Off Topic

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.717
οι γονεις (συνηθως) δεν εχουν αρκετο μπαγκραου να κρινουν επι του σωστου ή λαθους, τα παιδια(και κατεπεκταση οι απογονοι) οφειλουν να αποβαλουν αυτο το διπολο προσθετοντας το φόντο (εννοια που υπολείπεται ).
Η εξεταση των σφαλματων των γονιων ερχεται στις προκαταλήψεις ή στο αβιαστο και φυσικο (δηλαδη το ανθρωπινο) των αποφασεων και πραξεων τους.

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.475
Τα ζητηματα της ψυχης δεν λυνονται απ' το πλητρολογιο. Εισαι ετοιμη να εκθεσεις τον εαυτο σου κι αυτο ειναι κακο επειδη δειχνει ευθραστοτητα και ευαισθησια που στην εποχη μας εκλαμβανεται ως αδυναμια. Απο μια ηλικια και μετα δεν μπορουμε να κατηγορουμε τους γονεις μας για τα λαθη τους διοτι απλουστατα ολοι οι γονεις κανουν λαθη. Δεν ξερω αν με αντιλαμβανεσαι...
Σε καταλαβαίνω και είσαι απόλυτα εύστοχη.
Δεν τους κατηγορώ. Απλώς αναγνωρίζω τι έχει συμβεί. Σαν να περιέγραφα ένα γεγονός.
Όσο για το αν εκλαμβάνεται ως αδυναμία το να εκθέτω την αλήθεια μου, πλέον λίγο με απασχολεί. Προτιμώ να λέω αυτά που αισθάνομαι και να είμαι αληθινή, κάτι που έχω πληρώσει κατα καιρούς , παρα να κρύβομαι...Μιλάω λίγο σαν έφηβη Ε; :rolleyes:

Reaction score
4.149
έχω εντοπίσει 2 ζητήματα.
Το πρώτο ήταν ότι η μαμά μου με είχε χεσμένη σε σχέση με την αδελφή μου. Αντικειμενική άποψη αυτή .
Και το δεύτερο είναι πως ενώ ο μπαμπάς μου μου έδειχνε αγάπη και τρυφερότητα, εντούτοις θεωρούσε πως τα έκανα όλα λάθος. Εισέπραττα απόρριψη και Από πλευράς μου υπηρχε μια μόνιμη προσπάθεια να κερδίσω την επιβράβευση του. Κάτι που δεν έγινε ποτέ.
Οι ισορροπίες στο οικογενειακό περιβάλλον ή το αντίθετο η ανισορροπίες χαράσσουν για πάντα τις ευαίσθητες ψυχές.
Η παραδοχή από μέρους σου και η κατανόηση του της εστίας του προβλήματος είναι ένα βήμα προς την σωστή κατεύθυνση...
Η αγάπη, η προσοχή η αμέριστη συμπαράσταση η ενθάρρυνση και η αποδοχή δεν είναι επουδενί δεδομένα από τους γονείς, το αντίθετο μάλιστα.
Θέλει κουβέντα το θέμα, όμως ότι είσαι διαθέσιμη να το συζητήσεις είναι πολύ θετικό για μένα (σε αντίθεση με την Ρόζυ) γιατί έχεις κάνει ήδη το μεγαλύτερο βήμα που είναι η ενδοσκόπηση...

Rosinante

Dark Nιάου
Reaction score
5.609
Αυτό το ποστ αξίζει φιλί!
😘
Μπα...απο στιχους τραγουδιου πρεπει να ειναι, δεν ξερεις τι λαμογιο ειναι αυτος....
Οσο για σενα..
1. Αν τρεμεις την απορριψη και
2. Αν αυτο απο μονο του σε κανει ανασφαλη...τοτε ειμαι ο ανθρωπος σου. Τι τα εχω τα πτυχια γ... το κερατο μου :p :p

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.475
Μπα...απο στιχους τραγουδιου πρεπει να ειναι, δεν ξερεις τι λαμογιο ειναι αυτος....
Οσο για σενα..
1. Αν τρεμεις την απορριψη και
2. Αν αυτο απο μονο του σε κανει ανασφαλη...τοτε ειμαι ο ανθρωπος σου. Τι τα εχω τα πτυχια γ... το κερατο μου :p :p
Είσαι ο άνθρωπος μου τελικά ...😉

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.717
'σχωρα με Ροζιναντε αλλα δεν ειναι απο στιχο... ευχαριστω για το κοπλιμεντο... 8-)
αν θες στιχο για φιλι παρακατω :
(στο εξώφυλλο εγω)

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.370
Members
38.310
Νεότερο μέλος
Ewa