- Reaction score
- 19.832
Όποιος τολμήσει να ρίξει μπάν στον Μάρκου ..... θα πεθάνει. Άντε γίναμε πολίτικαλ κορέκτ όλοι , εδω μέσα.α καλά......μόνο ο Μαρκου θα μπορούσε να φάει μπαν σε αυτό το νήμα![]()
Όποιος τολμήσει να ρίξει μπάν στον Μάρκου ..... θα πεθάνει. Άντε γίναμε πολίτικαλ κορέκτ όλοι , εδω μέσα.α καλά......μόνο ο Μαρκου θα μπορούσε να φάει μπαν σε αυτό το νήμα![]()
Δε ξέρω πρόσωπα και πράγματα αλλά εχω δημιουργήσει την εντύπωση οτι ο αβγδ είναι απλώς ευγενικός και αβρός άνθρωπος εκ φύσεως, όχι πολίτικαλλυ κορέκτ. Πολλές φορές , αυτά μπερδεύονται αλλά δεν είναι το ίδιογι αυτό είπα να του ρίξει ο αβγδ![]()
Σωστά.εχω δημιουργήσει την εντύπωση οτι ο αβγδ είναι απλώς άλλος ένας φαλάκρας
υπάρχει απόρρητο σχέδιο την κεφάλα του θα την βάλουμε στις νέες φρεγάτες για να τυφλώνει τα τουρκικά ντρονΣωστά.
Κρυσταλ μπολ.
Βλέπεις και το μέλλον.
διάνα έπεσες...αυτό ακριβώς είναι ο αβουγουδου.... και ας τον παίρνει που και πουΔε ξέρω πρόσωπα και πράγματα αλλά εχω δημιουργήσει την εντύπωση οτι ο αβγδ είναι απλώς ευγενικός και αβρός άνθρωπος εκ φύσεως, όχι πολίτικαλλυ κορέκτ. Πολλές φορές , αυτά μπερδεύονται αλλά δεν είναι το ίδιο.
Ασχέτως βέβαια, το χιούμορ σου πάντα υψηλού επιπέδου και τάιμινγκ.
εδιτ :
ξέρω τι θα μου απαντήσεις : οτι η ευγένεια είναι ενα βήμα πριν καταντήσει ο άνθρωπος πολιτικαλ κορεκτ χα χα
Εχω ωραίο φακό να το βάλεις να βαράει στην φαλάκρα του, να τους τυφλωσεις όλους:υπάρχει απόρρητο σχέδιο την κεφάλα του θα την βάλουμε στις νέες φρεγάτες για να τυφλώνει τα τουρκικά ντρον![]()
ναι....κάτι τέτοια λέγανε και για τις τσουτσούνες κάποτε.... ψηλός-κοντός κλπΖηλεύετε για αυτά τα λέτε αυτά. Εχει αποδειχθεί επιστημονικά οτι οι καραφλοί και η έλλειψη τριχών είναι σε άτομα εξελιγμένα με υψηλο IQ, όχι νεάντερταλ σαν εσάς τους μαλλιάδες.
Ωχαν είχε μόνο κινητό θα του έριχνα κ θα έβαζα φραγή
σταθερό όμως έχει χαλάσει η οθόνη κ δεν βλέπω ποιος καλεί....
ΠΕΘΑΝΕ Η ΒΕΦΑ???!?!!!@1!1!???Αυτή μου ρθε στο μυαλό ρε κακομοίρη γιατί αν ζούσε θα ήταν συνομηλικη με τα σανσουι σου...
ΟΥΦ ευτυχώς...
αν είναι να τα πάρουμε 10 αντί για 20.....δεν σε ρωτάω...Ωχ
Προβλέπω ομαδική αγορά τηλεφώνων !
Μένει να μάθουμε αν θα είναι τηλεφωνικό κέντρο η απλό τηλέφωνα του 20ρικου…
Μην ανησυχείς .αν είναι να τα πάρουμε 10 αντί για 20.....δεν σε ρωτάω...
θα σε βάλω κατευθείαν για μια δεκάδα...να χεις να πουλάς και σε φίλους![]()
Αν τα έγραψες όλα αυτά για αστείο, θα γελάσω σαν τον...Θανάση Βέγγο. Αν τα εννοείς, θα γελάσω σαν τον...Jim Carrey!..απαγορεύεται να αναφέρεσαι σε λέξεις και τα παράγωγα τους
εμβόλιο,
covid,
mRNA,
DNA,
κρούσματα,
ανοσία,
19,
αγέλη,
λοκνταουν,
επιστήμη,
δόση,
αποφασίζω,
μετάλλαξη,
ποσοστά
ΜΕΘ
%
διασπορά
Αυτά για τώρα.....θα σκεφτώ και θα συμπληρώσω![]()
για παν ενδεχόμενοYΓ.: Εκείνο το "19" τι το ήθελες?
Εδώ γελάκια a la...Monty Python!..για παν ενδεχόμενο![]()
Χιούμορ να' ναι και ό,τι να' ναι...