Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
δεν νομιζω οτι ειναι εφικτο να πραγματοποιησουμε κατι τετοιο.Μονο υποθεσεις μπορουμε να κανουμε...σιγουρα υπαρχει κερδος για τις εταιριες...το θεμα ειναι ποσο μεγαλο ειναι αυτο....Κώστας Κόγιας said:Η έρευνα, πάλι αυτή! Άμα την πιάσω? Λοιπόν, θα έλεγα να επιχειρήσουμε μια αποκοστολόγηση του ηχείου. Γιατί, εάν όντως αυτό αποτελεί τον διάδοχο του VR4, ας μου πει κάποιος πόσο κόστιζε το VR4, για μου φαίνεται ότι ο διάδοχος παραείναι ακριβός. Ούτε η προίκα της Σοφίας να ήταν, -και δεν εννοώ τη Σοφία Αλιμπέρτη?
Έτσι λέει το δελτίο τύπου του εισαγωγέα...g.kar said:Tα 20.000 € είναι περίπου $24.000 Αμερικής.
Είστε σίγουροι ότι το ηχείο πωλείται στην Ελλάδα 20.000 € ???
Γ. ΚΟΨ. said:Γιώργο πολύ ενδιαφέρον θα είχε αν ξέρατε και τι ηχεία είχε (και λάτρευε και όχι άδικα) ο εν λόγω αντιπρόσωπος πριν αποφασίσει να ασχοληθεί επαγγελματικά με το χώρο και φυσικά έπρεπε να πάρει αυτά που πουλάει........γενικά θα έιχε πολύ ενδιαφέρον τι ηχεία είχαν κάποιοι αντιπρόσωποι ή μαγαζάτορες πριν ασχοληθούν επαγγελματικά (θα ήταν ωραίο θέμα και θα χαιρόταν και ο ανηψιός μου!).
Χρήστος Νικήτας said:Γ. ΚΟΨ. said:Γιώργο πολύ ενδιαφέρον θα είχε αν ξέρατε και τι ηχεία είχε (και λάτρευε και όχι άδικα) ο εν λόγω αντιπρόσωπος πριν αποφασίσει να ασχοληθεί επαγγελματικά με το χώρο και φυσικά έπρεπε να πάρει αυτά που πουλάει........γενικά θα έιχε πολύ ενδιαφέρον τι ηχεία είχαν κάποιοι αντιπρόσωποι ή μαγαζάτορες πριν ασχοληθούν επαγγελματικά (θα ήταν ωραίο θέμα και θα χαιρόταν και ο ανηψιός μου!).
Γνωρίζω, γνωρίζω πράγματα και καταστάσεις αλλά...my lips are sealed...!![]()
και τι επιλογες εχουμε???αφου τα εργοστασια δεν πουλουν απευθειας.....απο αντιπροσωπο αλλης χωρας ισως??Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:Τώρα με το internet,είναι εύκολο να διασταυρώσουμε τιμές και ο κάθε έμπορος αν πουλάει με λάθος τιμές,κακό του κεφαλιού του.![]()
Γ. ΚΟΨ. said:Γιώργο πολύ ενδιαφέρον θα είχε αν ξέρατε και τι ηχεία είχε (και λάτρευε και όχι άδικα) ο εν λόγω αντιπρόσωπος πριν αποφασίσει να ασχοληθεί επαγγελματικά με το χώρο και φυσικά έπρεπε να πάρει αυτά που πουλάει........γενικά θα έιχε πολύ ενδιαφέρον τι ηχεία είχαν κάποιοι αντιπρόσωποι ή μαγαζάτορες πριν ασχοληθούν επαγγελματικά (θα ήταν ωραίο θέμα και θα χαιρόταν και ο ανηψιός μου!).
O λαός αγοράζει.από Κίνα.Κώστας Κόγιας said:Γ. ΚΟΨ. said:Γιώργο πολύ ενδιαφέρον θα είχε αν ξέρατε και τι ηχεία είχε (και λάτρευε και όχι άδικα) ο εν λόγω αντιπρόσωπος πριν αποφασίσει να ασχοληθεί επαγγελματικά με το χώρο και φυσικά έπρεπε να πάρει αυτά που πουλάει........γενικά θα έιχε πολύ ενδιαφέρον τι ηχεία είχαν κάποιοι αντιπρόσωποι ή μαγαζάτορες πριν ασχοληθούν επαγγελματικά (θα ήταν ωραίο θέμα και θα χαιρόταν και ο ανηψιός μου!).
Πείτε την αλήθεια στο λαό, εδώ και τώρα!
αμ πως!g.kar said:Χρήστος Νικήτας said:Γ. ΚΟΨ. said:Γιώργο πολύ ενδιαφέρον θα είχε αν ξέρατε και τι ηχεία είχε (και λάτρευε και όχι άδικα) ο εν λόγω αντιπρόσωπος πριν αποφασίσει να ασχοληθεί επαγγελματικά με το χώρο και φυσικά έπρεπε να πάρει αυτά που πουλάει........γενικά θα έιχε πολύ ενδιαφέρον τι ηχεία είχαν κάποιοι αντιπρόσωποι ή μαγαζάτορες πριν ασχοληθούν επαγγελματικά (θα ήταν ωραίο θέμα και θα χαιρόταν και ο ανηψιός μου!).
Γνωρίζω, γνωρίζω πράγματα και καταστάσεις αλλά...my lips are sealed...!![]()
SONUS FABER ?????? εεεεεεεεεεε SONUS FABER ???????
έτσι κι αλλιώς το 80% της παραγωγής σε λίγο θα είναι στην Κίνα, οπότε κινέζικα θα αγοράζουμε...g.kar said:O λαός αγοράζει.από Κίνα.Κώστας Κόγιας said:Γ. ΚΟΨ. said:Γιώργο πολύ ενδιαφέρον θα είχε αν ξέρατε και τι ηχεία είχε (και λάτρευε και όχι άδικα) ο εν λόγω αντιπρόσωπος πριν αποφασίσει να ασχοληθεί επαγγελματικά με το χώρο και φυσικά έπρεπε να πάρει αυτά που πουλάει........γενικά θα έιχε πολύ ενδιαφέρον τι ηχεία είχαν κάποιοι αντιπρόσωποι ή μαγαζάτορες πριν ασχοληθούν επαγγελματικά (θα ήταν ωραίο θέμα και θα χαιρόταν και ο ανηψιός μου!).
Πείτε την αλήθεια στο λαό, εδώ και τώρα!
Προτιμώ τα παραδοσιακά ελληνικά ψητά στα κάρβουνα...Γ. ΚΟΨ. said:είναι ωραία και η κινέζικη κουζίνα επίσης.