Most visitors online was 3420 , on 12 Mar 2025
Πες, εγώ δεν κατάλαβα.με τον επαγγελματικό ..σύνδεσα ένα blue ray σαν player για flac ....αλλά χωρίς sub με δικαναληη σύνδεση τι να πω...
Φίλε δεν βγάζει νόημα το ποστ σου....μια λέξη ......χάλια...
Ο ονκυο τα οδήγησε μεν και με στάθμες ,όχι κάτι εξωπσαγματικο βέβαια...σε χαμηλές εντάσεις και με alac αρχεία δεν ήταν άσχημος ήχος...
με τον επαγγελματικό ..σύνδεσα ένα blue ray σαν player για flac ....αλλά χωρίς sub με δικαναληη σύνδεση τι να πω...
Αυτό ακριβώς θα περίμενα κι εγώ.β)ο δε ονκυο με κυρίως ηχεία τα Maggie’s έπαιξε μια χαρά με το sub σαν στέρεο πρόγραμμα .... όχι κάτι εξωτικό αλλά μια χαρά στάθμες ανέβασε... ς .....
Μια χαρά έπαιξε , για λίγο. Αν τον αφήσεις με αυτά και αρχίσεις να τσιτώνεις το volume κάποια στιγμή θα ρίξει προστασία , από θερμοκρασία , αν έχει , ή από υπερβολικό ρεύμα , επίσης αν έχει ΄τετοια προστασία.α)Το χάλια αφορούσε σε σύνδεση τα Maggie’s με τον επαγγελματικό σκέτο χωρίς τον ονκυο...μιας και όπως είπα ο ονκυο δεν έστειλε σήμα μέσω zone 2...
β)ο δε ονκυο με κυρίως ηχεία τα Maggie’s έπαιξε μια χαρά με το sub σαν στέρεο πρόγραμμα .... όχι κάτι εξωτικό αλλά μια χαρά στάθμες ανέβασε... βέβαια δεν ξέρω τι μπορώ να πάρω από τα ηχεία αυτά μιας και δεν έχω ακούσει πουθενά άλλου παρά μόνο στον βίντεορυθμό κάποια λεπτά και μάλιστα τα πολύ μεγαλύτερα μοντελα
Ολη αυτή η ενασχόληση μου είναι στα τυφλά...ψάχνω μουρχονται ιδέες και το προσπαθώ..ούτε τεχνικός είμαι ούτε ηλεκτρονικοσ μα ούτε και μουσικός .....
Σε ποια θέση έβαλες το volume για να ακούσεις τις στάθμες που γράφεις;β)ο δε ονκυο με κυρίως ηχεία τα Maggie’s έπαιξε μια χαρά με το sub σαν στέρεο πρόγραμμα .... όχι κάτι εξωτικό αλλά μια χαρά στάθμες ανέβασε...