- Reaction score
- 766
+1000...Προχώρα! Αλλάζεις επίπεδο.
+1000...Προχώρα! Αλλάζεις επίπεδο.
Όπως το είπες, μια κατηγορία επάνω.Πήγα σήμερα απο εκεί. Δεν είχαν τον Optoma. Είδα να παίζει ο Benq 1070 και συζητώντας με τον πολύ εξυπηρετικό Γιώργο, μου πρότεινε και τον Epson EH-TW8100 για 3 λόγους:
1) έχει lens shift που μάλλον θα είναι πολύ χρήσιμο στην περίπτωσή μου (ψηλοτάβανο σπίτι με φωτιστικό μέσα στην μέση) για να γίνει σωστά και πιο εύκολα η εγκατάσταση,
2)Είναι σε πολύ καλή τιμή.
3)Είναι σαφώς πιο ποιοτικός απο τους Optoma αλλά και τον Benq που μου έδειξε...είναι μια κατηγορία επάνω.
Μειονέκτημα ότο λόγω του αυξημένου κόστους δεν με παίρνει να πάρω γυαλιά 3d άμεσα και επίσης η οθόνη δεν θα έχει εντατήρες....(μου πρότεινε μια lumen 106'' που έχει σε πολύ καλή τιμή)
Τι λέτε για το μηχάνημα αυτό....;
Χρειάζεσαι εντατικά μαθήματα...Αχ.....θα χωρίσει....και δεν θα μπορώ να πώ κουβέντα...............!!!!
Optoma hd83Οχι Γιάννη....ευτυχώς δεν ασχολειται...!!!
Μιά ακόμα ερωτησούλα.....ποιος προβολέας της Optoma είναι στην κατηγορία του TW8100;
Δλδ να έχει lens shift εφάμιλη ποιότητα (όχι απαραίτητα καλύτερη....αλλά στην σίγουρα πιο πάνω απο τον HD25 κλπ.)
Δεν θα έχεις κορδόνι αλλά έναν γάντζο σε μικρό κοντάρι που θα πιάνει στον κεντρικό κρίκο του πανιού και θα το κατεβάζεις .Οι χειροκίνητη δλδ πως κατεβαίνει; το κορδόνι δεν θα το φτάνω ο δυσμοιρος;
..
Κώστα αυτό φοβόμουν στον optoma HD25 , αλλά ο χώρος με περιόριζε σε αυτόν ( 120" από τα 4,70 μέτρα οθόνη - HD25 ) και τον αγόρασα έτοιμος για κάποιες υποχωρήσεις καθώς το φωτιστικό είναι ανάμεσα σττην οθόνη και τον HD25 αλλά 15εκ πιο ψηλά από το πάνω μέρος της οθόνης οπότε ο προβολέας θα έπρεπε να τοποθετηθεί περίπου εκεί που αρχίζει η οθόνη.ο προβολεας που θελεις για 110-120" οθονη πρεπει να ειναι 25 ποντους περιπου πιο πανω απο το καθαρο καδρο εικονας....
Τελικά δεν ήταν και τόσο ουτοπικό όσο νόμιζα παίδες.....!!!Η παραγγελία έχει προχωρήσει.
Optoma hd25e
Lumene embassy II 106'' motorized.
Οι πηγές που θα συνδεθούν είναι BR player, ,media player & HD satellite receiver. Μιας και ο ενισχυτής είναι παλιάς κοπής χωρίς hdmi εισόδους κλπ, για πείτε καμιά ιδέα για hdmi switch το οποίο να έχει 2 εξόδους (για προβολέα και τηλεόραση) και να ειναι συμβατό με 3D σήματα;
Να προβώ στην αγορά ΚΑΙ νέου ράδιο ενισχυτή αυτή τη στιγμή είναι θα έλεγα ουτοπικό σενάριο. ....
..καμία σχέση με τον Yamaha....!!)