- Reaction score
- 76.283
Ήρθε;;;
Καλόπαιχτα!
Καλόπαιχτα!
1.05 μέτραΑπό το δάπεδο.
Σαν να είναι ψηλά...προσωπικά προτιμώ ~60 cm από το πάτωμα,~υπότιτλοι στο ύψος των ματιών....καλές θεάσεις !!!1.05 μέτρα
Αν μπορεί κάποιος ας ισιώσει τηβ πρώτη φωτογραφία. ...
Να φανταστείς ότι στο δικό μου σύστημα ξεκινούσε απο τα 68 εκατοστά απο το πάτωμα και το θεωρούσα πολύ. Με διάφορα κόλπα συμμαζέματα και με αγορά ενός χαμηλότερου επίπλου κατάφερα και κατέβασα την οθόνη στο χαμηλότερο και καλύτερο δυνατόν για τα δικά μου γούστα πάντα, στα 62 εκατοστά! 6 εκατοστά μόνο διαφορά και πίστεψέ με είναι άλλη αίσθηση αυτή τη στιγμή.. Και είμαι και στα ίδια επίπεδα μεγέθους οθόνης και απόστασης με σένα (106'' στα 3,4 μέτρα περίπου). Ειδικά σε 3D που είδα ότι ενδιαφέρεσαι τσέκαρέ το -και γράψε μας και εντυπώσεις- γιατί απαιτεί πέρα απο μεγάλη οθόνη και να είσαι κοντά που σε αυτά τα 2 είσαι οκ, να είναι και χαμηλά η οθόνη ώστε να είσαι στην ευθεία με τα γυαλιά που ούτως η άλλως σου κόβουν οπτικό πεδίο πόσο μάλλον όταν αναγκάζεται το κεφάλι σου να έχει κλίση προς το πάνω για να παρακολουθείς.Είναι λίγο ψηλά...αλλά στους 60 πόντους δεν θα μπορούσε να πάει ετσι και αλλιώς....Ό προβολέας κρέμεται απο το ταβάνι και θα έπρεπε να κατέβει κ αυτός ανάλογα....με αποτέλεσμα να είναι μέσα στην μέση του χώρου....εντελώς ακαλάισθητο δλδ αποτέλεσμα. Είναι κ το σπίτι ψηλοτάβανο... Πάντως και τώρα αν δώ ότι δεν βολεύει μπορώ να κατεβάσω λίγο ακόμα...
Κάποια στιγμή θέλω να κατεβάσω το ταβάνι με γυψοσανίδα, φωτισμούς κλπ....τότε κάτι θα γίνει....βλέπουμε.....(ασανσερ κλπ...)