- Reaction score
- 77.748
Ναι, για 2Κ ταινίες.Νομιζετε οτι θα ηταν μια καλη λυση να συνδεσω το oppo udp-203 με ενα synology nas στο οποιο να κατεβασω ταινιες απο το torrent?
Εχω και τον
JVC DLA-X5900 |
Ναι, για 2Κ ταινίες.Νομιζετε οτι θα ηταν μια καλη λυση να συνδεσω το oppo udp-203 με ενα synology nas στο οποιο να κατεβασω ταινιες απο το torrent?
Εχω και τον
JVC DLA-X5900 |
Λυση σε σχέση με τι ?Νομιζετε οτι θα ηταν μια καλη λυση να συνδεσω το oppo udp-203 με ενα synology nas στο οποιο να κατεβασω ταινιες απο το torrent?
Εχω και τον
JVC DLA-X5900 |
Εάν δεν σε ενοχλεί το "λιτό" περιβάλλον του, όπου απλά βλέπεις φακέλους και αρχεία (σε σχέση πάντα με kodi, plex κλπ), μια χαρά λύση είναι να το χρησιμοποιήσεις και σαν media player με αναπαραγωγή από τους κοινόχρηστους φακέλους του NAS.Νομιζετε οτι θα ηταν μια καλη λυση να συνδεσω το oppo udp-203 με ενα synology nas στο οποιο να κατεβασω ταινιες απο το torrent?
Εχω και τον
JVC DLA-X5900 |
ενούσα το nas πάνω στο oppoΛυση σε σχέση με τι ?
Το oppo με τον jvc
Το nas πάνω στο oppo η το δίκτυο και βλεπεις όλα τα νόμιμα αρχεία σου που δεν εχουν cinavia ...
τι εννοείς πάνω στο oppo; με usb; δεν παίζει έτσι αν τυχόν το σκέφτεσαι, μόνο μέσω δικτύουενούσα το nas πάνω στο oppo
Υπαρχειδεν υπάρχει cinavia στο oppo όταν παίζει ως media player
το 203;Υπαρχει
Ναι μεν ξεκινάει να παιζει αλλα γυρω στο 20λεπτο σταματάει ...
γιατι μονο 2Κ ταινίες? Ο μονος λογος για να αγορασω το nas ειναι να μπορω να κατεβασω μεγαλα αρχεια 4Κ torrentsΝαι, για 2Κ ταινίες.
ΑΑ, πάρτε 103 τότενες
ok ευχαριστω τωρα καταλαβατι εννοείς πάνω στο oppo; με usb; δεν παίζει έτσι αν τυχόν το σκέφτεσαι, μόνο μέσω δικτύου
Το 103 δεν έχει;ΑΑ, πάρτε 103 τότενες
Μιλάω πάντα για remux και δικτυακή αναπαραγωγή από το nas, κανένα πρόβλημα. Τα έχουμε γράψει εκτενώς στο νήμα του 103. Μου κάνει εντύπωση που έχει το 203 τέτοιο θέμα σε λειτουργία media player.Το 103 δεν έχει;
Είχα το 105 και ήταν συνέχεια στη χειραψία με το cinavia στα 1080p ε;
Στο 203 μιλάμε μόνο για τα uhd αρχεία ,οχι όλα ,μόνο αυτά με τα menu τους.
Όλα τα άλλα κανένα πρόβλημα.
Λάθος Βασίλη. Με bdmv folders (hd ή uhd) έχει cinavia.δεν υπάρχει cinavia στο oppo όταν παίζει ως media player
Παίζει bdmv folders το 203 χωρίς πείραγμα; Το 103 δεν τους παίζει καν.Λάθος Βασίλη. Με bdmv folders (hd ή uhd) έχει cinavia.
[DOUBLEPOST=1518826259][/DOUBLEPOST]Εννοείται πως το oppo βλέπει μια χαρά nas σε smb και nfs και παίζει άψογα.
Άρα σε remux hd ή uhd δεν χρειάζεται το Egreat.Λάθος Βασίλη. Με bdmv folders (hd ή uhd) έχει cinavia.
[DOUBLEPOST=1518826259][/DOUBLEPOST]Εννοείται πως το oppo βλέπει μια χαρά nas σε smb και nfs και παίζει άψογα.
Ναι, υπάρχουν ένας δύο τρόποι που παίζουν κανονικά.Παίζει bdmv folders το 203 χωρίς πείραγμα; Το 103 δεν τους παίζει καν.
Είπαμε απ' την αρχή ότι το πρόβλημα του oppo είναι το cinavia. Είναι αρκετές οι ταινίες που έχουν. Ακύρωσε την αγγελία.Άρα σε remux hd ή uhd δεν χρειάζεται το Egreat.
Πωλείται φρεσκοαγορασμένο Egreat A5. Αγοράστηκε κατά λάθος λόγω βιασύνης ή μλκίας....