Pin
Θεΐτσα
- Reaction score
- 4.472
Μ έχεις πληγώσει τώρα να ξερειςΟταν εσύ κοιμάσαι όρθια , εγώ δεν σου τα ζαλίζω.
Εσύ τι έχεις πάθει?
Δεν είδα. Κοιμήθηκα.Εξαρτάται. Εσυ απόψε τη Μεγάλη Άρκτο πού τη βλέπεις; Βγες στο μπαλκόνι να μας πεις.![]()
Άστα αυτά. Αφού χθές δεν ήταν ο πόλεμος Ολύμπιων με Ανουνάκι ? Εκεί δε γίνεται στη Μ. Αρκτο ? Εσύ και ο @Anakin όλως "τυχαίως" λείπατε απο το σάιτ όλη μέρα χα χα. .... για χαζούς μας περνάτε εσυ και ο Ανακίν και λέτε αυτά ?.Δεν είδα. Κοιμήθηκα.![]()
Μη τον παρεξηγεις μρε Pin μεγαλος ανθρωπος ειναι.........Μ έχεις πληγώσει τώρα να ξερεις
Να εγώ από τους μεγάλους ανθρώπους μαθαίνω : απίκο ——>>απίκο. ( ναυτικός όρος) κατάσταση κατά την οποία η άγκυρα πλοίου φέρεται έξω από τη θέση της, κρεμασμένη, έτοιμη για πόντισηΜη τον παρεξηγεις μρε Pin μεγαλος ανθρωπος ειναι.........![]()
Μη τον παρεξηγεις μρε Pin μεγαλος ανθρωπος ειναι.........![]()
Κι ο Μάρκου μεγάλος είναι, αλλά δεν μας λέει τις εμπειρίες του όταν πέταξε το f16!Να εγώ από τους μεγάλους ανθρώπους μαθαίνω...
Πες μας Γιάννη!Σημερα έχω χρόνο!Κι ο Μάρκου μεγάλος είναι, αλλά δεν μας λέει τις εμπειρίες του όταν πέταξε το f16!
-Πετάει το πουλάκι?ε ναι, υπαρχουν και αυτες οι θυληκχιες..
![]()
You are playing with fire βλέπω ε ? Θαρραλέα γυναίκα.-Πετάει το πουλάκι?
- Πετάει!
Πιστεύω πως κάποιον ιο κουβαλάω που μεταβάλει και τον χαρακτήρα.Ελπίζω προσωρινά .You are playing with fire βλέπω ε ? Θαρραλέα γυναίκα.Ωρε, τι θα ακούσεις χα χα.
Κι ο Μάρκου μεγάλος είναι, αλλά δεν μας λέει τις εμπειρίες του όταν πέταξε το f16!
Άστα αυτά. Αφού χθές δεν ήταν ο πόλεμος Ολύμπιων με Ανουνάκι ? Εκεί δε γίνεται στη Μ. Αρκτο ? Εσύ και ο @Anakin όλως "τυχαίως" λείπατε απο το σάιτ όλη μέρα χα χα. .... για χαζούς μας περνάτε εσυ και ο Ανακίν και λέτε αυτά ?.![]()