Orpheus Sigma vs Paradox (Συναγερμοί)

Μηνύματα
37
Reaction score
7
Καλησπέρα σας,

Ενδιαφέρομαι για τοποθέτηση συναγερμού και έχω ήδη πάρει κάποιες προσφορές. Έχω ζητήσει τα ίδια πράγματα για να μπορώ να συγκρίνω (παγίδες, pet ραντάρ κτλ) και όντως οι τιμές είναι πάνω κάτω οι ίδιες. Η ερώτησή μου είναι ποιός συναγερμός είναι πιο αξιόπιστος. Είμαι ανάμεσα σε:

Orpheus Sigma
Paradox K35

Οι εν λόγω σύνδεσμοι αφορούν το πληκτρολόγιο αλλά και τα λοιπά μέρη (προφανώς) θα είναι sigma ή paradox αντίστοιχα.

Έχετε κάποια άποψη;

Σας ευχαριστώ!
 

Μηνύματα
16.303
Reaction score
22.980
οι σιγμα εχουν τρομερη υποστηριξη που δυσκολα θα βρεις σε αλλη εταιρια στην ελλαδα (πχ επισκευη σε κεντρα 20ετιας , που σε αλλες περιπτωσεις τα πετας και παιρνεις αλλο)
το πληκτρολογιο αφης θα σε δυσκολεψει. αν πχ βιαζεσαι να βαλεις τον κωδικο για αφοπλιση ειναι πιθανο να κανεις λαθος και να καθυστερησεις. εχει χτυπησει τουλαχιστον 4 φορες ο συναγερμος με αυτον τον τροπο.

το κεντρο ληψης σηματων της σιγμα γενικα εχει καλη αποκριση (στις παραπανω πχ 4 φορες με πηραν καπακι τηλεφωνο για εξακριβωση , ασχετως αν ηταν εμφανες (;) οτι εντος δευτερολεπτων αφοπλιστηκε το συστημα με κωδικο)
επιπλεον ο σιγμα προσφερει ip ενημερωση του κεντρου (δηλαδη αμεσα , χωρις να περιμενεις κληση τηελφωνου , χρηση dtmf τονων για να δωσει συναγερμο και ενημερωση - παιρνει σχεδον μισο λεπτο αυτη η διαδικασια) κατι που υπστηριζει και το κεντρο ληψης (οχι μονο της σιγμα)
εχει εφαρμογη κινητου για να παιζεις με τις ζωνες και να βλεπεις σε πραγματικο χρονο ποιες ειναι ενεργες , να οπλιζεις/αφοπλιζεις εξαποστασεως κλπ (παλια το εκανε με τηλεφωνικο ηχογραφημενο μενου και πληκτολογιο)

για paradox παλι δεν εχω ακουσει κατι
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.114
Μηνύματα
2.929.429
Members
38.135
Νεότερο μέλος
Γιώργος Λυμπεροπουλος
Top