- Reaction score
- 54
Απάντηση: Ortofon M2 Red – μικρό κόστος, μεγάλος ήχος
Ξέρω ότι έχεις εμπειρία πάνω στο θέμα.
Κατάλαβες βέβαια ότι δεν είχα σκοπό να κάνω συγκριτικό, αλλά αναγκαστικά έπρεπε να συγκρίνω με ό,τι διέθετα, για να έχω κάποιο μέτρο.
----------------------------
Φίλε Dimpas να είσαι καλά, ευχαριστώ.
---------------------------
Innersense, νομίζω ότι φταίει το ενσωματωμένο phono του yamaha. Αν μπορείς κάνε μια δοκιμή με ένα εξωτερικό.
Σε ευχαριστώ πολύ.Tη Red την έχω ακούσει σε σχέση με Denon (DL-160) και πραγματικά "σε κάποια σημεία" ήταν καλύτερη, σε κάποια άλλα όμως όχι.
Εν τούτοις να αναφέρω οτι η DL-110, DL-103 (αλλά και DL-160) θεωρούνται διαφορετική κατηγορία κεφαλών (υψηλότερης τιμής) και θα πρέπει να ματσαριστούν με ένα πολύ καλό phono για να δείξουν τα πλεονεκτήματά τους.
Παρ' όλα αυτά οι Denon θεωρώ οτι δεν είναι και οι καλύτερες για συγκριτικό, δεδομένου οτι χμμμ.. μάλλον δεν παίζουν τα δέοντα!
Γιάννη σου αξίζει ένα μεγάλο "ευχαριστώ" για την πολύ ωραία αναφορά - τεστ που έκανες για τη Red!:444:
Σου εύχομαι καλές ακροάσεις!!:605:
Ξέρω ότι έχεις εμπειρία πάνω στο θέμα.
Κατάλαβες βέβαια ότι δεν είχα σκοπό να κάνω συγκριτικό, αλλά αναγκαστικά έπρεπε να συγκρίνω με ό,τι διέθετα, για να έχω κάποιο μέτρο.
----------------------------
Φίλε Dimpas να είσαι καλά, ευχαριστώ.
---------------------------
Innersense, νομίζω ότι φταίει το ενσωματωμένο phono του yamaha. Αν μπορείς κάνε μια δοκιμή με ένα εξωτερικό.