cosmarpan
Underground
- Reaction score
- 7.488
Απλα τα πραγματα για τα θεοφρικια, θα ονομαζονταν Karakostanoglou, δεν νομιζω να κολλαγανΜια χαρα ειναι, σκεψου να λεγανε το γειτονα Καρακωστάνογλου![]()

Απλα τα πραγματα για τα θεοφρικια, θα ονομαζονταν Karakostanoglou, δεν νομιζω να κολλαγανΜια χαρα ειναι, σκεψου να λεγανε το γειτονα Καρακωστάνογλου![]()
οκ, αλλα στο ζουμι της υπόθεσης κανεις την τρελλη, ποσο συχνα αλλαζεις μηχανήματα...Το αντιστοιχο δικο μου ειναι αυτο:
... δε το πιστεύω... κάποια στιγμή είχα κολλήσει με αυτό το κομμάτι, κι όταν κολλάω εγώ με τραγούδι, γίνομαι ένα με αυτό από κάθε άποψη... συγχαρτήρια... φοβερή επιλογή!Soley - Kill The Clown from LP "We Sink" (2014) Morr Music
Θα κανουμε την μερα νυχτα και την νυχτα μερα. Η φανταστικη και τοσο ευθραυστη Soley, σε ένα θλιμενο ψιθυρισμα πανω στο πιανο από το τεταρτο album της, ένα τραγουδι που μιλαει για τον κακο μας εαυτο τοσο ποιητικα.
Μ'εστειλες στα τάρταρα Afrodite, εχω λιώσει λεμε...συγχαρτήρια...!
...νομίζω πως το γυαλί το χρησιμοποιεί για να δώσει μια σκοτεινιά... μια καταχνιά.... χωρίς το γυαλί θα ήταν σαν τον μπραντ πιτ (μη σου πω και τον μαύρο πητ) πάνω σε άλογο...Music Stevens - Yorric from LP "Outlander" (1970) Warner Bros. Records
Τα λογια περιττά, ενα album που δεν πρεπει να λείπει απο καμμια σοβαρή δισκοθήκη, το απόλυτο αριστούργημα τους Ουαλλου Meic Stevens, εχει περαςει με απόλυτη επιτυχία ολα τα τεστς χρόνου και ποιότητας συγκρινόμενο με οτιδήποτε σχετικό στο είδος του, παλαιό η νεότερο. Στον γκρινιάρη και δύσκολο cosmarpan, μοναδική παραφωνία Σ'αυτο το αριστούργημα, τα γυαλιά ηλίου που φοράει ο Meic Καβάλα στ'αλογο. Δεν μου κάθεται με τιποτα η εικόνα γυαλιά ηλίου Καβάλα σ'αλογο.![]()
... όχι, από mac γράφω, αλλά εσύ που τα βλέπεις;;;; είσαι στους anonymous???Μ'εστειλες στα τάρταρα Afrodite, εχω λιώσει λεμεαπο αιπαντ γράφεις?
... δε θα το πιστέψεις....!!!! έχω ανοίξει 3 καρτέλες στον browser... η μία είναι 2L8, η άλλη white birch (αυτό εδώ) και η άλλη... το βίντεο που ανέβασες!!!! δεν υπάρχει!!!!Και μια και η κουβεντα εφερε καλες Ελληνικες μπαντες, στο ιδιο mood, τρομερη μελαγχωλικη μελωδια: