Nέα ΑΜΟΙ 1920Χ1080 37'' με 1.000:1 contrast!

Reaction score
2
NLS said:
Ανακάλυψα ότι το HEPC μου δεν πιάνει μια και θέλει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ξαναστήσιμο (θέλω να ελπίζω ότι P4 2.6, 512MB HT RAM, 9800XT/256, PVR-350 δεν είναι για πέταμα ακόμα, έστω και για 1080 - θα δείξει)...
φίλε NLS, δε θέλω να σε απογοητεύσω αλλά είναι πολύ οριακό το σύστημά σου... 2,6Ghz με μόνο 512 ram?? ακόμα και το Word ανοίξεις το σύστημα θα σούρνεται, πόσο μάλλον αρχεία HD που το μικρότερο είναι 4GB. τα σπασίματα για να φορτώσει θα σου σπάσουν τα νεύρα. με κάνα Linuxακι θα την σκαπουλάρεις, αλλιώς upgrade σε AMD ή dual core Intel..

με την ευκαιρία... μήπως γνωρίζει κανείς πότε έρχονται στην Ελλάδα τα 42άρια 1920x1080 της AMOI??

NLS

Reaction score
1
GTXTC είναι νέο πάνελ, ατύχησες

azralil δεν έχω καν office επάνω σε αυτό το μηχάνημα, επίσης δεν πάω για hardware "πατσαρίσματα" γιατί αν γίνει αλλαγή θα γίνει συνολική - μέχρι να γίνει αυτή θα παίξω με ότι έχω...

τα 42άρια έρχονται "σύντομα" :)

(μέσα στο καλοκαίρι)

Reaction score
1
Εμένα πάντως μου κολλάει στο φορητό μου, ένα dell d-810 με 2.0 pentium M, 1 gb ram & ati radeon x600

Reaction score
0
Φιλε NLS επειδη σημερα ημουνα στο τσακ να την παρω απο prakticer Θεσσαλονικης αλλα δεν ηξερα αν ειναι η καινουρια με το 1000:1 contrast εκανα πισω. Απο που την πηρες? Και πως μπορω να το τσεκαρω αν ειναι αυτη? Γιατι τους πωλητες δεν τους εχω καθολου εμπιστοσυνη σε τετοια θεματα. Εχει και αλλες διαφορες με την προηγουμενη με το 800:1 ?
Καθομαι σε αναμενα καρβουνα και ειμαι ετοιμος να παω να την χτυπησω

NLS

Reaction score
1
να χτυπήσεις όποια από τις δυο και να είναι
οι διαφορά είναι πρακτικά αμελητέα σε καθημερινή χρήση

εγώ πήρα απλά την πρώτη 1000:1 που ήρθε στην Ελλάδα (άρα από που μπορεί να την πήρα;...)

Reaction score
4
Τελικά υπάρχει κανένας τρόπος να μάθουμε αν ειναι το πιο καινουργιο πανελ?

κανα νεο απο κινα μερία εχουμε κυριε moderator? :D

Reaction score
0
Προφανώς εννοεί το 1000:1

Χτες την πέτυχα πάντως σε νέα μειωμένη τιμή στο Praktiker Μεταμόρφωσης, στα 1999€.

Reaction score
4
Λογικά θα έχουν και το καινουργιο firmware.

απλα λογω χώρου με βολευει η 37αρα.επισης θελω και το διπλο tuner.

θα περιμένω κανα μηνα ακόμα. πιστευω οτι θα εχει πάει στο 1900αρι.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.032
Members
38.280
Νεότερο μέλος
Akrapovic