 400 watt RMS. Ο κάθε Kronzilla DX είναι 100 watt στο κανάλι.

Reaction score
8

Διονυση πιθανον εχεις δικιο εαν ειναι οι DX μιας και μοιαζουν με τους DM - δυσκολα ξεχωριζουν

KR Kronzilla DM and DX Monoblocks

Specifications:
Tubes: 2X KR T1610 (per monoblock)
Power output: 42 watts at 3% (DM), 100 watts at 3% (DX)

http://www.kr-amps.ch/kronzillaDM.html

Reaction score
0
Lars Ολοκληρωμένος σε δύο σασί δεξι και αριστερό κανάλι αλλά με γεφυρωμένα τα χειριστήρια (input and volume) στο ένα κομμάτι. Μόλις 80,000 ευρω :121:

Reaction score
0
Hiraga Οι καμμένοι (μιλάμε δεν έμεινε τίποτε μηχανήματα, έπιπλα, ηχεία όλα έγιναν στάχτη, καποιος - δε λέω όνομα - μου είπε την Παρασκευή πριν καεί " Τι ωραίος ήχος")

Reaction score
498
Hiraga Οι καμμένοι (μιλάμε δεν έμεινε τίποτε μηχανήματα, έπιπλα, ηχεία όλα έγιναν στάχτη, καποιος - δε λέω όνομα - μου είπε την Παρασκευή πριν καεί " Τι ωραίος ήχος")
Αντρέα, τα ηλεκτρονικά στην φωτογραφία δεν είναι της Αudio Consulting, που βγάζει αυτά εδώ τα χαριτωμένα?Έψαχνα κι εγώ να τα βρω αλλά μάταια..:136:.. ( :141: )

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.200
Members
38.429
Νεότερο μέλος
manolomike