Munich HIGH END 2009

Reaction score
8
Απάντηση: Munich HIGH END 2009

Mην σου κάνει εντύπωση, μια κιθάρα έπαιζε...
αμ πηγες και τα κρυφακουσες αλλα φωτο δεν εβγαλες:138:

και τι διαολο τα δυο σαμπ τι ταθελαν για την κιθαρα.

Παντως τα 40 βατ των KR δυσκολα θα τα οδηγησουν σε μετριες σταθμες, τωρα σε διπλοενισχυση, αντε κατι τι παραπανω.

Reaction score
8

παντως τα σαμπ πρεπει ναναι τεραστια αν σκεφτουμε οτι οι Αμφιτρυωνες εχουν πλατος 70 εκατοστα και υψος 2,20 - ξερει κανεις τιποτα γι αυτα.

Reaction score
0
Οταν τα ακουσα εγώ έπαιζαν χωρίς το sub (υπήρχε σχεική ένδειξη) και βέβαια κιθάρα και φωνή μόνο

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Munich HIGH END 2009

παντως τα σαμπ πρεπει ναναι τεραστια αν σκεφτουμε οτι οι Αμφιτρυωνες εχουν πλατος 70 εκατοστα και υψος 2,20 - ξερει κανεις τιποτα γι αυτα.

Mπα δεν ήταν τόσο τεράστια, μεγάλα ήταν αλλά σε λογικά πλαίσια.

Reaction score
4

Λοιπόν..., τσακώστε όλοι από μια κίτρινη (κάρτα) γιατί δεν μίλησε κανείς για το τι 'μουσικές' έπαιζαν ! :614:

Άντε γιατί μόνο για κλάματα και μπύρες ακούω...:138:

Reaction score
10
Εγώ να πω την αλήθεια δεν τα άκουσα, πήγα στο δωμάτιο και έπαιζαν άλλα ηχεία και μας είπαν ότι οι Αμφιτρίονες θα έπαιζαν στις 17:00 για κάποιο λόγο. Για μία ώρα δηλαδή μιας και η έκθεση έκλεινε στις 18:00!

Reaction score
3.265

Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι η αγνοηση των ελληνων κατασκευαστων πλην της TLA που δεν μπορω να καταλαβω την τοσο τεραστια προβολη της αν σκεφτει καποιος τις τιμες των προιοντων της, αλλα και αυτο δεν θα με πειραζε, αν δεν υπηρχε η επιλεκτικη αγνοηση των υπολοιπων Ελληνικων εταιριων....
μάλλον κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις :144:

Reaction score
874
Re: Απάντηση: Munich HIGH END 2009

Οχι ρε συ, ο Μιχάλης είναι το μαύρο πρόβατο (και εγώ πλέον που έβγαλα τη φωτό του στο Πρωην φόρουμ) :143:

'Τουλάχιστον εσύ έφυγες νωρίς'.......

Εγώ τον έφαγα στη μάπα κοντά ένα χρόνο...

Reaction score
0
Τέσσερα μηνάκια αντεξα εγώ, να δούμε πόσο θα αντέξει ο πρόεδρος με κλειστό το forum του :138:

Reaction score
0
Μια και με το κλείσιμο του forum του ACA πήγαν στράφι και όλες οι φωτό ξαναποστάρω μερικές (θα προσπαθήσω να είναι διαφορετικές απο του Βλάση και του Μιχάλη)

Νέο ηχείο από την Phonar με δυνατότητα στην ίδια τιμή να παραγγελθεί είτε με συμβατικό crossover είτε με dsp

Reaction score
0
Οταν λέμε ότι η μικρή έκθεση έγινε σε δωμάτια ξενοδοχείου το εννοούμε πραγματικά :111: Το δωμάτιο του Dr Klimo

Reaction score
8

Μπραβο ρε Ανδρεα, αντε βαλε και τις υπολοιπες.

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.200
Members
38.429
Νεότερο μέλος
manolomike