Night Music

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Soley - Kill The Clown from LP "We Sink" (2014) Morr Music

Θα κανουμε την μερα νυχτα και την νυχτα μερα. Η φανταστικη και τοσο ευθραυστη Soley, σε ένα θλιμενο ψιθυρισμα πανω στο πιανο από το τεταρτο album της, ένα τραγουδι που μιλαει για τον κακο μας εαυτο τοσο ποιητικα.

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Six Organs Of Admittance - Ursa Minor from LP "Luminous Night" (2009) Drag City Records

Tyler φιρι-φιρι το πας να ανοιξω κανα Talisker πρωινιατικα με 30 βαθμούς και να ερθουν να με βρουν ρεταλι εδώ χαμω...:lolsign:
Αντε γεια μας :drinks:

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Hexvessel - Sacred Marriage from LP "No Holier Temple" (2012) Svart Records

Αρρωστησα πρωινιατικα, δουλεια τελος, κλεινω τα μηχανάκια της δουλειας, ανοιγω τα μηχανάκια της διασκεδασης και γκαζωνω. Και φταις εσυ γι'αυτο tyler durden :D

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Magnus Pelander - Stardust from EP "A Sinner's Child" (2010) Svart Records

Κι ένα κοματι που λατρευω κυριολεκτικα, για τον tyler durden που εκανε την μερα μου και το πρόγραμμα μου ανω-κατω :lol:

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Charalambides - Drop from compilation LP "Succour -The Terrascope Benefit Album" (1996) Ptolemaic Terrasscope Records

Αμε στο διαολο πρωινιατικα θεοφρικια, πως είναι δυνατον να εμπιστευτείς ένα group που εμπνευστηκε το ονομα του από το επιθετο ένος Ελληνα γειτονα τους? :lolsign::D:lol::roflmao::focus::headbang:

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Ειμαι ΑΡΡΩΣΤΟΣ με αυτό το album, όταν λεμε αρρωστος εννοουμε ΑΡΡΩΣΤΟΣ. :focus:Το εχω σε βινυλιο, σε γιαπωνεζικη εκδοση cd, σε cd παλι ιταλικη εκδοση και διαπραγματεύομαι με το group να αγορασω τα masters :lolsign:

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Αμε στο διαολο πρωινιατικα θεοφρικια, πως είναι δυνατον να εμπιστευτείς ένα group που εμπνευστηκε το ονομα του από το επιθετο ένος Ελληνα γειτονα τους? :lolsign::D:lol::roflmao::focus::headbang:
Μια χαρα ειναι, σκεψου να λεγανε το γειτονα Καρακωστάνογλου:lolsign:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.263
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale