Off Topic

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.544
Re: Ζιζικ, Rose, Mad Pax, Μάρκου, Άρτζι, Νέλσονα, gkontoletas, ichaltou, abcd...

Θα σε σκίσω το Σάββατο! :141::202::413:

:609:

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Re: Ζιζικ, Rose, Mad Pax, Μάρκου, Άρτζι, Νέλσονα, gkontoletas, ichaltou, abcd...

Θα σε σκίσω το Σάββατο! :141::202::413:

:609:
σιγά, σιγά

το καλσόν σου , προσεχε...

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.544

Έχει κι άλλα HD, wow! :107:

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882
Απάντηση: Re: Ζιζικ, Rose, Mad Pax, Μάρκου, Άρτζι, Νέλσονα, gkontoletas, ichaltou, ab

Δυστυχώς το τρίτο sub(earthquake mkii12) αποτελεί παρελθόν...το πήρε πίσω ο ιδιοκτήτης του:103:...λόγω κακής οικονομικής συγκυρίας δεν μπόρεσε να πάρει κάτι καλύτερο...οπότε άφησε σε μένα τα ζόρια του ψαξίματος(ποιο ακριβώς μοντέλο SVS !!!)...

...ουδέν κακόν αμιγές καλού...

...τοποθέτησα τον τριθέσιο καναπέ πιο κοντά στην οθόνη-4.80 μέτρα θέασης πλέον από τα 5.50+ που τον είχα το προηγούμενο διάστημα...

έβαλα το μικρόφωνο του Onkyo στην θέση του και το Audyssey MultEQ XT έκανε το θαύμα του...τέτοιον ήχο στο χώρο μου δεν έχω ξανακούσει...μέτρησα τρία σημεία και το αποτέλεσμα 'στα χαρτιά' ήταν αυτό...περίεργο μου φάνηκε...αλλά super ήχος...

...δεν είναι στραβή η οθόνη(προς το παρόν)...στραβά αρμενίζω...

Reaction score
29.535
Απάντηση: Ζιζικ, Rose, Mad Pax, Μάρκου, Άρτζι, Νέλσονα, gkontoletas, ichaltou, abcd..

Ρε συ !!! γιατί δεν έχεις μαύρο? :204::143:

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882
Απάντηση: Ζιζικ, Rose, Mad Pax, Μάρκου, Άρτζι, Νέλσονα, gkontoletas, ichaltou, abcd..

Ρε συ !!! γιατί δεν έχεις μαύρο? :204::143:
Κρύβε λόγια Γιάννη...BenQ είναι κι αυτός:432:

...μην τις δει ο Κεφάλας και αρχίσει:103:

Reaction score
29.535

Δεν τα λες σωστά μανωλιό, μπενεκιού είναι.
Και αμα λάχει έχει και γ@μώ τις φωτεινότητες, αντιθέσεις οξύτητες και πάει λέγοντας.:):202:

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882

Δεν τα λες σωστά μανωλιό, μπενεκιού είναι.
Και αμα λάχει έχει και γ@μώ τις φωτεινότητες, αντιθέσεις οξύτητες και πάει λέγοντας.:):202:
...έτσι σε θέλω...σωστός...

αν και λίγα είπες,τό'θαψες το μηχανάκι:105:

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

μια μικρή δημοσκόπηση, ποιο είναι χειρότερο;
1. Το μπασο του John Markou
2. Το μαύρο του nelson pikes

:137:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.544
Re: Απάντηση: Ζιζικ, Rose, Mad Pax, Μάρκου, Άρτζι, Νέλσονα, gkontoletas, ichaltou, ab

Δεν νομίζω ότι έχω δει ποτέ πιό δύσκολη επιλογή...
:428:

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

όλο εύκολα θέλετε; :136:

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882

Δεν νομίζω ότι έχω δει ποτέ πιό δύσκολη επιλογή...
:428:
Αργότερα που θα δω μια ταινία,θα ξαναβγάλω φωτό και θα πάθετε πλάκα με το μαύρο του:105:...

γι αυτό λοιπόν δεν θα υπάρξει ερώτημα και επιλογή...θα ισχύει μόνο το πρώτο...τώρα και πάντα !!!!!!!!!!!!

παρακαλώ τον υπεύθυνο συντονιστή να διαγράψει το ερώτημα γιατί αποθαρύνει τους καταναλωτές στην μη αγορά του Μπενεκιού(6000) προιόν ορόσημο στην εξέλιξη της ιστορίας των βιντεοπροβολέων-αν βέβαια έχει μείνει κανένας....

ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΜΕ Κύριοι:405:

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882

Μίλησε κανείς για μαύρο;:143:

Reaction score
29.535

Ναι εγω.:116::119::204:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

αντε ρε να κολλησεις κανα γυψινο εσυ.....τα εκανες ολα ρημαδιο εκει μεσα .........

Reaction score
29.535

Ε τι φταίω εγω που εχω πολύ μπάσο ?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

γιαννη προχωρα γκρεμισε τα ολα.....
γιαννη ηγετη ευεργετη
σπιτι χωρις γιαννη γυψινα δεν χανει
το καλο το μπασο απο το γιαννη φαινεται
:135:

Reaction score
29.535

Πάλι ζηλεύεις και παραληρείς?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef