- Reaction score
- 368
....κανα λάικ τα λες τα 5.589?Με τις μ@λ@κιες και τα ψέματα τσιμπάς και κανα λαικ που και που. Μωρε οταν έρθω θα στα αλλάξω ολα και avatar και δεν θα πάρεις και χαμπάρι.![]()
....κανα λάικ τα λες τα 5.589?Με τις μ@λ@κιες και τα ψέματα τσιμπάς και κανα λαικ που και που. Μωρε οταν έρθω θα στα αλλάξω ολα και avatar και δεν θα πάρεις και χαμπάρι.![]()
Cosmarpan αμε νανα τωρα. Ολα τα παιδακια κοιμουνται τετοια ωρα.Με τις μ@λ@κιες και τα ψέματα τσιμπάς και κανα λαικ που και που. Μωρε οταν έρθω θα στα αλλάξω ολα και avatar και δεν θα πάρεις και χαμπάρι.![]()
O cosmarpan ειναι ανοιχτό βιβλίο, πείθεται εύκολα φτάνει να υπαρχουν σοβαρά επιχειρήματα απο ΑΣΟΒΑΡΟΥΣ ανθρώπους....ότι θα άκουγα τον ΦΑΡΟ ΛΕΜΕ!! να τον αποκαλούν πίτσα μπλε.... ε αυτό δε το περίμενα... Α! και τελικά εύκολα πείθεσαι που κάνεις και τον δύσκολο!![]()
ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια!!!!O cosmarpan ειναι ανοιχτό βιβλίο, πείθεται εύκολα φτάνει να υπαρχουν σοβαρά επιχειρήματα απο ΑΣΟΒΑΡΟΥΣ ανθρώπους.Εσείς ουτε το ενα ουτε το αλλο εκπληρώνετε όποτε, φάρος λεμε
![]()
Αφου σου εχω πει το motto μου...οτι αξιζει να το κανεις αξιζει και να το παρακάνεις.?.. οτι θα το παραχεσεις σημερα..
Α! ....και χαίρομαι να βλέπω αυτή τη σχέση πάθους μεταξύ εσού και του μιχα να λαμβάνει χώρα σε αυτό το υπέροχο σάητ....ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια!!!!![]()
Α, ντεν καταλαβαίνει μου φαίνεται....καλε πλάκα κανουμε....κανα λάικ τα λες τα 5.589?
ΜΙΧΑ ειναι ΘΕΟΣ. Το εχω πει ανοιχτά και το ξαναλέω.Α! ....και χαίρομαι να βλέπω αυτή τη σχέση πάθους μεταξύ εσού και του μιχα να λαμβάνει χώρα σε αυτό το υπέροχο σάητ....![]()
...ρήλη? κι εγώ νόμιζα ότι τόση ώρα μιλούσαμε σοβαρά!!Α, ντεν καταλαβαίνει μου φαίνεται....καλε πλάκα κανουμε
τέτοια αιρετικά να λες, να σ'ακουσει κανείς μητροπολίτης και να σ'αφορίσει...ΜΙΧΑ ειναι ΘΕΟΣ. Το εχω πει ανοιχτά και το ξαναλέω.
Ευελπιστώ να διάβασες καλα τι έγραψα και να μην έχουμε ανόητες παρεξηγήσεις βραδιάτικα.ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια!!!!![]()
Θα τον αφορίςω κι εγω. Ε και?τέτοια αιρετικά να λες, να σ'ακουσει κανείς μητροπολίτης και να σ'αφορίσει...
...επειδή τα καλά πράγματα δε πρέπει να μένουν απ'έξω κι επειδή έχεις δίκιο, δεν υπάρχει κάπου (τουλάχιστον στο youtube που έψαξα), έφτιαξα ένα βίντεο με το κομμάτι και το ανέβασα στο youtube από τον λογαριασμό μου... πραγματικά άξιζε η επισήμανση αυτής της παράλειψης...
...καλώς σας βρήκα!!!''Afrodite'' εκτιμώ παρα πολύ αυτό που έκανες.Ειλικρινά σ΄ευχαριστώ.Συγχαρητήρια για τις μουσικές σου επιλογές.
Καλωσόρισες!
Terry Callier - I'm a Drifter