Off Topic

toulou

Δικαναλίδης
Reaction score
2.123
Ενα :
Γιατί, πρέπει να έχουμε ηχεία για να καταλάβουμε τις μετρήσεις των Wilson και να τις κρίνουμε ;
και Δύο :
Γιατί, πρέπει να έχουμε δει τις μετρήσεις των Wilson για να αποφασίσουμε οτι δεν μας άρεσε ο,τι ακούσαμε πολλαπλές φορές σε διαφορετικούς χώρους και πρόγραμμα ;

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.778
Του είπα ''ιδανκό'' θα ήταν να τσίμπαγε όλα τα Yamahάκια που είχε ο Ολύμπιος but it's too late for that.. :idk:
Ε, τα 6,5'' καλύτερα απ' τα 5'' για αρχή (αφού πάει και για διαφορετικό στήσιμο με περισσότερα στην πορεία ;)), και που ξέρ'ς ίσως βρει Yamahάκια στην ''αγορά'' πιο εύκολα αφού τζιμπιέλια λέει δεν βρίσκει (αν έχω καταλάβει σωστά).

Μην ξεχνάμε πως είναι κουβεντούλα popcorn που ξεκίνησε απ' την πλάκα του Ολύμπιου ε?

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.778
'γω δεν πάω στοίχημα για το τι μετράνε 'φτούνοι, αλλά θα μπορούσα να στοιχηματίσω πως αν βάλω τώρα τόσο δυνατά την ένταση με την ησυχία που 'χει όξω.. όχι η γυναίκα, ο γείτονας απ' την επόμενη γωνία ένα στενό κάτω θα ΄ρθει να με βαρέσει.. :cry:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.641
Βρε μπαγάσα, το "fast" των ντεσιμπελόμετρων δεν είναι και τόσο φάστ, δεν είναι δηλαδή πηκ-μήτερ με εστίαση τύπου παλμογράφος (εκτός κι' αν κάνω λάθος - πολύ πιθανόν, δεν θυμάμαι) , και αν είναι έτσι ... όντως έχεις κουφαθεί ! Δέχεσαι δηλαδή πυκνές κορυφές των 119dB συνεχώς και μονίμως, των ~123dB συχνά-πυκνά, των ~127 αρκετές φορές, και άμα λάχει τρως και μερικές 130άρες ??? :oops::oops::oops:

Προσωπικά, πριν καμιά δεκαριά χρόνια που είχα μετρήσει στο slow + A_weighting, άκουγα συνήθως στα 80dB , όταν πρόσεχα την μουσική στα ~85, και σε τίποτα τσακιρ-Ζέππελιν κλπ χτύπαγα 90dB άααντε και κάτι τις για πολύ λίγο. Παραπάνω όμως με ενοχλούσε
Οχι ρε συ , ξέρω και μπορώ να κρίνω τις στάθμες .
Δεν είναι με τίποτα οι στάθμες που λές . αλλά αν θέλεις τα μετράμε .
Γιατί τους έχεις κουφάνει και αυτούς :roflmao::roflmao::roflmao:
Απέναντι είναι κάτι Αρμένιοι , που όποτε κάνουν πάρτυ , συχνά πυκνά ακούγονται πολύ περισότερο από εμένα .
Το έχουν έξω , αυτό που έχουν , με πρήζουν.
Αν πω να βγάλω έξω το δικό μου θα ακούγομαι στην πλατεία , 8 τετράγωνα πιό πέρα.
Απλά αυτοί όπως και όλοι οι άλλοι δεν ενοχλούνται γιατί τους έχω ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙ .

toulou

Δικαναλίδης
Reaction score
2.123
Δεν είναι με τίποτα οι στάθμες που λές
Κοίτα, αν τα 110dB σου είναι όντως μέση τιμή, τότε είναι οι στάθμες που λέω. Οι 119dB κορυφές είναι σχεδόν μόνιμη κατάσταση, κλπ κλπ

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.641
Οχι ! τα 110db τα λέω στάθμη κορυφής .
Μέση είναι γύρω στα 100.
Αλλο τι μπορώ να βγάλω max.
Εκεί βγάζω άνετα 120 db μέση .

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.641
Παίδες είμαι άνετος με όλους .
Εγώ προ ολίγου έπαιζα με 110db στο σαλόνι με γραφείο και μέσα κοιμούνται 3 άνθρωποι .
Ρώτησα την κυρά αν ακούγομαι και ενοχλώ και μου είπε όχι καθόλου.
Οντως αλήθεια έλεγε , γιατί με τις πόρτες κλειστές ούτε εγώ άκουγα κάτι , εκεί πίσω.
Τώρα οι απέναντι μάλλον με έχουνε γειώσει , γιατί απλά δεν ενοχλώ . Ακόμα.

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.778
Οι γείτονες νταξ'
Εμένα μου φαίνεται λίγο περίεργο να μην ενοχλούνται στον ύπνο αυτοί που βρίσκονται στο ίδιο σπίτι..
Τα μπάσα αποκλείεται να μην ''βαράνε'' :idk:
Αν έχεις τόσο καλή ηχομόνωση και είναι τόσο μακριά τα υπνοδωμάτια οκ..

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.639
Members
38.215
Νεότερο μέλος
milisios