Snow Whitty
SRS
- Reaction score
- 16.342
Πριν από 25 χρόνια έμαθα για πρώτη φορά γι αυτή τη θεραπεία στην πρώτη μου σχολή.Δεν την έχω δοκιμάσει Ποτε,αλλά κάποιες συμφοιτήτριες αντιμετώπιζαν μ αυτον τον τρόπο τις δερματικές τους παθήσεις με καλά αποτελέσματα.( Τις « πήρα συνεντευξη « και είδα τη βελτίωση με τα μάτια μου.Για τους υγιείς ανάμεσα μας,ακούγεται αηδιαστικό.Υπάρχουν όμως πολλοί άνθρωποι που υποφέρουν και θα έκαναν τα πάντα να δουν βελτίωση της κατάστασης τους....φέρτε μου να πιω το ακριβότερο πιοτό...
Άνδρας πίνει εδώ και 20 χρόνια τα ούρα του για πρωινό και είδε τις εξής διαφορές | in.gr
Γιατί το συστήνει, χωρίς να υπάρχει καν εποστημονική απόδειξη.www.in.gr
Ονομάζεται Nosodentherapie - από την ελληνική λέξη « νόσος « (σ αυτήν ανήκουν θεραπείες με το ίδιο το αίμα,τα ουρά,πύον ) και προτεινεται στου κύκλους της ολιστικής θεραπείας - ομοιοπαθητικής.
https://www.zentrum-der-gesundheit.de/bibliothek/naturheilkunde/alternative-mittel/eigenurintherapie
Στην Γερμανία οι εθνικές ασφαλειες υγείας και οι ιδιωτικές - έτσι κι αλλιώς - αναλαμβάνουν τα έξοδα.
Eigenharntherapie - Krankenkassen.de
Das Wort Eigenharntherapie befremdet sein. Aber: Der Harn ist beim gesunden Menschen grundsätzlich keimfrei und hygienisch einwandfrei.
www.krankenkassen.de
Ναι,δεν υπάρχει επιστημονική απόδειξη.Ό,τι όμως « λειτουργεί « δεν είναι αυταπόδεικτο ?
Μεγαλα λόγια δεν γράφω,αν και η ιδέα μονο μου είναι αποκρουστική,δεν θα το δοκίμαζα αν δεν υπήρχε άλλη λύση στο πρόβλημα μου?( Το αν θα με φιλούσε κάποιος - α που θα το γνώριζε αυτό , θα ήταν το τελευταίο που θα σκεφτομουν σ αυτήν την περίπτωση.)