Night Music

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Μια χαρα ειναι, σκεψου να λεγανε το γειτονα Καρακωστάνογλου:lolsign:
Απλα τα πραγματα για τα θεοφρικια, θα ονομαζονταν Karakostanoglou, δεν νομιζω να κολλαγαν :roflmao:

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Alice Cooper - Halo Of Flies from LP "Killer" (1971) Warner Bros. Records

Ειδα τον Halo με τα ματια μου λεμε :lolsign::lol: είναι το κοματι που εγκαινιάζω κάθε καινουριο μηχανημα (δεν αλλαζω καθολου συχνα, δεν είμαι μηχανακιας), το test song μου. :p

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Burgundy Grapes - At Sea, The Biggest Danger Is Land from LP "Man In The Lighthouse" (2010) Inner Ear Records

Να βάλουμε και τιποτα ντόπιο, ειδικά αν ειναι τοςο καλα σαν τους Burgundy Grapes. 3 Αθηναίοι, ο ένας γεννημένος και μεγαλωμένος στην Αυστραλία, ένωσαν δυνάμεις περί το 1994, άρχισαν να κανουν τις πρώτες ηχογραφήσεις το 2000 και μετα που ενα αρκετά καλο πρώτο album το 2004 θα επανέλθουν δριμύτεροι με ενα φανταστικό 6 χρονια αργοτερα. Νομιζω η αναμονή άξιζε και με το παραπάνω. Υψηλής αισθητικής φολκ χωρις σύνορα με φόντο παντα τα καλα κρυμμένα τοπία στα κοματια τους, της πατρίδας μας.

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Music Stevens - Yorric from LP "Outlander" (1970) Warner Bros. Records

Τα λογια περιττά, ενα album που δεν πρεπει να λείπει απο καμμια σοβαρή δισκοθήκη, το απόλυτο αριστούργημα τους Ουαλλου Meic Stevens, εχει περαςει με απόλυτη επιτυχία ολα τα τεστς χρόνου και ποιότητας συγκρινόμενο με οτιδήποτε σχετικό στο είδος του, παλαιό η νεότερο. Στον γκρινιάρη και δύσκολο cosmarpan, μοναδική παραφωνία Σ'αυτο το αριστούργημα, τα γυαλιά ηλίου που φοράει ο Meic Καβάλα στ'αλογο. Δεν μου κάθεται με τιποτα η εικόνα γυαλιά ηλίου Καβάλα σ'αλογο. :errwhat:

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Cursillistas - Bag Of Feathers from LP "Les Biches (2006) Time-Lag Records

Δευτερο album για τον Matt Lajoie η Αλλιώς Cursillistas, ενα φολκ ψυχεδελικό album γεμάτο απο παραισθησιογόνα και καθε λογής βαρβιτουρικα με τον Matt να επιδίδεται σε μια απερίγραπτη tribal ρυθμική πανδαισία, αλλο ενα σύγχρονο φολκ αριστούργημα απο την Time-Lag.

Reaction score
368
Soley - Kill The Clown from LP "We Sink" (2014) Morr Music

Θα κανουμε την μερα νυχτα και την νυχτα μερα. Η φανταστικη και τοσο ευθραυστη Soley, σε ένα θλιμενο ψιθυρισμα πανω στο πιανο από το τεταρτο album της, ένα τραγουδι που μιλαει για τον κακο μας εαυτο τοσο ποιητικα.
... δε το πιστεύω... κάποια στιγμή είχα κολλήσει με αυτό το κομμάτι, κι όταν κολλάω εγώ με τραγούδι, γίνομαι ένα με αυτό από κάθε άποψη... συγχαρτήρια... φοβερή επιλογή!

Reaction score
368
Music Stevens - Yorric from LP "Outlander" (1970) Warner Bros. Records

Τα λογια περιττά, ενα album που δεν πρεπει να λείπει απο καμμια σοβαρή δισκοθήκη, το απόλυτο αριστούργημα τους Ουαλλου Meic Stevens, εχει περαςει με απόλυτη επιτυχία ολα τα τεστς χρόνου και ποιότητας συγκρινόμενο με οτιδήποτε σχετικό στο είδος του, παλαιό η νεότερο. Στον γκρινιάρη και δύσκολο cosmarpan, μοναδική παραφωνία Σ'αυτο το αριστούργημα, τα γυαλιά ηλίου που φοράει ο Meic Καβάλα στ'αλογο. Δεν μου κάθεται με τιποτα η εικόνα γυαλιά ηλίου Καβάλα σ'αλογο. :errwhat:
...νομίζω πως το γυαλί το χρησιμοποιεί για να δώσει μια σκοτεινιά... μια καταχνιά.... χωρίς το γυαλί θα ήταν σαν τον μπραντ πιτ (μη σου πω και τον μαύρο πητ) πάνω σε άλογο... :rofl:

Reaction score
368
2L8 ~ Don't Follow Me
... έλληνες, πάρα πάρα πολύ καλοί, έχω όλα τους τα τραγούδια, αν και δεν είναι παρουσιάζουν ομοιογένεια μεταξύ τους, όχι ότι είναι κακό... εκπληκτικές όλες οι δουλείες τους, εκτός από το "Κλωστη", το οποίο αν και συμπαθητικό, κατά τη γνώμη μου, συνολικά, δεν αγγίζει την παρανοϊκή εσωστρέφεια των προηγούμενων τραγουδιών τους...

Reaction score
368
Και μια και η κουβεντα εφερε καλες Ελληνικες μπαντες, στο ιδιο mood, τρομερη μελαγχωλικη μελωδια:

... δε θα το πιστέψεις....!!!! έχω ανοίξει 3 καρτέλες στον browser... η μία είναι 2L8, η άλλη white birch (αυτό εδώ) και η άλλη... το βίντεο που ανέβασες!!!! δεν υπάρχει!!!! :dance2:

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Επος....

The project Lüüp came to life in 2007 and is an international project, with collaborations/contributions from musicians from different countries, supervised by Stelios Romaliadis.
COLLABORATIONS:
Collaborations include working with David Jackson (VAN DER GRAAF GENERATOR / PETER HAMMILL), Lisa Isaksson (LISA O PIU), Akis Boyatzis (SIGMATROPIC), Lefteris Moumtzis (J. KRISTE, MASTER OF DISGUISE) ,Andria Degens (Pantaleimon/Current 93),Greg Haines,Fotis Siotas, Eleni Adamopoulou (MAGNITOPHONO / MANEKINEKOD), Nikos Fokas, Thanos Vavaroutas & Marina Skiadaresi(Housework & Shadowlike), Dimitris Papaspyropoulos, live work with Marinos Koutsomichalis.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.274
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale