Munich HIGH END 2009

Reaction score
10
Eπειδή λαμβάνω p.m. ότι κάποιοι έχουν αγχωθεί από την έλλειψη πικάπ στην έκθεση και δεν θα κοιμηθούν το βράδυ, έχω να τους πω να μην αγχώνονται και ότι η τεχνολογία έχει προχωρήσει τα τελευταία 20 χρόνια που έχουν να αγοράσουν μηχάνημα και καιρός είναι προχωρήσουν λίγο μπροστά. :126:

Reaction score
3.546
Απάντηση: Munich HIGH END 2009

Μπράβο σε όλα τα παιδιά που κάλυψαν αυτό το μεγάλο γεγονός της χρονιάς.

Reaction score
3.546

Βλάση , ο Ken Ishivata με 5 αλλαγές το πολύ στο AMR CD σου, θα μπορούσε να το κάνει να παίζει πιο σωστά. Ελπίζω να το συζητήσατε το θέμα της αναβάθμισης ...

Reaction score
8

Μπραβο Μιχαλη - Βλασση, υπεροχες φωτογραφιες.
Εσενα Μιχαλη λογω του νεαρου της ηλικιας σε συγχωρω για τα αναλογικα. Τον Βλασση τον πηραν τα χρονια τωρα δεν προλαβαινει να αρχισει.
Καμμια Ελληνικη εταιρια που φτιαχνει ηχεια δεν ηταν εκει;

D

deleted user 10898

Guest
παντως ο Βελισσαριος πουλησε δυο ζευγαρακια 150.000 το ενα...

Reaction score
0
Μιχάλη πάρε και ένα άλλο παρανοϊκό cd (ήταν στη μικρή έκθεση στο ξενοδοχείο)

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Καλά μιλάμε έχω πέσει κάτω από τα γέλια. :114:
Ο Βλάσης με τον Γιαπωνέζο με το "ασύλληπτο" σακάκι, ο υιός πάει να παίξει βιολί με τον βραχίονα του χ"παπ@ρα που νομίζει πως κάνει τέχνη... πρέπει να λάλησαν εκεί πάνω οι εκθέτες με την Ελληνική παρουσία. Μπράβο παιδιά, σας ευχαριστούμε! :615:

p.s. Τρελοκορίνθιε darling να το κάνεις εικόνισμα το γυναικάκι και να ξέρεις εγώ είμαι βράχος. Όποτε με πάρει τηλέφωνο θα πω ότι το μηχάνημα ήταν προσφορά, μισή της μισής τιμής κλπ. :114:

...

themiloc

Επαγγελματίας
Reaction score
257
To δωμάτιο με τα Tidal. Aν και ψιθύριζε, οι αρετές δεν κρύβονται! Aπό τα ελάχιστα δωμάτια που έπαιζαν με πικάπ.

Είχαν και πολύ room correction!

Εννοεί ο Μιχάλης οτι έπαιζαν αναλογικά με ψηφιακή διόρθωση?
Για όνομα!! Είπαν και τα άλλα διαστροφές! Έκθαμβος!

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.807

Λες και ήμουν μαζί σας.

Μπράβο σας :624::624::624:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Βλάση , ο Ken Ishivata με 5 αλλαγές το πολύ στο AMR CD σου, θα μπορούσε να το κάνει να παίζει πιο σωστά. Ελπίζω να το συζητήσατε το θέμα της αναβάθμισης ...
Μ εστειλες μπαγασα Γιωργη..........ειναι ενα απο τα καλλιτερα players που εχω ποτε ακουσει ....και να ψαχτω για αναβαθμιση????
Τι ειπες τωρα βρε ????

Reaction score
684
Απάντηση: Re: Munich HIGH END 2009

Εννοεί ο Μιχάλης οτι έπαιζαν αναλογικά με ψηφιακή διόρθωση?
Για όνομα!! Είπαν και τα άλλα διαστροφές! Έκθαμβος!
νομιζω οτι εννοει οτι ειχαν γεμισει το δωματιο με διαφορα πανελακια που χρησιμοποιουνται για να φερουμε τον χωρο στα ισα του!
τα πανελακια ηταν της εταιριας Transparent Acoustic απο οτι λεει στο site της Tidal

αν χρησιμοποιουσαν ψηφιακο correction σε ενα τετοιο setup θα επρεπε να ειναι παλαβοι!!

Reaction score
10
Σάββατο βράδυ....πριν τις μπύρες....και τα κοκτέιλ....:142:

Δεν θέλετε να δείτε το μετά...:116:

Reaction score
10
Βασικά τα ποτήρια με τα καπάκια τα γύρισαν οι γυναίκες πίσω γιατί δεν μπορούσαν να πιουν...:142:

Reaction score
10
To θέμα αυτό πρέπει να έχει τρελά hits καθώς από ότι ξέρω έχουν ενημερωθεί και το παρακολουθούν πολλοί αντιπρόσωποι από Ολλανδία - Βέλγιο... :126:

Reaction score
10
Η αφεντιά μου με ένα diyer ψηφιακό..Του εξηγώ τα περί clock και jitter! :142:

Reaction score
8

ρε τι να τον κανουμε τον ντιαι, καμμια γερμανιδα εχετε σε φωτο που μουσαστε στην ταβερνα 15 ανδρες ανα γυναικα;

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
To θέμα αυτό πρέπει να έχει τρελά hits καθώς από ότι ξέρω έχουν ενημερωθεί και το παρακολουθούν πολλοί αντιπρόσωποι από Ολλανδία - Βέλγιο... :126:
Εμ, τέτοιο βομβαρδισμό από υλικό δεν τον βρίσκεις εύκολα αλλού. :126:
Good job!

Περιμένω το βίδεο! :136:

Reaction score
8

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Ο Κωστας Κογιας, εντυπωσιασμενος απο τον ηχο των TLA και CESSARO, ανελαβε την αντιπροσωπευση και προωθηση των παραπανω προιοντων στην χωρα μας

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll