JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 28.059
Αει ρε χαμένο.
σοβαρέψουουΜα δεν πεζνε τα υποβαθυφωνα κατω απ τα 40 χερζ
Αλλα δεν εχω την αιθηση οτι μου λειπει κατι στα μπασσα
frequncy responce 40hz-160+- 6db
spl 125db βεβαια οταν βαζω 30 χερζ την πεζ αλλα θελει σηκωμα η ενταση αρκετα θα λεγα
ολα τα πραγματα θελουν σηκωμα τι να κανουμε Κωστα
Να διευκρινιστεί πως το t-bone ήταν βουβαλισια παλαιωμενη, κάτι που δε μπορείς ούτε να φανταστείς. Ούτε.Είσαι αισχρός και επέσχυντος.
Το κάνεις επίτηδες που δεν μπορώ να έρθω ΕΒΟΡΑ να φχαριστηθώ.
Δεν σου μιλάω παλιοορθοπεδικέ.!
αιντε επανερχεσται στο σωστο δρομο , τι πινεται; αντε και ρεντεκο χα χα χαΒγάλαμε ετυμηγορία, πλήρης ομοφωνία:
Ομοαξονικά, βινύλια και λάμπες.
αχ καλε σε τι;σοβαρέψουου
πες την Ρόζι να σε πάει σε καμιά καντίνα έξω από κάνα gay bar να σαβουριάσειςΕίσαι αισχρός και επέσχυντος.
Το κάνεις επίτηδες που δεν μπορώ να έρθω ΕΒΟΡΑ να φχαριστηθώ.
Δεν σου μιλάω παλιοορθοπεδικέ.!
σοβαρέψουου
ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ που μου κάνετε εξ αποστάσεως.Να διευκρινιστεί πως το t-bone ήταν βουβαλισια παλαιωμενη, κάτι που δε μπορείς ούτε να φανταστείς.
Το άλλο οκ, μπαβετ από Αυστραλία.
Η Ροζι γουστάρει μικρά αγοράκια σαν την πάρτυ σου. Για κόπιασε να σε περιποιηθεί, αγοράκι.!!πες την Ρόζι να σε πάει σε καμιά καντίνα έξω από κάνα gay bar να σαβουριάσεις
Κρασί σήμερατι πινεται;
με τοΚαι γω κρασί πίνω.!!
Τωρα θα με νευριασεις πινεται κρασι και δεν θελωΜπάσα δε λείπουν (έτσι λένε) και σε αυτούς που ακούνε από τρίτη οκταβα και πάνω (με κάνα 6-αρι να παριστάνει το γουφερ και χωρίς σαμπ).
Κι αυτοί τέτοια λένε, πως δε τους λείπει μπάσο.
Ε, να, έρχομαι να χαλάσω το όνειρο σε αμφότερους, και γι'αυτόν τον λόγο γίνομ
Τώρα πίνω μαλτ, ήπια καπνιστό, ένα Jura. Παλιό, πολύ παλιό...Τωρα θα με νευριασεις πινεται κρασι και δεν θελω
δεν νρεπεσαι να λες τετοια πραμματα θα σου βαλω πιπερι
Τι θες μαρή εσύ? να σε κουρέψω γουλίη ?ε? τι θες?με το1με το 2με το 3
τον άλλο μήνα....μόλις βγήκα από το μπάνιο...φρεσκοκουρεμένοςΤι θες μαρή εσύ? να σε κουρέψω γουλίη ?ε? τι θες?
Αηντε , που απόχτησες και @@ρια.
Θα σου κάψω τα jbl μόνο με μία ματιά μωρή χαμένη να μάθεις.
Αλλο τι λεν αυτοι και αλλο τι λεω εγω Κωστα μουΜπάσα δε λείπουν (έτσι λένε) και σε αυτούς που ακούνε από τρίτη οκταβα και πάνω (με κάνα 6-αρι να παριστάνει το γουφερ και χωρίς σαμπ, στα 40τμ..).
Κι αυτοί τέτοια λένε, πως δε τους λείπει μπάσο.
τον cyclops λες?Πως τον έλεγαν αυτόν στους X-men?
Συνεχισε εσύ και η τύχη σου δουλεύει. !τον cyclops λες?
αυτός είχε headroom στα μάτια καλέ...o Μάρκου θα ξεψυχήσει στο μισό μέτρο
έχε το νου σου αν έρθει ο Μάρκου για τσεκαπ εκεί πάνω.... μην το διαβάσει κυπελάκι για ούραΤώρα πίνω μαλτ, ήπια καπνιστό, ένα Jura. Παλιό, πολύ παλιό...
Στο ομώνυμο ποτήρι:
View attachment 182975