- Reaction score
- 228
Εχω την εντύπωση ότι και εγώ αντίστοιχα λεφτά είχα πληρώσει πριν 2-3 χρόνια για βελόνα στην grado silver, που μου την ειχε στραβώσει ο πιτσιρικάς. Μην είχα δώσει και παραπάνω, θα ψάξω μήπως βρω την απόδειξη.
...ναι!!! για τα χρηματα τους οταν την dl110 την αγοαραζες καπου στα 130 ευρω ...οχι στα 300 που εχει παειΑπάντηση: Ortofon M2 Red – μικρό κόστος, μεγάλος ήχος
Δεν είμαι υποστηρικτής των Denon. Οι Denon γενικά θεωρούνται πολύ καλές για τα χρήματά τους, και σ΄αυτό συμφωνούν σχεδόν όλοι. Απλά ξέρω ότι κάθε αλλαγή στην ηχητική αλυσίδα επηρεάζει το τελικό ηχητικό αποτέλεσμα. Τώρα αν το νέο άκουσμα είναι καλύτερο ή χειρότερο σηκώνει πολύ συζήτηση και είναι τελικά προσωπική επιλογή. Πάντως εννοούσα ότι και καινούργια Denon να έβαζες θα άκουγες φαντάζομαι διαφορά σε σχέση με μια παλιά, παιγμένη κεφαλή. Επίσης δεν πολυπιστεύω και στους φονείς γιγάντων που εμφανίζονται κατά καιρούς. Δεδομένης μιας σωστής-καλής κατασκευής από αξιόπιστη εταιρεία νομίζω ότι ισχύει το ό,τι πληρώσεις αυτό παίρνεις.
ΚαλημέραΗ γκαντεμιά χτύπησε. Βάζοντας να ακούσω βινύλιο παρατήρησα ότι η βελόνα είναι στραβομενη. Δεν γνωρίζω πως έγινε και ωντας πολύ στεναχωρεί ενός προχωράω μπροστά στην επίλυση του θέματος με αγορά ανταλλακτικης βελόνα και μένω εναυδος από το γεγονός ότι μόνο το ανταλλακτικό κοστίζει 65€!
Δεν είναι ακριβό όταν ολόκληρη η κεφαλή κοστίζει 75-85€;
Πώς την πάτησα έτσι ρε γαμωτο...
Σε νορμάλ καταστάσεις ο βραχίωνας είναι κλειδωμένος στο arm rest, αλλά περιττό να σας πω ότι τώρα που την πάτησα και είδα πόσο κάνει θα της βάζω και το μικρό πλαστικό καπάκι που είχε μέσα η συσκευασία έλεος ούτε από χρυσάφι να ήτανε.
Μου κάνει πάντως τρομερή εντύπωση το ότι έριξα μια ματιά στο ebay και έχουν ίδια τιμή και έξω...