Off Topic

Reaction score
4.149
Λοιπόν, όπως έχω αναφέρει και στο παρελθόν, αλλά μετά ντράπηκα και το έσβησα αλλά τώρα θα το ξανά αναφέρω (έχω σπουδάσει ψυχολογία-εγκληματολογία αλλά δεν δραστηριοποιήθηκα ποτέ επαγγελματικά εάν εξαιρεθούν κάτι καταστροφικές συμβουλές σε φίλους) ώστε να προσεγγίσουμε επιστημονικά το θέμα που κυριαρχεί στα Όφφ Τόπικ

Ιωάννης Μάρκου

Γιατί προκαλεί τόσο χαμό ανάμεσα στον γυναικείο αλλά και αντρικό πληθυσμό σε αυτό το φόρουμ

Γιατί ορισμένοι λατρεύουν να τον πειράζουν και αγαπούν να τους ταπώνει

Πως νιώθει ένας άνθρωπος που κρατά τόσες ζωές στα χέρια του

Πως νιώθει όταν φορά την στολή

Πως νιώθουμε εμείς όταν τον βλέπουμε με την στολή

Σας ακούω...

*να σημειωθεί ότι λατρεύω τον Γιάννη και δεν θα αφήσω να το κάνετε άρρενα οι γνωστοί μπαχαλάκηδες

Reaction score
4.149
Έλα πες εσυ πρώτος !!!
Εμένα μάλλον φταίει η μάνα μου, μου έλεγε διάβασε για να γίνεις πιλότος...
Τώρα χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο
Και μάλλον ενδόμυχα τον ζηλεύω... θετικά!!!

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
Αγαπαμε John Markou γιατι εχει μοιραστει μαζι μας μερικες σημαντικες στιγμες απο την προσωπικη του ζωη, οπως οταν πεταξε το F16, οταν πεταξε ενα μπαλάκι από ζυμαρι στο πισω τραπεζι, οταν απογειωσε το Honda, κλπ κλπ κλπ . Τι να πρωτοθυμηθω.

Reaction score
4.149
ας μιλήσουμε για πτώματα καλύτερα :laugh:
Τι βλάκας!!!
Πες την αλήθεια ρε!!!
Πες ότι νιώθεις...
Κάνε άουτ κάτι...
Νικο (@Laundryman), ειχες συμμαθήτρια μια κοπελα με το ονομα Παρβη (αν σπουδαζες προ 15+ ετιας) ;
Ήταν και αυτή στην Πάντειο???
Αγαπαμε John Markou γιατι εχει μοιραστει μαζι μας μερικες σημαντικες στιγμες απο την προσωπικη του ζωη, οπως οταν πεταξε το F16, οταν πεταξε ενα μπαλάκι από ζυμαρι στο πισω τραπεζι, οταν απογειωσε το Honda, κλπ κλπ κλπ . Τι να πρωτοθυμηθω.
Ρε Βλάσση τι λες...?
Μόνο τα θετικά θα λέμε...
@Pin πες

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.717
ας μιλήσουμε για πτώματα καλύτερα :laugh:
.... μετα τις 12 μετα χαρας να διαβασω τις αποψεις σας, αλλα θα χρειαστούμε και καποιο χειροπχιαστο αντικειμενο.. ποια/πχοιος θα κανει το πτωμα;

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
81.028
Τι βλάκας!!!
Πες την αλήθεια ρε!!!
Πες ότι νιώθεις...
Κάνε άουτ κάτι...
λατρεύω Μάρκου από τις πρώτες ώρες παρουσίας μου στο φόρουμ
θυμάμαι απίστευτους ''διαλόγους'' με Αρτζυ vs Μαρκου

και γενικά είναι άτομο που θα έβγαινα για 10ωρα τσίπουρα σε καφενείο που σερβίρουν βουλγάρες😍🥰

Reaction score
11.473
Ένα Link για το μπαλάκι παρακαλώ!

Reaction score
4.149
Η κατανόηση της σεξουαλικότητάς είναι ένα προσωπικό ταξίδι, συχνά επώδυνο. Για μερικούς που ελκύονται από το ίδιο φύλο, μπορεί να σημαίνει μια ζωή γεμάτη σύγχυση και αγωνία. Πόσο δύσκολο είναι άραγε για άτομα άνω των 40 ετών να αναγνωρίσουν, να παραδεχτούν και να ανακοινώνουν στο στενό τους κύκλο πως έλκονται από το ίδιο φύλο...

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.475
Έχω μιλήσει αρκετά με τον Γιάννη, περί ανέμων και υδάτων.. και μού αρέσει πολύ να μιλάω μαζί του!
Μου βγάζει ζεστασιά και οικειότητα.
Είναι εξαιρετικός ακροατής και διαθέτει αυτή τη σπάνια αρετή που λέγεται ενσυναισθηση.
Επίσης είναι ιδιαίτερα ταπεινός και από κοντά είναι ζεστός ευγενής και κύριος.
Αυτά!
Γιάννη είσαι αστέρι!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.376
Members
38.310
Νεότερο μέλος
Ewa