- Reaction score
- 368
Εχομεν μουσικη συμπνοια, και με τον cosmarpan εχουμε εναν οιστρο απ το μεσημερι οπως θα διαπιστωσες.... δε θα το πιστέψεις....!!!! έχω ανοίξει 3 καρτέλες στον browser... η μία είναι 2L8, η άλλη white birch (αυτό εδώ) και η άλλη... το βίντεο που ανέβασες!!!! δεν υπάρχει!!!!![]()
... πολύ τεμαχισμός και ξέσκισμά... μπρρρρ, αρχίζω να φοβάμαι.... μου έρχονται εικόνες του μανιακού με το πριόνι...Scraping Foetus Off The Wheel - Throne Of Agony from LP "Nail" (1985) Some Bizarre Reocrds
Μοιραία και φυσιολογικά πάμε στον αγαπημένο μου JG Thirwell. Βασανιστικό, τραχύ, περιπετειώδες, συναρπαστικό, τεμαχίζει με χειρουργική ακρίβεια καθε κομματάκι αυτο που ξέρουμε ως ροκ'ν'ρολ, το ξανα ενώνει, το ξανα τεμαχίζει, το ξανα ενώνει με φωτιά, το ξανα τεμαχίζει και μας το παραδίδει ξεσκισμένο ρετάλια για να το συναρμολόγηςουμε μόνοι μας. Ακομα τον θυμάμαι απο την συναυλία των Birthday Party στο Sporting με το σαξόφωνο του και ματωμένα χέρια του να ξεσκίζει την ήδη ξεσκισμένο μουσικη τους. Εκει πιθανότατα εγινε και η ζημιά.![]()
Επρεπε να ήσουν εκει για να καταλάβεις, υπαρχουν μουσικοί που παιζουν μουσικη και υπαρχουν μουσικοι που παιζουν για την μουσικη. Ο Foetus δεν ειναι τιποτα απο τα δυο, πάει ενα βήμα ακομα παραπέρα.... πολύ τεμαχισμός και ξέσκισμά... μπρρρρ, αρχίζω να φοβάμαι.... μου έρχονται εικόνες του μανιακού με το πριόνι...![]()
... υπάρχουν και μουσικοί που παίζουν για την πάρτη τους, εννοώ εκφράζονται μέσα από αυτήν, αντί να βρίσουν (λόγος), να δείρουν (κίνηση) ή να κάνουν σεξ δημοσίως (ηδονή), τη χρησιμοποιούν ως μέσο για να διοχετεύσουν και να εξωτερικεύσουν ταυτόχρονα όλα τα όμορφα και άσχημα κομμάτια που στοιχειοθετούν την ύπαρξή τους... όποιος ακροατής μπορεί να το νιώσει αυτό, τότε, ναι, αυτό είναι ένα βήμα παραπέρα...Επρεπε να ήσουν εκει για να καταλάβεις, υπαρχουν μουσικοί που παιζουν μουσικη και υπαρχουν μουσικοι που παιζουν για την μουσικη. Ο Foetus δεν ειναι τιποτα απο τα δυο, πάει ενα βήμα ακομα παραπέρα.![]()
Διαφωνώ ΤΕΛΕΙΩΣ, αλλα δεν εχει καμμια σημασία βεβαια...... υπάρχουν και μουσικοί που παίζουν για την πάρτη τους, εννοώ εκφράζονται μέσα από αυτήν, αντί να βρίσουν (λόγος), να δείρουν (κίνηση) ή να κάνουν σεξ δημοσίως (ηδονή), τη χρησιμοποιούν ως μέσο για να διοχετεύσουν και να εξωτερικεύσουν ταυτόχρονα όλα τα όμορφα και άσχημα κομμάτια που στοιχειοθετούν την ύπαρξή τους... όποιος ακροατής μπορεί να το νιώσει αυτό, τότε, ναι, αυτό είναι ένα βήμα παραπέρα...![]()
... αν συμφωνούσαμε όλοι μεταξύ μας, η ζωή δε θα είχε κανένα ενδιαφέρον...Διαφωνώ ΤΕΛΕΙΩΣ, αλλα δεν εχει καμμια σημασία βεβαια...![]()