O απόγονος του VR-4

Reaction score
3.455
Evνοεί να πιάσει μιά μερα την καλή. Εκεί να δεις που θα πάει η έρευνα ...

Reaction score
2
Κώστας Κόγιας said:
Η έρευνα, πάλι αυτή! Άμα την πιάσω? Λοιπόν, θα έλεγα να επιχειρήσουμε μια αποκοστολόγηση του ηχείου. Γιατί, εάν όντως αυτό αποτελεί τον διάδοχο του VR4, ας μου πει κάποιος πόσο κόστιζε το VR4, για μου φαίνεται ότι ο διάδοχος παραείναι ακριβός. Ούτε η προίκα της Σοφίας να ήταν, -και δεν εννοώ τη Σοφία Αλιμπέρτη?
δεν νομιζω οτι ειναι εφικτο να πραγματοποιησουμε κατι τετοιο.Μονο υποθεσεις μπορουμε να κανουμε...σιγουρα υπαρχει κερδος για τις εταιριες...το θεμα ειναι ποσο μεγαλο ειναι αυτο....

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.782
ΠΡΟΣΟΧΗ παρακαλώ,
το ηχείο κοστίζει 15.000$ δολ.ΗΠΑ λιανική, κρίμα για την τιμολόγηση των 20.000 ευρώ.
δεν μπαίνω σε θέμα αν τα αξίζει ή όχι, απλά πρώτα να υπάρχει στη σωστή τιμή και μετά εξετάζουμε κι όλα τα άλλα και κυρίως πως παίζει σε σχέση με άλλα ανταγωνιστικά αλλά και φθηνότερα. Δηλαδή είναι που είναι ακριβό αλλά να μην το πληρώνουμε εδώ και "βαπορίσιο".

Reaction score
3.455
Tα 20.000 € είναι περίπου $24.000 Αμερικής.

Είστε σίγουροι ότι το ηχείο πωλείται στην Ελλάδα 20.000 € ???

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
g.kar said:
Tα 20.000 € είναι περίπου $24.000 Αμερικής.

Είστε σίγουροι ότι το ηχείο πωλείται στην Ελλάδα 20.000 € ???
Έτσι λέει το δελτίο τύπου του εισαγωγέα...

Reaction score
14
Κλασική περίπτωση "ότι αρπάξει ο κ.... μας".

Ακριβό εμπόρευμα....ε...5-6 κομμάτια θα πουλήσουμε όλα κι όλα ... σε εφοπλιστές...τι κι αν βγάλουμε 2-3 εκατομμυριάκια στο ζευγάρι;
Θα μας πει κανένας τίποτα;
Αυτοί λεφτά έχουν!

Αυτό λέγεται...έρευνα αγοράς. :p

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.782
Γιώργο πολύ ενδιαφέρον θα είχε αν ξέρατε και τι ηχεία είχε (και λάτρευε και όχι άδικα) ο εν λόγω αντιπρόσωπος πριν αποφασίσει να ασχοληθεί επαγγελματικά με το χώρο και φυσικά έπρεπε να πάρει αυτά που πουλάει........γενικά θα έιχε πολύ ενδιαφέρον τι ηχεία είχαν κάποιοι αντιπρόσωποι ή μαγαζάτορες πριν ασχοληθούν επαγγελματικά (θα ήταν ωραίο θέμα και θα χαιρόταν και ο ανηψιός μου!).

Reaction score
498
Γ. ΚΟΨ. said:
Γιώργο πολύ ενδιαφέρον θα είχε αν ξέρατε και τι ηχεία είχε (και λάτρευε και όχι άδικα) ο εν λόγω αντιπρόσωπος πριν αποφασίσει να ασχοληθεί επαγγελματικά με το χώρο και φυσικά έπρεπε να πάρει αυτά που πουλάει........γενικά θα έιχε πολύ ενδιαφέρον τι ηχεία είχαν κάποιοι αντιπρόσωποι ή μαγαζάτορες πριν ασχοληθούν επαγγελματικά (θα ήταν ωραίο θέμα και θα χαιρόταν και ο ανηψιός μου!).

Γνωρίζω, γνωρίζω πράγματα και καταστάσεις αλλά...my lips are sealed...! :wink:

Reaction score
3.455
Χρήστος Νικήτας said:
Γ. ΚΟΨ. said:

SONUS FABER ?????? εεεεεεεεεεε SONUS FABER ???????

Reaction score
2
Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:
Τώρα με το internet,είναι εύκολο να διασταυρώσουμε τιμές και ο κάθε έμπορος αν πουλάει με λάθος τιμές,κακό του κεφαλιού του. :)
και τι επιλογες εχουμε???αφου τα εργοστασια δεν πουλουν απευθειας.....απο αντιπροσωπο αλλης χωρας ισως??

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.872
Γ. ΚΟΨ. said:

Πείτε την αλήθεια στο λαό, εδώ και τώρα!

Reaction score
3.455
Κώστας Κόγιας said:
Γ. ΚΟΨ. said:

O λαός αγοράζει.από Κίνα.

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.782
g.kar said:
Χρήστος Νικήτας said:
Γ. ΚΟΨ. said:

SONUS FABER ?????? εεεεεεεεεεε SONUS FABER ???????
αμ πως!

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
g.kar said:
Κώστας Κόγιας said:
Γ. ΚΟΨ. said:

O λαός αγοράζει.από Κίνα.
έτσι κι αλλιώς το 80% της παραγωγής σε λίγο θα είναι στην Κίνα, οπότε κινέζικα θα αγοράζουμε...

(μήπως πρέπει να μαθουμε και κινέζικα ρε παιδια??)

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Γ. ΚΟΨ. said:
είναι ωραία και η κινέζικη κουζίνα επίσης.
Προτιμώ τα παραδοσιακά ελληνικά ψητά στα κάρβουνα...

(πολύ high end ο οβελίας ρε παιδί μου)

Reaction score
2
Μα τι συζηταμε τωρα ρε παιδια?Για τιμες?Αφου τα θελει και μας ο πισινος μας.Αν κατι δεν ειναι πολυ ακριβο δεν ειναι hi end.Τι να κανουμε ετσι ειναι αυτα.Και γιατι κολησαμε σε αυτο το ηχειο λες και ειναι το μονο ακριβο?Δηλαδη δεν υπαρχουν αλλα μηχανηματα υπερτιμημενα.Να δωσω ενα παραδειγμα?Ολοι γνωριζουμε την ελληνικη analysis που μας εκανε γνωστους ανα τον κοσμο.Οσο τα ηχεια της ηταν σχετικα φθηνα για τον τυπο της σχεδιασης τους (μαγνητοστατικα) ολοι αγοραζανε magnepan κτλ παρολο που ηταν ακριβοτερα χωρις να ειναι απαραιτητως καλυτερα.Μολις αλλαξε πολιτικη τιμων(προς τα ανω) η ενχωρια εταιρια αρχισε και το ενδιαφερον απο τον κοσμο για τα ηχεια της.Στο εξωτερικο ουτως η αλλος πανε πολυ καλα.Και κατι αλλο.Μην μπερδευουμε το κοστος υλικων με το τελικο ποσο αγορας.Εχω κατασκευασει και εγω ηχεια με κορυφαια και πανακριβα μεγαφωνα.Τι να λεει αυτο?Ξερετε ποσα χρονια παιδευομαι τουλαχιστον με το τελευταιο μου wilson clone?Μου εχει στοιχισει 4000€ σαν υλικα αλλα απειρες ωρες μελετης και κουρασης.Παρολα αυτα δεν πλησιαζει ενα γνησιο watt&puppy ουτε απο χιλιομετρο.Απλα ηταν η προσωπικη χαρα της δημιουργιας.Ξερετε ποσο κοστιζουν τα μεγαφωνα ενος 802Νautilus?400€(λιανικη στον πελατη) ολα μαζι σαν ανταλακτικα.Ποσο πωλειται το ηχειο?.... τα υπολοιπα που πανε στις καμπινες?

Reaction score
2
Και για να μην παρεξηγηθω (βλεπετε ειμαι και επαγγελματιας) το ιδιο ισχυει και τα audio physic και για ενα σωρο εταιριες.Τι να πω.Ας φτιαξουμε μονοι μας καλυτερα μηχανηματα.

Reaction score
5
Πολύ καλή ιδέα. Γιατί δεν μαζεύονται οι συνφορουμίτες του hiend και του DIY εδώ, να φτιάξουν ένα πρωτότυπο, να πάμε να το δείξουμε σε μερικά shows, και σε ακροάσεις, και πού ξέρετε, μπορεί να βγει και κάτι σοβαρό από αυτό.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.734
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab