D
deleted user 10898
Guest
σωστα παιζει, ολόσωστα...Και η metric μετράει σωστά .....αλλα δεν παίζει......σωστά!!!!!!
Λένε..........
ομορφα δεν παιζει...
σωστα παιζει, ολόσωστα...Και η metric μετράει σωστά .....αλλα δεν παίζει......σωστά!!!!!!
Λένε..........
Δεν το σηκώνει το τηλέφωνο ο καριολης να του το πω επειδή έμαθε οτι παίζω με Krell!!!!!!!όχι, αλλα ουτε εσυ θα του πεις ότι τα ncore του θελουν παραπανω volt από αυτά που σου λεει αυτος.
αυτά μονο εδώ, στο καφενειο....
Εδω είμαστε λοιποοοοοοοοοοοοονννννν..........τι θελουμε τελικα?σωστα παιζει, ολόσωστα...
ομορφα δεν παιζει...
Βλάση δεν είναι τυχαίο.... τότε που σου έκανα αυτό το μοντάζ........Εγώ πχ θέλω και Metric στην προενισχυση αλλα θέλω και ενα σετ απο λαμπιόνια πχ.6h30 dr.........τι να κάνω γιατρέ μου?
αλεξη για να μη μπλεξουμε με χαρακτηρες συσκευων κλπ ας πουμε οτι χρησιμοποιουμε μια πηγη με ρυθμιζομενη εξοδο.Δε φτάνουν τα 24 Volt...
Θες από 48 και πάνω.
Με 96 ακόμα καλύτερα...
Αν μάλιστα θες να τα κάνεις να βγάλουν σπίθες (κυριολεκτικά) βάλε στην είσοδό τους τα 230V της ΔΕΗ.
ότι και εγω... πουλα τα ncore και την metric και καθαρισες....Εγώ πχ θέλω και Metric στην προενισχυση αλλα θέλω και ενα σετ απο λαμπιόνια πχ.6h30 dr.........τι να κάνω γιατρέ μου?
οι εραστες της μουσικης ακουνε και από τρανζιστορακι.Τελικα κατι εκατομμυρια εραστες τις μουσικης που δεν ακουνε απο τα μηχανηματα του μπρουνο..καυφαλογα ειναι? απορια ενος ασχετου..
You don't need (or want) more *voltage*. You might want more *gain*. And that is best done at your source, or in the digital domain. You might want to look into ReplayGain.αλεξη για να μη μπλεξουμε με χαρακτηρες συσκευων κλπ ας πουμε οτι χρησιμοποιουμε μια πηγη με ρυθμιζομενη εξοδο.
π.χ. metric halo με τα jumper στο normal βγαλη 6volt.
ακουμε προσεχοντας το volume να εχουμε μεγιστο κατω απο 2 volt για να μην εχουμε παραμορφωαη.
αλλαζουμε τα jumper στη θεση 12volt και παλι ακουμε προσεχοντας να μη ξεπερασουμε τα 2 volt για να μην εχουμε
παραμορφωση.
με τα λεγομενα σου πρεπη να ακουγεται το ιδιο εφοσον δε φτανουμε τη μεγιστη εισοδο.
καντο και ελα μετα να μου εξηγησεις τι ακουσες με τα νουμερα.
ο βλασης το εκανε εγω το εκανα σε καμποσα συστηματα και πολλοι αλλοι με αλλα μηχανηματα
και η διαφορα ειναι χαωδης.
αυτα που λες για 2 volt ειναι αρκετα δεν παιζουν με τη καμια.
με δυο volt δεν πα να βαζη το volume στο τερμα δε γινεται τιποτα.
υ.γ.το παραπανω ισχυη για ολους τους ενισχυτες οχι μονο για τα ncore.
Να το γράφεις σωστά να μην μπερδεύεσαι....εδω μπερδεύομε κύριοι....
Σαφώς τα ncore δεν είναι το τέλος του κόσμου,ούτε ο Μπρούνος,ούτε η Μετρικ κλποποτε δεν ειναι και το τελος του κοσμου ο μπρουνο............
ακριβως εκει ειναι το μυστικο.You don't need (or want) more *voltage*. You might want more *gain*. And that is best done at your source, or in the digital domain. You might want to look into ReplayGain.
Independent of what your gain is, you still want to make sure your absolute maximum amplitude (voltage) never exceeds 2V.
Γιωργο αυτό δεν κάνεις?
κρατας την εξοδο στα 2v max και αλλαζεις το gain της πηγης.
λογικο δεν είναι να ακούγεται διαφορετικα?
αυτα λεω και γω αλλα.........δεν με ακουτε βρεεεεεεεεεεεεεεακριβως εκει ειναι το μυστικο.
στο συνολικο gain του συστηματος.
αυτο προσφερη η μεγαλη εξοδος του προ και γεμιζη ο ηχος απο χαμηλα
βελτιωονται τα δυναμικα κλπ.
φυσικα και δεν μπορουμε να ξεπερασουμε τη μεγιστη εισοδο του τελικου
αλλα ο προ οφειλη να εχει πολυ εως πολυ παραπανω γιατι ακουγεται καλυτερα.
το ποσο παραπανω εχει να κανη με το συνολικο gain του συστηματος.
οσο μεγαλυτερο τοσο μικροτερη η αναγκη.
οσο πιο ευαισθητος ο τελικος του μικροτερη η αναγκη και παη λεγοντας.
αν π.χ. τα ηχεια εχουν ευαισθησια 100db δε προκειται να καταλαβης τιποτα
ενω αν ειναι 85 ακομα και 4χ η 5χ πανω απο τα 2 volt κανουν διαφορα.