Onkyo TX-SR875

Reaction score
5
Μιας και δεν υπαρχει τοπικ ας ανοιξουμε ενα... :cool_1:

Ε, Ε, ΕΦΤΑΣΕΕΕΕΕΕΕ!!!
Εφτασε το γομαρακι μου... σημερα...
Ξεκινω απο την τιμη με μεταφορικα για τους απιστους... :grandpa:

H διαφορα με τα 2099 και 1999ευρω που εχω ακουσει για Ελλαδα ειναι ενα κερδος της ταξης 860-960ευρω...
Το μοντελο που μου ηρθε εχει στο σειριακο το "Ρ" που ειναι απο τα αναβαθμισμενα μοντελα (ουφ παει και αυτο). Και στο πακετο ειχε πολυ πραμα απο χαρτουρα και 7 manual εκτος της ελληνικης αφου ειναι παραεισαγωγης.

Το κουτι μου εκοψε την μεση... 27.5κιλα (αλλα μονο 19.9ευρω μεταφορικα απο γερμανια παρακαλω)...

Η αθικτη συσκευασια μου αφησε ενα ακομη αγχος να φυγει απο πανω μου...

Και αφου ξεπακεταρα και πεταξα τις περιτες χαρτουρες και σακουλιτσες καθομουν και τον χαζευαααααΑΑΑΑΑ!

Για τους δυσκολους... θα πω οτι το μισο "κουφαρι" μεσα... περιεχει τροφοδοτικα και μετασχηματιστες... κατι που επιβεβαιωνει οτι και ρευματα καλα εχει και δυναμη... (παντα για πολυκαναλο AV και οχι monoblock ε!)

Και μια φωτο με τα πληθωρικα του οπισθια...!

Και ακομη μια φωτο στη θεση "μαχης"... που αν τον στενεψει θα φυγει το κουτι της ΟΝ και θα ανεβει λιγο πανω το DVD... (ή θα φυγει το DVD γιατι παιζω με HTPC ετσι και αλλιως)...

Καπως ετσι ολοκληρωνετε σιγα σιγα το νεο μου σαλονι... (ειναι ολα χυμα... δεν ειμαι παντρεμενος! χαχαχα)

O ενισχυτης ηρθε, το sub μπηκε (crystal audio THX12). Το μονο που μενει ειναι να μου ερθουν τα chario premium 2000t+2000+dialoge σε 1-2 εβδομαδες... και να αποφασισω τι ΤV θα παρω και ΑΝ θα παρω γιατι ζητημα αν βλεπω 2-3 ωρες τη βδομαδα... Προς το παρον -αφου ο ΗD80 που ειχα χτυπησει στο ebay δεν παιζει 108" στα 4μ...εφυγε σε φιλικο σπιτι, και αναμενω τους νεους 1080p μηπως και κοψουν αυτο το 1.15zoom- παιζω με TW600 (και μια Αυστριακη crt minerva 20" που ειχα ως φοιτητης εκει) και ευελπιστω σε καποια 37αρα 1080p μεσα στο 2008... και για projector 1080p... με την νεα σοδεια χρηματων...

Μην περιμενετε review τωρα... χωρις ηχεια μονο να τον βλεπω μπορω... αλλα εδω περιμενα 1μιση μηνα τον ΟΝΚΥΟ... στις 2 εβδομαδες θα κολλησουμε!!! :music-smiley-005:
Θα επανελθω...

Α! και για το συγκριτικο με τον denon 3808... οποιος βαζει τον χωρο, τον denon και τα ηχεια του... τον φερνω παραμασχαλα να τους ακουσουμε...
:happy_4:

Reaction score
5
Καλορίζικος Νίκο!!! Όποτε θες, κανονίζουμε να τον βάλουμε δίπλα στον LX70 να δούμε πως πάει! ;-)

αλλά δεν θα θέλει στρώσιμο πρώτα;;; :p

Kαλά ακούσματα!

Reaction score
5
Καλορίζικος Νίκο!!! Όποτε θες, κανονίζουμε να τον βάλουμε δίπλα στον LX70 να δούμε πως πάει! ;-)

αλλά δεν θα θέλει στρώσιμο πρώτα;;; :p

Kαλά ακούσματα!
Να'σαι καλα ρε Λαμπρο!
Στρωσιμο...? wall_1
Θα τον στρωσω εγω για τα καλα! "happy_1"

Παμε για συγκριτικo AV amp '08?
Ενας denon εμεινε να βρουμε, να τον κανουμε και οι δυο κομματακια και φυγαμε!
:happy_2:

Reaction score
5
Να'σαι καλα ρε Λαμπρο!
Στρωσιμο...? wall_1
Θα τον στρωσω εγω για τα καλα! "happy_1"

Παμε για συγκριτικo AV amp '08?
Ενας denon εμεινε να βρουμε, να τον κανουμε και οι δυο κομματακια και φυγαμε!
:happy_2:
Υλικό έχουμε σε ότι format θες. Και Dolby TrueHD. Δεν ξερω αν εχω DTS HD. Players εχουμε, τον χώρο μου τον ξέρεις, οπόταν... :cool_4:

Reaction score
5
Υλικό έχουμε σε ότι format θες. Και Dolby TrueHD. Δεν ξερω αν εχω DTS HD. Players εχουμε, τον χώρο μου τον ξέρεις, οπόταν... :cool_4:
Ε, τοταν... για κυριακη βαλτο μπρος...!
(δε πιστευω να παιζεις με τιποτα ηχεια logitech) :crazy_1:):)crazy_3:

Reaction score
5
Απάντηση: Onkyo TX-SR875

Ευχαριστω για τις ευχες σας! :cool_4:

Μετα απο αρκετο ψαξιμο και διαβασμα... βρηκα μερικα service menu που με το νεο firmware ειναι διαθεσιμα (και καποια οχι)...
Πλεον μπορουμε να δουλεψουμε με τις παραμετρους του REON chip με το απλο πατημα και κρατημα του "display" για 5 δευτερολεπτα απο το τηλεκοντρολ. Οι διαθεσιμες λειτουργιες με τις επιλογες τους (που δε γνωριζω τι κανουν ολες) που βρηκα ειναι:
- Brightness (+/- 20)
- Contrast (+/- 20)
- Hue (+/- 20)
- Saturation (+/- 20)
- Picture Mode (Auto-Video-Film)
- Edge Enhancment (off-low-mid-high)
- Mosquito NR (off-low-mid-high)
- Random NR (off-low-mid-high)
- Block NR (on-off)

Το παραπανω service menu μου δουλεψε κανονικα. Τα 5 τελευταια δε γνωριζω τι κανουν και απο default ηταν ΟΛΑ στο μηδεν ή off ή auto.
Οποιος εχει καποια ιδεα απο τα chip της REON ή τι ειναι αυτα τα 5, ας μας βοηθησει...

Το μενου της θερμοκρασιας δε μου δουλεψε:
Hold Display and press once Standby, release Display and press Tone.
Oποιος τα καταφερει, θα δει 2 θερμοκρασιες και το πως δουλευει το ανεμιστηρακι: ---,L,M,H (off, low, mid, high).
Αναφορες λενε οτι συνηθως παιζει στο off ή στο mid με θερμοκρασιες απο 45-55 βαθμους, χωρις χρονικο οριο. Καποιος το εφτασε σους 70 βαθμους και "H" αλλα επαιζε στο 100% του volume για 45 λεπτα) κατι δυσκολο σε πραγματικες συνθηκες γιατι αμφηβαλω αν μπορει να κατσει κανεις σε τοσο υψηλα επιπεδα ηχου για πολυ ωρα... Κανενας δεν εχει πεσει σε system protect...

Επισης δε μου δουλεψε το μενου του firmware:
Hold Display and press once Standby, release Display and press + or - (< or >)
Καθε φορα που παταμε + ή - αλλαζει η σελιδα με αλλες πληροφοριες κλπ...

Τα δυο τελευταια δε μου δουλεψαν γιατι ισως εγω κανω κατι λαθος, ή παταω λαθος κουμπι... δε ξερω... αν καταφερει κανεις κατι αλλο ας μας πει το κολπο...
Αυτα για την ωρα...

Reaction score
5

Κατι καταλαβα...

Picture mode (Auto-Video-Film)
. Video: Λειτουργια του επεξεργαστη για κλιπ καθε ειδους. Film: Λειτουργια του επεξεργαστη για DVD & HD/BD dvd με καλυτερη επεξεργασια σε 24p, 60p, κλπ... Το auto προσπαθει να μαντεψει...

Εdge Enhancment (off-low-mid-high).
Edge enhancement brings out the fine detail in scenes and is important for SD and HD material. For example, it’s possible to see blades of grass, small details on jackets, and wrinkles on faces. When combined with noise reduction and advanced scaling, Reon-VX Edge Enhancmen can make regular DVDs approach the quality of high-definition DVDs.

Random NR (off-low-mid-high): Random noise or film grain is an issue with DVDs and cable broadcasts. While many competitors take the simple approach of looking at a single frame and cutting off the high-frequency information, Reon-VX uses a much more advanced temporal approach of looking at many frames over time, which preserves image quality while reducing noise.

MOSQUITO AND BLOCK CODEC NR (off-low-mid-high): Satellite and cable providers, as well as PVRs, compress the signal to get the maximum content into the smallest space. Reon-VX delivers high-quality codec (mosquito+block) noise reduction to remove the noise and artifacts caused by this compression.

Ολοι προτεινουν να τρεχουμε τις πηγες στις native αναλυσεις τους και να αφηνουμε το REON να κανει δουλεια, μιας και δεν υπαρχει κατι καλυτερο σε επεξεργαστη... δηλαδη τα DVD να τα αφηνουμαι να παιζουν 576i, και τα HD σε οτι ειναι γραμμενα 720p,1080i,p και να τα κανει upscale/deinterlace σε 1080p, ή σωστο downscale/deinterlace στα 720p... Τα αποτελεσματα παντα διαφερουν προς το καλυτερο...

Το μονο που δοκιμασα ειναι ενα DVD και ολα τα παραπανω στο mid και ειδα διαφορα... κανει δουλεια τελικα...!

Reaction score
1
Φιλε eNeRGy Καλορ'ιζικος και καλοάκουστος....έκανες Πραγματικά Αριστη επιλογή , και να είσαι πάντα καλά να τον χαίρεσαι.....!!!!!

Το εργαλέιο ειναι τέλειο και δεν σου κρύβω οτι το * ζαχαρώνω * για να αντικαταστήσει τον DENON 11SR που είναι σχεδόν 4 ετών.

Reaction score
5
Απάντηση: Re: Onkyo TX-SR875

Φίλε Energy .... με ποια εταιρία courier ήρθε το μηχάνημά σου?
Το εστειλαν 21Δεκ με Deutsche Post (δηλαδη απλο ταχυδρομειο)... μου ηρθε 4Γεν... απο τα ΕΛΤΑ με βανακι. Αν βαλεις κατω τις εργασιμες... ειναι 7 ή 8 γιατι εχουν κατι περιεργες μισο-εργασιμες εκει πανω...
Επεσα στα Χριστουγεννα και μπορω να πω οτι ειχα ανησυχησει λιγο που εκανε 15 μερες... αλλα μετα μετρησα τις εργασιμες και ειναι φυσικα ΟΚ... wall_1
Αν σκεφτουμε και το μπαχαλο που γινεται στα ΕΛΤΑ στις γιορτες...
Αν εστελναν με κουριερ τα εξοδα αποστολης δε θα ηταν 19... αλλα 49... οπως οι περισσοτεροι... και η διαφορα... μηδεν... αντε 3-4 μερες πιο γρηγορα... (κατι που μου ειναι αδιαφορο μιας και περιμενα 1μιση μηνα να τους ερθουν οι αναβαθμησμενοι απο την ΟΝΚΥΟ)
Τracking number παντως εχεις και με το απλο ταχυδρομειο κανονικα...

Reaction score
152

.........ετσι,ετσι!!!!
να δειξουμε ολοι το δρομο μπας και καταλαβουν οτι δεν κοιμομαστε ορθιοι...
ευρωπα'ι'κη ενωση στην πραξη!

καλολοριζικος και απο εμενα.ομοιως σκοπευω να πραξω συντομα....

Reaction score
5

Α! ...και η ιντελ τους νεους 45nm τους βγαζει στη μαλαισια... ειναι μαπα και αυτοι...? Ή στην ελλαδα θα φερει απο usa...? (Αυτο σαν πλακα οτι τα japan ειναι καλυτερα απο τα malaysia)

Reaction score
5
Απάντηση: Re: Onkyo TX-SR875

Καλοριζικο και απο εμενα.
Τελικα οντως ποιο ειναι το μαγαζι?
Το μαγαζι που πηρα εγω ειναι το digital-versand.de... δε ξερω αν εχουν αποθεμα... αλλα αυτη τη στιγμη η τιμη επεσε στα 1190... :happy_4:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    Shalom

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.326
Members
38.301
Νεότερο μέλος
antavent