- Reaction score
- 34.363
Μην δειτε κανενα να παει να κανει λιγο λουσα , να του κοψετε τα
τώρα που τα βρήκαμε....πας να δημιουργήσεις διαφωνίες ...να μαλώσετε και να μην του το μοντάρεις....Να πω κι εγώ τη μ@λακία μου;
Επεξεργαστή πάνω απο 250 βία 300€ δεν θα έπαιρνα, ούτε MB πάνω απο 200€. Θα έπαιρνα 32GB μνήμη και πολλή είναι, έχω 16GB και ποτέ δεν την έχω γεμίσει σε πισί που μένει πάντα αναμμένο.
Ούτε ψύκτρα 130€ θα έπαιρνα.
Λούσα δεν κάνουμε με τους επεξεργαστές, λούσα κάνουμε με τα κουτιά.Μην δειτε κανενα να παει να κανει λιγο λουσα , να του κοψετε τα
Εγώ συμφωνώ με το @Zizikτώρα που τα βρήκαμε....πας να δημιουργήσεις διαφωνίες ...να μαλώσετε και να μην του το μοντάρεις....
Α ρε ψωνιο! Ασ ειναι καφασι το κουτι ,το περιεχομενο μετραειΛούσα δεν κάνουμε με τους επεξεργαστές, λούσα κάνουμε με τα κουτιά.
Πάρε κουτί 500€ ή και 1000€ και θα το δεχθώ
βγάλε ότι έχεις από usb,,,,μόνο ποντίκι κ κιμπορντ ασε.....κράτα πατημένο το πάουερ για δυο λεπτά με βγαλμένο το ρεύμα.....και μετά βάλε ρεύμα κ πάτα να ανοίξει κ πες τι έκανεΜετα την τελευταια διακοπη ρευματος ,δεν ξαναπαιρνει μπροστα .
Κανει οτι θα παρει , κανει ενα μπιπ , αναβει η οθονη αλλα δεν ξεκιναει παροτι οι ανεμιστηρες δουλευουν…….