- Reaction score
- 1
Απάντηση: my diy system..
Θα μου τα δανείσεις να κάνω μια ραδιοφωνική εκπομπή που θέλω?
Θα μου τα δανείσεις να κάνω μια ραδιοφωνική εκπομπή που θέλω?
Μανο η λυση στα χαμηλα φτιαχνει με δυενισχυση , φιλος με οτλ παιζει με διακοπτικο απο τους 70hz και κατω ,και απο εκει και πανω που ειναι ολο το [ζουμι] αναλαμβανει ο otl!:126:Στα χαμηλα πασχουν οι λαμπατοι (- 10 εως -150 Hz):111::139:
Κωστη εννοεις κατι σε full range; μακρυα απο μενα!! τα θεωρω [οχι ολα] θυροτηλεφωνα!!! Παντως σε καποιες δυδρομες , δεν λεω οχι!! Αλωστε αυτην την εβδομαδα θα εχω στο σπιτι μου τις καινουριες της tyne audio και θα δω !!!αν δοκιμάσεις με κόρνες, άλλα θα λες μετά...
[/IMG]
Αμα μου βρεις ενισχυτη να παιζει απο -(μειον)10 εως -(μειον) 150 Hz να μου τρυπησεις την μυτη.Μανο η λυση στα χαμηλα φτιαχνει με δυενισχυση , φιλος με οτλ παιζει με διακοπτικο απο τους 70hz και κατω ,και απο εκει και πανω που ειναι ολο το [ζουμι] αναλαμβανει ο otl!:126:
γενικά μιλώντας, κάτι 15-άιντσα και άνω, με άλνικους και τα συναφή, βγάζουν παπαδαριό ολόκληρο στο μπάσο, με τοσοδούλες λαμπούλες μια σταλιά...Κωστη εννοεις κατι σε full range; μακρυα απο μενα!! τα θεωρω [οχι ολα] θυροτηλεφωνα!!! Παντως σε καποιες δυδρομες , δεν λεω οχι!! Αλωστε αυτην την εβδομαδα θα εχω στο σπιτι μου τις καινουριες της tyne audio και θα δω !!!