ncore και προενισχυτης

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.705
Τελικά κατι πρεπει να γίνει.....να ακούμε τις γαμωμετρήσεις η να γουστάρουμε να ακούμε.....αυτο που ακούμε?

Τελικα κατι πρεπει να γίνει......

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.705
Η θα λέμε ...εγώ είμαι μετρητικος τύπος......ακούω καλα!!!!!!
Δεν εχει σημασία που έχω στα δεξιά μου την σερβαντα της γιαγιάς με τα κρύσταλλα της θείας Βαλάντος...που βροντάει όταν ακούω.......μου μετράνε καλα οι μηχανές μου εμένα......και τι έγινε που δεξιά εχω υαλοτουβλα ενώ αριστερά γύψο σανίδα.......μήπως δεν ειναι έτσι τα σπίτια μας?
Εεεεεεεεεεεεεεεεε?

Reaction score
8.905
Έτσι όπως το θέτεις... συμφωνώ μαζί σου Βλάση μου... να ακούμε όπως γουστάρει και αρέσει στον καθένα μας...;)

αλλά από την άλλη να μην βγαίνουμε και λέμε ότι αυτό που ακούμε είναι ντε και καλά το "σωστό":smoke:

Reaction score
3.332
εεεεεεεεεεεε ?
χωρίς σερβαντα δεν ακούς σωστά ?

φτου !

Η γιαγιά μου άκουγε μια χαρά μέχρι τα ογδόντα φεύγα
!!!

Reaction score
488
Για τους δε τελεστικούς (και εν γένει τα κυκλώματα) που χρησιμοποιούνται στο audio είναι ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ένα εύρος ζώνης τουλάχιστον στην περιοχή των GHz, όπως λένε οι "γνώστες": :taunt:

http://www.avsite.gr/forum/threads/f-o-Ενισχυτής-mosfet-από-τη-Σλοβενία.136948/page-7
Are you Talking to me ? . Καταρχας δεν μιλησα για GHz οπως ειρωνικα λες , αλλα αυτο που λεω και δεν το εχεις καταλαβει ακομα μαστορα :taunt::taunt:, ειναι οτι στα αναλογικα κυκλωματα ειτε ειναι προενισχυτες ειτε ειναι τελικοι ( στους τελικους ειναι πιο πολυπλοκο το θεμα ) το ευρως συχνοτητων ειναι πολυ καλο πραγμα και δηλωνει πολλα πραγματα για την καθε συσκευη , τα δε προτερηματα του επιβεβαιωνουν το τροπο η τους τροπους με το οποιο επιτυγχανεται ( αυτο το ευρως ) αλλα και τις μετρησεις και τα ηχητικα αποτελεσματα της συσκευης .

Last edited:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.705
Παντα θα εχουμε την απορία μεσα μας αν ακούμε σωστά........μουσική όμως ποτέ θα ακούσουμε?:D:D:D

Θα αποκτήσουμε ποτέ το ιδανικό δωμάτιο ώστε να ξέρουμε οτι απο θέμα δωματίου ειμεθα ενταξει?
Μετα θα πάρει σειρά το στερεο....

nima

Banned
Reaction score
618
Τότε να καταργήσουμε τις ακροάσεις και να αγοράζουμε εξ αποστάσεως, τι είπες τώρα; :confused:

D

deleted user 10898

Guest
Τότε να καταργήσουμε τις ακροάσεις και να αγοράζουμε εξ αποστάσεως, τι είπες τώρα; :confused:
παλι δεν καταλαβες.
ένα μηχανημα που δεν μετραει σωστα δεν θα παιξει ΠΟΤΕ σωστα.
ένα μηχανημα που μετραει σωστα, ισως παιξει σωστα.
τωρα?

D

deleted user 10898

Guest
Η θα λέμε ...εγώ είμαι μετρητικος τύπος......ακούω καλα!!!!!!
Δεν εχει σημασία που έχω στα δεξιά μου την σερβαντα της γιαγιάς με τα κρύσταλλα της θείας Βαλάντος...που βροντάει όταν ακούω.......μου μετράνε καλα οι μηχανές μου εμένα......και τι έγινε που δεξιά εχω υαλοτουβλα ενώ αριστερά γύψο σανίδα.......μήπως δεν ειναι έτσι τα σπίτια μας?
Εεεεεεεεεεεεεεεεε?
εμ αγορινα αυτό λεμε χρονια τωρα.
αφου εχεις σκρινιο αριστερα γιατι του δινεις συμβουλες για την οδηγηση από τον προενισχυτη, ενώ αυτος εχει το σκρινιο δεξια?
θα εχει το ιδιο αποτέλεσμα?
μηπως εσενα σου βουλωνε τρυπα χαμηλα ενώ σε αυτόν θα μπουμαρει?
μηπως εσενα συντονιζε με το σκρινιο ψηλά ενώ σε αυτόν θα ακυρωνει?
όταν ο κατασκευαστης λεει 2v εμεις κανουμε τουμπεκι.
επισης, πιστευω ότι ο κατασκευαστης ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ! ώστε για καποιους εδώ η συμβουλη του να εχει αξια.

D

deleted user 10898

Guest
Παντα θα εχουμε την απορία μεσα μας αν ακούμε σωστά........μουσική όμως ποτέ θα ακούσουμε?:D:D:D

Θα αποκτήσουμε ποτέ το ιδανικό δωμάτιο ώστε να ξέρουμε οτι απο θέμα δωματίου ειμεθα ενταξει?
Μετα θα πάρει σειρά το στερεο....
και φτανουμε στο συμπερασα...
αμα θες μουσικη, θα ακουσεις τον μπρουνο και θα παιξεις το μηχανακι του όπως θελει αυτος.
αμα σε τρωει κανε του κεφαλιου σου, είναι ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ αλλα θα γουστάρεις.
διαλεξε....

D

deleted user 10898

Guest
επισης...
και εγω ειχα ncore και τους εχω ακουσει!!!
και με πολλα ηχεια, σε διαφορους χωρους.
ε?
οκ τωρα?
αφου γουσταρα με 2volt να με ακουτε....

nima

Banned
Reaction score
618
παλι δεν καταλαβες.
ένα μηχανημα που δεν μετραει σωστα δεν θα παιξει ΠΟΤΕ σωστα.
ένα μηχανημα που μετραει σωστα, ισως παιξει σωστα.
τωρα?
Κατάλαβα μην ανησυχείς.

D

deleted user 10898

Guest
Κατάλαβα μην ανησυχείς.
ανησυχω..
μπορεις να μου πεις πως βγαινει λοιπον αυτό το συμπερασμα?
"Τότε να καταργήσουμε τις ακροάσεις και να αγοράζουμε εξ αποστάσεως, τι είπες τώρα; :confused:"

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.705
και φτανουμε στο συμπερασα...
αμα θες μουσικη, θα ακουσεις τον μπρουνο και θα παιξεις το μηχανακι του όπως θελει αυτος.
αμα σε τρωει κανε του κεφαλιου σου, είναι ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ αλλα θα γουστάρεις.
διαλεξε....
Και θα μου κανει κουμάντο στην κα@λα μου ο Μπρουνος?

D

deleted user 10898

Guest
Και θα μου κανει κουμάντο στην κα@λα μου ο Μπρουνος?
όχι, αλλα ουτε εσυ θα του πεις ότι τα ncore του θελουν παραπανω volt από αυτά που σου λεει αυτος.
αυτά μονο εδώ, στο καφενειο....

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.705
Απο την άλλη όμως τα Ncores είχαν ποιο καλό μπάσο απο τον Krell......εδω μπερδεύομαι κύριοι....

Last edited:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod
  • xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads