Oi γραμμες της Nazca

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Oi γραμμες της Nazca

Καλά εσύ παλικάρι μου το μόνο μυστήριο με το οποίο μπορείς να ασχοληθείς πλέον, είναι οι επιδόσεις του JVC που ε-ε-έρχεται. ::):):):):):) :D :D
Ναί ρε ...ούστη μου..... Πως κάνει αυτό το pixel adjust ; ... :D
Μυστήρια πράματα...:cool:

Reaction score
0
Απάντηση: Oi γραμμες της Nazca

Δεν λέω αυτό ρε Κώστα. Δεν είπα να παρατήσουμε την επιστήμη.
Απλά η επιστήμη σε πάρα πολλά πράγματα δεν είναι σε θέση, αυτή τη στιγμή, να δώσει, υποτυπωδώς έστω, πειστικές απαντήσεις. Και σ' αυτές τις περιπτώσεις καλό θα ήταν να λένε απλά "δεν γνωρίζουμε"...

Χρήστο, όταν πήγαινα στο σχολείο έκανα το λάθος να δώ την ταινία "Αναμνήσεις απ' το μέλλον"...
Μετά αγόρασα το βιβλίο, μετά το άλλο.... το άλλο... και τώρα κοντεύω να εξερευνήσω μέχρι και τη "σπηλιά του Νταβέλη"..:D
(Ά, για Πεντέλη, Νέα-Μάκρη, μανητικά πεδία κλπ φαντάζομαι τα έχεις διαβάσει...:p )
Κάποια στιγμή μπούχτισα και... το έριξα στους προβολείς..:confused: (Καλύτερα να καθόμουνα στον Νταίνιγκεν...τουλάχιστον οικονομικά μου έρχονταν πολυυυυύ φτηνότερα...)

Αφηστε τον ανθρωπο να ξεχαστει. Καλυτερα τα λιθαρια και οι μυστηριες τρυπες, παρα να ψωνισει χωρις να δει ...........:D

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Oi γραμμες της Nazca

Αυτό δεν το συζητάω... Εννοείται οτι ολοκληρωμένη απάντηση θα δώσει μόνο η επιστήμη.
Τώρα πότε θα το κάνει δεν ξέρω.
Κι εννοείται οτι δεν είμαι τόσο αφελής ώστε να κάνω πλούσιο τον κάθε τσαρλατάνο πιστεύοντας σαχλαμάρες.
Αυτο τωρα γιατι το εγραψες? Για το Pixel adjust ??? :D:D
Πρός το παρόν από την επιστήμη περιμένω να μου εξηγήσει γιατί όταν έχω πονοκέφαλο και δεν μου περνάει με το Depon, όταν με "ξεματιάσει" η θεια-Βαγγέλενα
γίνομαι περδίκι...

Με σενα η επιστημη εχει σηκωσει τα χερια ψηλα....:D

Reaction score
0

Αφηστε τον ανθρωπο να ξεχαστει. Καλυτερα τα λιθαρια και οι μυστηριες τρυπες, παρα να ψωνισει χωρις να δει ...........:D
Μπορεί να μην έχω δεί αλλά ξέρω... Έχω ένστικτο... Τόσους μήνες σας έχω φάει με τον D-ILA...
Για να είμαι όμως ειλικρινής, την τελική απόφαση την πήρα όταν ένας φίλος τον είδε στη Γερμανία και... δεν του πολυάρεσε....
Τότε πλέον πείστηκα οτι το μηχάνημα είμαι μαμάτο..... :D

Reaction score
0

Μπορεί να μην έχω δεί αλλά ξέρω... Έχω ένστικτο... Τόσους μήνες σας έχω φάει με τον D-ILA...
Για να είμαι όμως ειλικρινής, την τελική απόφαση την πήρα όταν ένας φίλος τον είδε στη Γερμανία και... δεν του πολυάρεσε....
Κοιτα .
Στη γερμανια εκεινη την περιοδο ηταν 3 "φιλοι" σου.
Ολοι σου εχουν τοποθετηθει επαυτου.
Ο ενας και δημοσια και "ευκολα".....ξερεις. Προχθες το διαβασες.

Θα δουμε στο τελος ποιος ειναι "φιλος" σου...:D:D

Υ.Γ. Εγω παντως ειδες , την αγγελια μου την εβαλα , καλου κακου.

(Ψιτ, κανόνισε, ετσι που το πας θα με κανεις να το σιχαθω το μηχανακι πριν το δω παλι ,, ετσι ?
Τα ιδια μου κανατε και με το σονυ και ειναι κριμα ......:D:D. Εκανα καιρο για να συνελθω. Ειναι θεμα ψυχολογικο. Αφου τα εχουμε πει ..:cool:)

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.258

Σχετικά με την ξεματιάστρα, να και μια καλή ερώτηση που εγώ δεν τολμούσα να κάνω.
Έχω ιδίαν πείραν.
Απάντηση κανείς;

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53

Ανυπομονώ και εγώ να τον δώ...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53

Πάντως θα σας παραπέμψω στα τελευταία ντοκυμαντέρ του NG όπου με εξέταση dna έχει προκύψει ότι ο πρώτος άνθρωπος όπως τον ξέρουμε σήμερα έζησε πριν 60.000 χρόνια στην Ν.Α. Αφρική. Από εκεί 50.000 χρόνια πριν πέρασε στην Αυστραλία.

Τα τελευταία 8.000 χρόνια αποδείχθηκαν αρκετά για να φτάσει στο διάστημα... Τα υπόλοιπα 42.000 χρόνια τι έκανε;

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Χρηστος Ακρατο:Παραπέμπω στις τελευταίες ανακαλύψεις για τον "υπολογιστή των Κυθήρων" που μέχρι πρόσφατα ήταν απλά ένα "έργο τέχνης"...
Δε νομιζω οτι την θεωρουσαν ως"εργο τεχνης" μιας κια η αναγλυφη επιφανεια ηταν φανερο πως κατι εκρυβε.Αλλωστε παντα τον ονομαζαν ετσι, μα τελευταια χαρις στην προχωρημενη επιστημη φανερωσε λιγα απο τα μυστικα της.
Δεν θυμαμαι τι ελεγε ο φον Εριχ απ' αυτου;

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Εάν θέλετε τις 2 ταινίες του Νταίνιγκεν, Αναμνήσεις από το Μέλλον, και το Άρμα των Θεών, σε ένα DVD που όμως δεν είναι σε πολύ καλή εικόνα, (είναι από τηλεόραση γραμμένο σε βίντεο το 1979) γράψτε να πάω ένα στον Αντρέα την Δευτέρα.
Τώρα φτιάχνω και 2 άλλα κομμάτια video παλιά, που είναι η νεκροψία του ρόσγουελ, και ένα κομμάτι μικρό που είναι ζωντανός!!! Αυτά τα έχω πολλά χρόνια γραμμένα και δεν έχουν καλή εικόνα, πάντως βλέπονται.

exile

Videocameras
Reaction score
4.511
Γεγονος ειναι οτι εχει απαγορευτει τα τελευταια χρονια η πτηση πολιτικων αεροσκαφων πανω απο την Ναζκα...
Προτεινω να πατε μεχρι το Ματσου-Πιτσου.Ειναι φανταστικα εκει πανω...;) ;) ;)

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.279
Members
38.440
Νεότερο μέλος
Asterixx