Night Music

Reaction score
368
Με τις μ@λ@κιες και τα ψέματα τσιμπάς και κανα λαικ που και που. Μωρε οταν έρθω θα στα αλλάξω ολα και avatar και δεν θα πάρεις και χαμπάρι. :lolsign:
....κανα λάικ τα λες τα 5.589?

Reaction score
6.582
Με τις μ@λ@κιες και τα ψέματα τσιμπάς και κανα λαικ που και που. Μωρε οταν έρθω θα στα αλλάξω ολα και avatar και δεν θα πάρεις και χαμπάρι. :lolsign:
Cosmarpan αμε νανα τωρα. Ολα τα παιδακια κοιμουνται τετοια ωρα.
Επειδη ειναι Σαββατο αυριο και δεν εχεις σχολειο δε σημαινει οτι θα το παραχεσεις σημερα..

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
...ότι θα άκουγα τον ΦΑΡΟ ΛΕΜΕ!! να τον αποκαλούν πίτσα μπλε.... ε αυτό δε το περίμενα... Α! και τελικά εύκολα πείθεσαι που κάνεις και τον δύσκολο!:dance:
O cosmarpan ειναι ανοιχτό βιβλίο, πείθεται εύκολα φτάνει να υπαρχουν σοβαρά επιχειρήματα απο ΑΣΟΒΑΡΟΥΣ ανθρώπους. :lol:Εσείς ουτε το ενα ουτε το αλλο εκπληρώνετε όποτε, φάρος λεμε :lolsign::roflmao::lol:

Reaction score
368
O cosmarpan ειναι ανοιχτό βιβλίο, πείθεται εύκολα φτάνει να υπαρχουν σοβαρά επιχειρήματα απο ΑΣΟΒΑΡΟΥΣ ανθρώπους. :lol:Εσείς ουτε το ενα ουτε το αλλο εκπληρώνετε όποτε, φάρος λεμε :lolsign::roflmao::lol:
ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια!!!! :headbang:

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
?.. οτι θα το παραχεσεις σημερα..
Αφου σου εχω πει το motto μου...οτι αξιζει να το κανεις αξιζει και να το παρακάνεις. :lolsign: Αντε καληνύχτα, σχολείο μπορει να μην εχω αλλα εχω φροντιστήριο :lol:

Reaction score
368
Α! ....και χαίρομαι να βλέπω αυτή τη σχέση πάθους μεταξύ εσού και του μιχα να λαμβάνει χώρα σε αυτό το υπέροχο σάητ.... :rofl:

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Α! ....και χαίρομαι να βλέπω αυτή τη σχέση πάθους μεταξύ εσού και του μιχα να λαμβάνει χώρα σε αυτό το υπέροχο σάητ.... :rofl:
ΜΙΧΑ ειναι ΘΕΟΣ. Το εχω πει ανοιχτά και το ξαναλέω.

Reaction score
368
Α, ντεν καταλαβαίνει μου φαίνεται....καλε πλάκα κανουμε
...ρήλη? κι εγώ νόμιζα ότι τόση ώρα μιλούσαμε σοβαρά!! :drinks:γειά μας! (πίνω ξενέρωτη μπύρα χωρίς αλκοόλ) και καλό βράδυ!!!

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Ευελπιστώ να διάβασες καλα τι έγραψα και να μην έχουμε ανόητες παρεξηγήσεις βραδιάτικα. :drinks:

Reaction score
4.197
...επειδή τα καλά πράγματα δε πρέπει να μένουν απ'έξω κι επειδή έχεις δίκιο, δεν υπάρχει κάπου (τουλάχιστον στο youtube που έψαξα), έφτιαξα ένα βίντεο με το κομμάτι και το ανέβασα στο youtube από τον λογαριασμό μου... πραγματικά άξιζε η επισήμανση αυτής της παράλειψης...

''Afrodite'' εκτιμώ παρα πολύ αυτό που έκανες.:hi:Ειλικρινά σ΄ευχαριστώ.Συγχαρητήρια για τις μουσικές σου επιλογές.
Καλωσόρισες!

Terry Callier - I'm a Drifter

Reaction score
368
''Afrodite'' εκτιμώ παρα πολύ αυτό που έκανες.:hi:Ειλικρινά σ΄ευχαριστώ.Συγχαρητήρια για τις μουσικές σου επιλογές.
Καλωσόρισες!

Terry Callier - I'm a Drifter

...καλώς σας βρήκα!!! :)

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.287
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale