Munich HIGH END 2009

Reaction score
10
Θα πάρω και μια HD βιντεοκάμερα οπότε καλώς εχόντων των πραγμάτων θα έχουμε και βίντεο μόλις γυρίσω.

Reaction score
0
Κάποιοι ψάχνουν τα σαγόνια τους με τα ΜBL από ότι έμαθα. :116:

Για να δούμε τι θα ακούσουμε....:121:
Στα είπα εγώ Μιχάλη για τα MBL , να κρατιόμαστε αύριο όλοι μαζί με το Βλάση αγκαλιά μην μας έρθει τίποτε στο περίπτερο της MBL :116:

Reaction score
77
Απάντηση: Re: Munich HIGH END 2009

Κάποιοι ψάχνουν τα σαγόνια τους με τα ΜBL από ότι έμαθα. :116:

Για να δούμε τι θα ακούσουμε....:121:
Εάν οι Γερμανοί δεν παίζουν τα MBL στις γνωστές κολασμένες εντάσεις, όπως συνηθίζουν, δεν θα ψάχνετε μόνο τα σαγόνια σας, αλλά και τα σφραγίσματα σας.

Να περάσετε καλά.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817
Απάντηση: Re: Munich HIGH END 2009

Εάν οι Γερμανοί δεν παίζουν τα MBL στις γνωστές κολασμένες εντάσεις, όπως συνηθίζουν, δεν θα ψάχνετε μόνο τα σαγόνια σας, αλλά και τα σφραγίσματα σας.

Να περάσετε καλά.
Σας μερσου με κυριε Χουρμουζιαδη μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
327
Απάντηση: Munich HIGH END 2009

Ε, είμαι κι εγώ εδώωω! μενω γερμανία και έχω κανονίσει να έρθω στην έκθεση, όποιος θέλει ας μου στείλει ένα στίγμα για το πως θα μπορούσα να σας βρω, αν δεν έχετε αντίρρηση. Εγώ θα μπορέσω από Σάββατο, μακάρι να μπω στην παρέα μπας και... σπάσουμε τον γερμανικό πάγο, και γιατί όχι, κάποιες ιδέες θα ανταλλάξουμε. Τάσος

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Μπουχος οι απεσταλμενοι μας:142:
Δεν θα εχουν αφησει μπουτικ για μπουτικ:412:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

φωτο δεν βλεπω και θα βαλω μεσο τον frank που ειναι εκει καλεσμενος να στειλει φωτο
αλλα τωρα που το σκεφτομαι δενειναι ασχημη ιδεα

Reaction score
8

Αντε τα πρωτα νεα απο την δικη μας True Life Audio, η οποια εκανε την παγκοσμια πρεμιερα του Reference ενισχυτη της με κοστος ... μονον 150.000 ευρω.
Η καλωδιωση ειναι φτιαγμενη ολη στο χερι και δεν υπαρχουν πυκνωτες στον δρομο του σηματος, παρα 9 τρανσφορμερς και ειναι μηδενικης αναδρασης. Ο ενισχυτης που αποδιδει 140 βατς ζυγιζει το καθολου ευκαταφρονητο βαρος των 150 κιλων - χιλιαρικο και κιλο δηλαδη. Οι λυχνιες που χρησιμοποιει, ειναι μια 833 στην εξοδο, μια 300β ως οδηγητρια και μια 6C45 στο πρωτο σταδιο κερδους.

Reaction score
8

Επισης η Marantz παρουσιασε τα KI Pearl, ενα SACD πλευερ και τον αναλογο ενισχυτη με κοστος 2.500 και 3.000 ευρω περιπου, για να γιορτασει τα 30 χρονια της συνεργασιας της με τον Ken Ishiwata.

Reaction score
8

Να κι ο Μιχαλης με τον Βλασση στο βαθος αριστερα και δεξια τους ο navou που τους ψαχνει

dil

Reaction score
32

ποια οικονομικη κρηση. το Hi-end καλα κρατει

Reaction score
8

ενα μηστηριο πραγμα. Τα σπιτια και τα αυτοκινητα πεφτουν, τα μηχανηματα ακριβαινουν. Ελπιζω να μην φουσκωνουν οπως η φουσκα λιγο πριν σκασει.

Reaction score
8

Νεα και απο το περιπτερο της MBL, που παρουσιαζει ενα συστημα αξιας 250.000 ευρω και παρουσιαζει εναν ενισχυτη 1,21 γιγαβατς και δυο καινουργια ηχεια, που χαρακτηρηστικα τους και φωτογραφιες μπορειτε να δειτε στις παρακατω διευθυνσεις της εταιριας.

http://www.mbl-germany.de/en/gate/produkte/noble-line/mbl116/index.html

http://www.mbl-germany.de/en/gate/produkte/noble-line/mbl111/index.html

D

deleted user 10898

Guest
Super high-end company Esoteric is part of Teac, and now Teac is growing up! Seen here is their Reference 600 system which includes am AM/FM/Internet receiver in one chassis and a CD player with DAC in another ($2500). For 2500 American FIAT dollars you get Ethernet ability and quite a bit more than you may expect. Excellent build quality, impressive parts and plenty of features for virtually all consumers. The good news is that Esoteric dealers will also be carrying the Teac Reference 600 series so check it out.

Reaction score
1.213

Bρε hiendoμορφοπαιδα.....βαλτε καμμια ρεαλ φωτογραφια απο την εκθεση , απο τα κουκλια ηχητικα , απο τα κουκλια σκετο , απο τις μπαροβιες διαδρομες σας...

Αντε !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Που ειναι οι φωτο ΟΕΟ ???????????????????

Reaction score
8

vet σε φτιαξα, γιατι το εντζου μας κανει νερα με τις φωτο.

κατσε ρε Μελετη - φιλαρακι, υπομονη. Ουτε το σιξ μουνς δεν εχει βαλει ακομα φωτο απο την εκθεση, το εντζου τις κραταει για παρτυ του και οι απεσταλμενοι μας κατι προβλημα εχουν με το κονεκσιον τους.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

... και οι απεσταλμενοι μας κατι προβλημα εχουν με το κονεκσιον τους.
Να σας δειξω εγω το προβλημα που εχουν με το...κονεκσιον τους

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.233
Members
38.433
Νεότερο μέλος
free77